Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 104 931
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 1 395
Нямам имейл от Била, значи сигурно не съм аз, въпреки че данните и звездичките съвпадат.

# 1 396
  • София
А някой от днешното теглене на Билла и Кока Кола, получил ли е имейл?

Баща ми също няма имейл, ако е той.

# 1 397
В Coca-Cola App са пуснали и награди Шапка и Слушалки , в приложението пише че е само 1бр. , а трябва да са 10 комплекта според Правилата на играта 😐

# 1 398
 Награди от играта за филма
"Топ Гън: Маверик" на Нова ТВ и
Форум Филм България печелят:

оригинална тениска
R.T.
А.С.
А.Б.
А.С.
В.П.
К.Р.
К.М.
М.С.
М.П.
Н.В.
Н.В.
Н.Р.
Р.Х.
С.К.
С.О.Д.
оригинална шапка
А.П.
В.К.
Г.Х.
Д.Й.
Е.А.
И.В.
И.А.
К.К.
М.И.Г.
М.С.Н.
Н.Ж.
Р.Т.
С.С.
Т.М.
Ф.П.
Представители на Форум Филм България ще се свържат с печелившите. Благодарим на всички участвали!

Някой може да се познае Simple Smile Или пък случайно с някой да са се свързали. Моите букви ги има, но никой не ми е звънял.

# 1 399
  • Сливен
Имате ли проблем,със сайта на белвита?

# 1 400
  • Русе
Имаме, имаме...пак не работи Simple Smile

# 1 401
  • Plovdiv, Bulgaria
Който слуша радио енерджи и се регистрира, моля кажете от къде гледате часа? Примерно чувам сигнала и на колата часа показва например 12:46, а на телефона е 12:45. Това ако слушам от колата, а когато си върша работа из къщи обикновено пускам онлайн радиото от телефона и тогава гледам часа от телефона, но като има разминаване.. (а и самото радио може да има забавяне, понеже е онлайн, знам ли) Joy
Голям проблем, знам Joy

# 1 402
  • Сливен
Отговориха ми във Фейсбук-да съм била пробвала от друг браузер..Пробвах от 3 устройства,3 различни браузера..Пратих им и снимки,да видят.

# 1 403
Вече повече от 30 кода...и няма хавлия от Бургаско за мен. Не разбирам какво става. Да помрънкам и аз.....Мрън...

# 1 404
  • София, Дружба 2
По спомен миналата седмица, май бяха пратили имейли на печелившите още през ноща, но не помня преди това тегленията веднага ли пращаха имейл. Тогава не смятах да участвам, но баща ми пие доста кола и е майстор на скарата 3 поиска да го регистрирам.

Като се замисля, толкова си се радвам на наградите и хората около мен увличам в игрите. Мъжът на сестра ми, баща ми, един двама колеги, аз съм направо рекламна агенция на игрите Joy
Аз спечелих първата седмица и когато се видях в списъка, си проверих мейла и имах съобщение още през нощта.

# 1 405
  • Nesebar
Отговориха ми във Фейсбук-да съм била пробвала от друг браузер..Пробвах от 3 устройства,3 различни браузера..Пратих им и снимки,да видят.
На мен така не ми отваря играта на милка през целия период на промоцията (една приятелка ми регистрира бележките)

# 1 406
  • София
Но пък, днес май никой не се е похвалил, че е получил имейл от Колата, че е спечелил. Абе с една дума надеждата умира последна, чак името, което не е често срещано и имейла всичко да съвпада, освен липсата на една звездичка, така че докато някой не пише, че е получил имейл от днешното теглене ще се надявам. Blush

# 1 407
От ДМ печеля тест на Lavera NATURAL & STRONG Дезодорант крем.
В Маги ме няма, с една бележка.

# 1 408
  • Пловдив
Tresseme и то се бави!

# 1 409
Много ясно, че се надяваме до последно. Днес явно има забавяне в процеса на обявяване и уведомяване на печелившите в Билла. Колежката ми не печели, така че не мога да дам информация за мейл.

Общи условия

Активация на акаунт