Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 104 958
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Велико Търново
Честито на печелившите! Няма ме в Магги, бях с една бележка.
До сега в никоя от игрите на Нестле не са ме теглили, ами време е вече Wink
Значи, от години, колкото пъти участвам с моя номер в Нестле -0895.. никога , ама никога не ме теглят! Накрая почнах да регистрирам мм- 0898.. и вече два пъти печели с по една бележка. .Не знам сега , въобразявам ли си..или е просто късмет..ама..
Та да смениш номера нещо.
И моят номер започва с 0898.. но не съм печелила от Нестле никога, а ММ печели с 0878.... Така че си е до късмет.

# 1 381
Имейл очаквайте до 1 месец или 30 дни
Сравнихте ли бележката- вашата ли е?
Да, аз съм, сравних номера на к.б.  Ако може, пишете, когато получите мейлите. Благодаря!

# 1 382
# 1 383
  • София
Имейл очаквайте до 1 месец или 30 дни
Сравнихте ли бележката- вашата ли е?
Да, аз съм, сравних номера на к.б.  Ако може, пишете, когато получите мейлите. Благодаря!
Края на юни ще очакваме мейла с ваучера
Миналата 2021 година имам 6 награди от Нестле (безжични слушалки, барбекю, саунд-бар система, 2 по 50 лв ваучери за озон и метална кутия Нескуик )
мейла с който уведомяват, че печелиш и да си напишеш адреса пристигаше до 1 месец
и още 1 месец да изпратят предметната награда, не са от най-бързите,
а саунд бар-системата дойде някъде на почти третия месец след като обявиха печелившите.
Куриерите искаха лична карта, протокол + касовата бележка.

# 1 384
В кОлата има нова томбола.

# 1 385
Колко хубави награди виждам, че сте спечелили! Честито!
Да споделя, че Чио ме зарадваха с ваучер от Спорт Депо за 20лв.
Надявах се на Маги, но уви - за кой ли път не съм сред печелившите. Бях с 3 бележки.

# 1 386
От Чио пак не са публикували всички печеливши от уикенда…

# 1 387
КК и Билла са обявили печелившите за тази седмица. Пак ме няма.... 😭😭😭😭😭😭😭😭

# 1 388
Виждам име и поща, подобни на моите при сетовете (предполагам, че съм аз) - случайно играх, иначе си купувам колата от кварталния и трупам подложки Simple Smile

# 1 389
  • София
От Билла и Кока кола, от днешното теглене получихте ли имейли. Има като името на баща ми, няма имейл още, имейла започва така, но ако звездите отговарят на липсващите букви, не е той, една звезда е по малко.

# 1 390
От Билла и Кока кола, от днешното теглене получихте ли имейли. Има като името на баща ми, няма имейл още, имейла започва така, но ако звездите отговарят на липсващите букви, не е той, една звезда е по малко.
И аз съм така - нямам имейл, една липсваща буква по-малко...

# 1 391
  • София
По спомен миналата седмица, май бяха пратили имейли на печелившите още през ноща, но не помня преди това тегленията веднага ли пращаха имейл. Тогава не смятах да участвам, но баща ми пие доста кола и е майстор на скарата 3 поиска да го регистрирам.

Като се замисля, толкова си се радвам на наградите и хората около мен увличам в игрите. Мъжът на сестра ми, баща ми, един двама колеги, аз съм направо рекламна агенция на игрите Joy

# 1 392
Вижте навата награда в приложението на КК- билет за Happy energy tour в Пловдив

# 1 393
  • Пловдив
Снощи регистрирах събраните от децата опаковки от кубети(4 бр) и хоп днес ваучер за 100 лв.

# 1 394
Вижте навата награда в приложението на КК- билет за Happy energy tour в Пловдив

Надявам се и за другите градове да пуснат.
В София концерта е обикновено септември около първия учебен ден.

Общи условия

Активация на акаунт