Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 106 192
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 390
Най- накрая и аз да счупя каръка

# 391
  • Б
Имаше една игра на Фейшън дейс при покупка на 25 лв. Знаете ли да ли са изтеглили печеливши?

# 392
Само на мен ли ми направи впечатление?Шуменско смениха снимката на чашите.

# 393
Въпрос към получилите обаждане от Киндер - след колко време получихте имейла от тях, че при мен още няма имейл.

# 394
  • Пловдив
Въпрос към получилите обаждане от Киндер - след колко време получихте имейла от тях, че при мен още няма имейл.
На следващият ден след обаждането мама е получила мейл за наградата от Киндер шоколадчетата.

# 395
Имам езиче от бира, което започва с ZH - зелено е. Не помня от коя марка бира беше.

# 396
  • Варна
И аз го получих на следващия ден!

# 397
Имам езиче от бира, което започва с ZH - зелено е. Не помня от коя марка бира беше.
Мисля, че Бургаско трябва да е.

# 398
  • Варна, Пловдив
Имейлът за Киндер шоколадите го получих веднага след обаждането. Толкова бързо да го получа може да е свързано с това, че беше второ обаждане.

# 399
И аз съм с чаши от Шуменско ,колко малко ми трябва да се зарадвам Stuck Out Tongue Winking Eye
Не бях печелила скоро ..... Надявах се и на киндер буено , но сигурно са приключили с обажданията ...

# 400
    ]Сигурно не са приключили не ми се вярва да са раздали всички ваучери на киндер буено сигурно след празниците пак ще звънят  предишна им игра ми се обадиха накрая, че печеля но бях хвърлила опаковките така, че не губете надежда.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 22:20 от sladyranata_98

# 401

От първия път! Доволна съм . 😊😊😊

# 402
Честито, на всички, които са успели да се уредят с чаши ор Шуменско, на мен не ми се получи от първата бележка. Имам едно участие в Хел кафето от вчера и днеска се записах още веднъж в Гранини. Чакам си единствено кърпата от Бургаско.

# 403
Интересно какви чаши точно ще ни изпратят от Шуменско. На мен първите, които бяха пуснали на рекламата ми допадат повече. Такива ми показаха и на снимка на екрана на съобщението, че печеля, а сега са другите, по-изтънените вече

# 404

Общи условия

Активация на акаунт