Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 104 913
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 1 305
Това ми е от Рафаело

# 1 306
Много ще съм благодарна. Ако някой има излишен код на СофияМел да ми помогне. Регистрирах мама, а за да участва трябваше да си купи брашно. Тя купила, но БЕЗ код. Много ще се радва,  ако някой ми изпрати един.

# 1 307
Не мога да разбера, защо непрекъснато се искат кодове на София Мел. Ако искаш да участваш, си купуваш брашно. Под 2 лева е. Две снимки и едно брашно и се включваш. Разбирам да е вечерта на 31 и един код вече няма от къде да вземеш, но сега. Тези постове станаха много чести и са дразнещи.

# 1 308
# 1 309
  • Велико Търново
Иси, с коментара за 31- ви вечерта току що обяви легитимен валеж на търсене на кодове тогава 😂 😁

Не мога да разбера, защо непрекъснато се искат кодове на София Мел. Ако искаш да участваш, си купуваш брашно. Под 2 лева е. Две снимки и едно брашно и се включваш. Разбирам да е вечерта на 31 и един код вече няма от къде да вземеш, но сега. Тези постове станаха много чести и са дразнещи.

# 1 310
Явно не само аз съм се дразнила от търсенето на кодове Joy
И ще има нова игра за тротинетки /някой търсеше/, но не се знае от кога и в кои магазини. Ще чакаме.

# 1 311
Всички ли с 100 лв награда от Суит плюс получихте имейли за предоставяне на снимка на касов бон? ММ няма такъв имейл....

# 1 312
Много благодаря за споделената игра за тротинетка! Но предвид, че пише Нестле кидс, си мисля, че сигурно ще са за деца тротинетките. Ще видим, дано не съм права.

# 1 313
Всички ли с 100 лв награда от Суит плюс получихте имейли за предоставяне на снимка на касов бон? ММ няма такъв имейл....

Може да не са успели да разпратят на всички. Мейла ми е от дата:   27.05.2022 - 09:30ч. - RE: Игра "Спечели с бисквитите на SWEET PLUS" ваучер 100 лв.

# 1 314
  • Сф
Във фейса са написали:
Вече са ясни всичките 305 печеливши в нашата игра.

https://sweetplus-promo.bg/pechelivshi/

Честито на спечелилите!

Печелившите вече получиха писма от нас! Ако откриваш името си в списъка, но още не си получил писмо - пиши ни на лично съобщение.

По-добре им пиши! Това е отпреди 2 дни.

# 1 315
Първият имейл, с който го уведомяват, че печели, го получи. След това няма имейл, където да искат егн и снимка. За това питам дали и тези с 100 лв са получили имейли да пратят снимки на кас. Бележка

# 1 316
Може ли телефон за връзка за играта на киндер буено,на e-maila na ferrero  никой не отговаря .

# 1 317
Първият имейл, с който го уведомяват, че печели, го получи. След това няма имейл, където да искат егн и снимка. За това питам дали и тези с 100 лв са получили имейли да пратят снимки на кас. Бележка
Аз получих вчера в 9:03 мейл за снимка и ЕГН.
Днес ми пристигна бижуто от Паладиум, доста са бързи, поръчах на 24.05.

# 1 318
Включихме се в Книги за смет Плевен днес. Всяка година се включвам, не заради книгите, а каузата. За съжаление тази година пак нямаше голямо разнообразие от книги, някои заглавия се повтаряха от миналата година. Детските книжки бяха само 2 - 3 заглавия. Някои заглавия, които ги  има в други градове ги нямаше - например "Разказът на прислужницата". Добре би било да се осигурят качествени книги на хората, които все пак са решили да са част от такава смислена кауза.
Но ми стана много приятно да видя хора и деца, които се включват в такива каузи и са загрижени за опазването на планетата ни.

# 1 319
Печеля от Милка ваучер за giftcometrue.com

Общи условия

Активация на акаунт