Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 105 605
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 930
  • София, Дружба 2
При мен не иска да се отвори сайта с играта на КК и билла..... иска парола, пише приключили промоции..... ужас. Тъкмо исках да се изфукам на приятелка, че веднъж и аз спечелих нещо.

# 931
С книжка съм от Розали. Откривам име като моето в Chio от 27.04 ,но никой не се е свързал с мен бавят ли се с обажданията или да им пиша?

# 932
С книжка съм от Розали. Откривам име като моето в Chio от 27.04 ,но никой не се е свързал с мен бавят ли се с обажданията или да им пиша?
Ако си ти трябва да имаш имейл с линк към форма за данните.

# 933
Да ,явно е съвпадение на имената.

# 934
Не знам дали могат да подготвят товарителница за пратката за връщане, при положение още не е изпратена и приета, а не се знае кога ще я приеме човекът. Аз като подготвям пратка товарителницата е валидна до следващия ден максимум. Имало е не е един случай с кражба на пратки от куриери  казах как изглежда на пръв поглед спрямо наличната информация. Може и Наистина да е объркано нещо.

Могат. И при поръчка на дрехи има предварително подготвена товарителница вътре ако решиш да ги връщаш.

# 935
Ще има някаква игра с Фюзтий. Сега видях в приложението:

# 936
Игра с покупка на цигари Мерилин: https://www.igraskod.com/

# 937
Във Фантастико от утре:

# 938
В Лили видях реклама на Орал-Б игра в инстаграм и викам дай ще се включа.
Не мога да разбера какъв е случая там.
Първо в поста пише купи паста за зъби и може да спечелиш,отварям правилата пише купи продукт на Орал-Б за минимум 5 лв!
Второ в поста пише отговори как се грижиш за своята усмивка,а в правилата пише тагни човек,за да участваш.80% от коментарите нямат тагнат човек!Може ли да спечелиш без да си тагнал човек и това против правилата ли е?
Трето в правилата има периоди,какво означава това?От всички коментирали в дадения период ли се теглят наградите или от всички коментари?
Четвърто никъде няма спечелили да се види тагнали ли са човек или не.
Аз съм сигурна,че всички участници от тази тема са тагнали човек,заради опита си винаги да четат правилата.Не ми е важно дали ще спечеля или не.Просто искам да ви споделя колко зле е организирана тази игра и с колко неясноти.Радвам се от сърце наистина за всички спечелили и още повече ако са от тук.Изкушавам се да пиша на КЗП за проверка,ама не ги знам занимават ли се с инстаграм….

# 939
  • Пловдив
Мама има съобщение от Спиди утре да си чака детския смарт часовник от играта на киндер шоколадчетата.

# 940
Има ли спечелили от крадецът и фантастико, с които вече да са се свързали организаторите?
В правилата пише, че ще се свържат с нас, не по-късно от 20 05.

# 941
  • Сф
Добро утро, Биспоук България какво носят с Еконт? КК ли е това, че не се сещам друго май. Ако е така , много са бързи Била и КК
Вчера ми донесоха ваучера за ролери. Не знам как ще го вместя. Ако някой има интерес да пише не лс .

# 942
Добро утро, Биспоук България какво носят с Еконт? КК ли е това, че не се сещам друго май. Ако е така , много са бързи Била и КК
Вчера ми донесоха ваучера за ролери. Не знам как ще го вместя. Ако някой има интерес да пише не лс .
Да, КК на Била са. С тях ми беше вчера драмата и не разбирах какво се случва. Но днес трябва да дойде барбекю сета.

# 943
  • София, Дружба 2
КК и билла трябва да са биспоук. Супер! Simple Smile

# 944
Анемония, на мен ми звъннаха за адрес за доставка за  раницата в петък.

Общи условия

Активация на акаунт