Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 105 591
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 975
  • Варна, Пловдив
Имам въпрос към спечелилите и получили часовника от Киндер шоколади. Това ли е моделът?
https://www.technomarket.bg/chasovnitzi/canyon-watch-my-dino-kw33bl-blue-09199667
С гаранция от магазин за 59,90 лв., без гаранция в групата за размяна във фейсбук за 55 лв. (с доставка около 60).
Да, този е моя модел. Няколко поста по-нагоре имам качена снимка, на стр. 64.

# 976
Имам съобщение на вайбър от Лео за пратка днес. Дължима сума 5 лв. Трябва да е кухненската машина от София Мел.

# 977
С ваучер за Озон съм от Чио Blush

# 978
Пристигнаха детските очила от Розали

Барбекю сета се навива в престилката и става удобен за разнасяне.

# 979
И аз имам съобщение от Лео, единствено кутията от София Мел чакам.
От Шуменско и аз съм с чаши,от вчера.

# 980
Някой спечелил чаши от Шуменско,получи ли си ги? Минаха вече повече от 2 седмици откакто ги спечелих. Ни вест,ни кост. А иначе бързо ми носиха и Бургаско,и Пиринско и Каменица? 🤨

# 981
  • София
Пристигна машината от София Мел, с Лео Експрес, платих 5 лв. за доставка, а машината тежи 11 кг. Някой дали се е сетил да пита за гаранция?

# 982
Някой спечелил чаши от Шуменско,получи ли си ги? Минаха вече повече от 2 седмици откакто ги спечелих. Ни вест,ни кост. А иначе бързо ми носиха и Бургаско,и Пиринско и Каменица? 🤨

Аз току-що спечелих чаши и се обадих да ги заявя - казаха до 30 дни да ги очаквам.

В тази връзка да попитам - дали мога да дам копие на касовата бележка /на същата имам и вафли споко и Ная купени/. Кой куриер  доставя наградите от Шуменско?

# 983
  • оттам, откъдето започва България

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 30 дни след подаването на адрес за доставка. (от правилата)

# 984
  • Тук и там
Кубети много бързи с компесационния код- писах им сутринта в 9 и 9,30 вече имах нов код.

# 985
Току що ми се обадиха от метро играта с мастъркард,че печеля барбекю 😀😀😀

# 986
  • Пловдив
В апп-а на КК всичките ми точки от регистрирани капачки са се прехвърлили на Фанта Rolling Eyes
Дали е бъг при мен само?

# 987
В апп-а на КК всичките ми точки от регистрирани капачки са се прехвърлили на Фанта Rolling Eyes
Дали е бъг при мен само?

При мен всичко е наред, но са разменени местата. Фанта точките бяха първи. Сега са между КК точките и диамантите.

# 988
Дали е бъг при мен само?
Сега погледнах и при мен е така !

# 989
И аз участвам в играта на Метро и Мастъркард, но не искам барбекю, защото имам от КК, от миналата година. Надявам се на сет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт