Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 105 595
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 960
От hell как се свързват с печалившите.

# 961
От hell как се свързват с печалившите.
За канчето ми изпратиха съобщение по Вайбър.
И мен ме няма в Хел, бях с 4 бележки, щото много искам тая кошница. Нищо, някой друг път.
И при мен дойде барбекю сетът.
Дойде и поредната порция мед от спечеления осиновен кошер.
Майка ми е с тест боя от ДМ, много се зарадва.
За гумите и аз влизам да проверявам във фейса, но все още няма публикуван печеливш.

# 962
Дойде ми наградата от играта на Ленор в инстаграм, имали са проблеми с документите (каквото и да означава това) и затова имало такова голямо забавяне. Вече направих поръчка с ваучера и се надявам да няма проблем.
Утре очаквам наградата от играта на Козарев (отново от инстаграм), много са коректни. Обадиха се, за да ме попитат кога точно ще ми е удобно да мине куриер, тъй като държат качеството на продуктите да се запази и че ще бъдат изпратени в хладилна опаковка.

# 963
Знам защо не ми се пада бутилка от Хел…. Само, защото си мислех, колко лесно ще се пада…
Бутилката, която ми доставиха миналата седмица е от Пепси - инстаграм. Хубава е, ама аз си искам златна на Хел 😂
Знам, знам… нагла съм, но пък си ги използваме вкъщи.

# 964
Няма бутилка за мен от Хел  ,но печеля  боя за коса от ДМ.

# 965
  • Стара Загора
Здравейте. Скоро не съм писала, няма с какво да се похваля.
Искам да попитам някой , който е разбрал играта на Кауфланд за колите, дали ние които си  инсталирахме приложението и създадохме карти от преди месец , участваме в играта?
Или трябва на ново да си изискваме такива от касите ?
Изобщо трябва ли да правим нещо, аз доколкото разбирам не трябва , но... ? Rolling Eyes
Извинявам се предварително ако въпроса ми подразни някой Hands Pray

# 966
Четох правилата, но и аз не успях да разбера. Може би трябва да направим запитване към Кауфланд.

# 967
Аз направих, ама и аз толкова разбрах. Питах нужно ли е да си регистрирам в сайта номера на картата от приложението, защото дава опция за регистрация на физическа карта, но и на картата от приложението. И защо изобщо дава такава опция, и аз нищо не разбрах.

Цитат
Здравейте! 🙂 Благодарим ви за интереса и се радваме, че сте инсталирали приложението ни!
Употребата на Kaufland Card и участието в играта ни за автомобил ще са активни от 16.05.2022 г., понеделник. Можете да научите повече информация по темата тук: https://www.kaufland.bg/kaufland-card/igray-za-taigo.html
Оставаме на ваше разположение. Хубав следобед!

# 968
То така написано звучи, че участието е валидно от понеделник. И аз им пратих запитване, дано отговорят точно и ясно, че ще ме накарат да си изтрия профила.

# 969
Тази седмица Милка дали теглиха? Никой не се похвали.

# 970
Чакаме ги и тях и Суит плюс.
И докато чакаме, вкъщи си ударихме още едни чаши от Шуменско, искаше ми се от купите да ни се паднат, ама явно на чаши ще ни върви (не се оплаквам, ако така е прозвучало, пак сме доволни).

# 971
  • Велико Търново
Вчера са теглили и обявяват до 72 ч. според правилата.

# 972
https://www2.hm.com/bg_bg/account/rewards/830043005 Томбола за покана на онлайн парти за 1юни на H&M

# 973
  • Пловдив
И аз с боя от DM Simple Smile
Тъкмо ми свърши моята и щях да поръчвам.

# 974
  • София
Имам въпрос към спечелилите и получили часовника от Киндер шоколади. Това ли е моделът?
https://www.technomarket.bg/chasovnitzi/canyon-watch-my-dino-kw33bl-blue-09199667
С гаранция от магазин за 59,90 лв., без гаранция в групата за размяна във фейсбук за 55 лв. (с доставка около 60).

Общи условия

Активация на акаунт