Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 104 916
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 1 410
Ако някой чака барбекю от Старопрамен - идва в 2 кашона, общо 77кг. Големият при нас не се хвана в багажника. 😅

# 1 411
С колко кода го спечелихте? Ние с 80 кода сме капо, дори и малка награда не спечелихме.
Има слушалки в колата, с 2 капачки се играе.

# 1 412
С колко кода го спечелихте? Ние с 80 кода сме капо, дори и малка награда не спечелихме.
Има слушалки в колата, с 2 капачки се играе.
Имах 12 регистрирани кода, всъщност играх за една от малките награди и не можах да я спечеля, но пък ми се падна барбекю.  😅 Беше първата седмица.

# 1 413
Да се похваля и аз с първа голяма награда за тази година - 500 лв от играта на Виза. Публикували са печеливши за втори период - погледнах си сметката и изненада ...

# 1 414
Да се похваля и аз с първа голяма награда за тази година - 500 лв от играта на Виза. Публикували са печеливши за втори период - погледнах си сметката и изненада ...
Честито! Този път видях, че моята банка уникредит я има повече пъти като печеливша, но пък аз превод нямам.

Тресеме дали изтеглиха? Няма още публикувани печеливши.

# 1 415
  • Sofia
Честито, на коя банка Ви е картата? Някой от банките мисля,че звънят преди да се направи превод.

# 1 416
В играта на Виза моята банка въобще не фигурира при печелившите Sad

# 1 417
# 1 418
Моята сметка е в Първа инвестиционна банка, никой не ме е уведомил за наградата от Виза, погледнах си сметката  като видях, че са публикували печеливши.

# 1 419
  • Русе
Може ли линк за печелившите банки...все не ги намирам..

# 1 420
# 1 421
Имам мейл от колата и била, дори не съм гледала списъка все още 😉

# 1 422
Миналата година в приложението на Кола по това време раздаваха Оптигрилове. Сега - магнити и тефтери. И печелившите не обявиха за хладилниците и другите награди. Ще взема и аз рекламна агенция да си направя. Щом може да се плащат хиляди на някакви некадърници...

# 1 423

Уж пише че е от днес 30.05.2022г. пък Очаквайте скоро 😂😂😂 Този път не пише брой награди , явно е само по 1бр. 🤭😃

# 1 424
  • София
Баща ми е получил имейл от Кока кола и Билла в 22:16 часа.

Общи условия

Активация на акаунт