Парфюмни размисли и страсти - 272 май 2022 г.

• 55 940
  • 667
  •   1
Отговори
# 375
AmnesiaC и Dorry88, благодаря ви за коментарите! Hug
Много ме заинтригува Guerlain Vol de Nuit, защото го усетих, около моя позната. Не ми е близка, срещнах я случайно, няма как да я помоля, да ми го даде да го подуша. Проба, няма откъде! Той вече е EDP, в новите шишета, но го няма никъде.
Smartie e споменала Le Couvent Maison Santa Cruz Mного са ми интересни тези аромати, откакто познавам Tinhare, защото ми подариха 10 мл. Много го харесвам! Иска ми се да пробвам Мimosa и  Fort Royal. Тази мимоза (цветето), се оказва многолика. В различни аромати, ухае на липа, момина сълза, теменужка.... Така съм я усещала аз, без да има тези съставки в пирамидата. Ако някой има впечатления, да сподели. Също и ако знаете, къде ги има за проба.
Виждайки, че сте заинтригувана, предлагам следващата седмица, да се опитам да Ви изпратя проба.
Никога не съм правила отливка, та мисля да използвам празна ампула от Loreal Aminexil и да пръсна няколко пъти в нея. За да не спамя тук, предлагам комуникацията да продължи на лични.
Публикувам тук, т.к. приемам предложения за друг ефективен начин да направя отливка.

# 376
  • на последния етаж
Аромат за днес ще бъде Коко Мадмоазел ЕДП
Това е и моят аромат за днес.
Честит празник!

# 377
И мен съставките ме подведоха, че може да ми хареса. Сега вече не е толкова сладък, но започва да се прокрадва нещо доста неприятно, нещо средно между пушек и мухъл.
Да, да boss в базата си имат една нотка, която аз оприличавам на антибиотик, както и да започва ароматът, финалът му при мен е такъв....
Mimeto74 как е като трайност, може ли кратко описание? Отдавна го заглеждам, но не съм пробвала нищо на бранда.....

# 378

Да, да boss в базата си имат една нотка, която аз оприличавам на антибиотик, както и да започва ароматът, финалът му при мен е такъв....

Ами не знам, ползвала съм два от линията The Scent и не усетих нищо подобно, харесаха ми.

# 379
  • Пловдив
Искам да попитам притежателките на La nuit tresor a la Folie как им е като трайност. Много го обичам, но е ужасно нетраен при мен. Подновявате ли през деня? Към 6 вечерта си пръснах Nude и Folie. Първият много го усещам, само да си раздвижа китката и се усеща. Вторият - забивам нос за да усетя нещо.

# 380
  • Пловдив
Вчера тествах The Scent. На блотера много ми хареса и реших да тествам на кожа. След 20 мин. при мен мирише силно на нафталин. Чак не можах да повярвам.

# 381
  • София
Нямам проблем с трайността на A la Folie. Усещам го цял ден, без да го подновявам.

# 382
Не ме бива много по описанията но ще опитам да опиша Monblanc Signature- най-точното описание за него е ванилов сладолед,леко свеж и много траен.

# 383
Извинявам се, че нахлувам директно с въпрос в темата ви, но съм щастлива че я намерих Simple Smile
Може и да сте обсъждали парфюмите на Gisada , но не можах да намеря нищо за тях. Издирвам мъжкия Ambassador. Излезе от кледния календар на Дъглас и мъжа ми много го хареса, иска пълноразмерен Simple Smile
Предполагам по чужбинските Дъгласи ще го има, но ако го намеря тук, ще е по-добре.

Monblanc Signature ми е ежедневния летен аромат Simple Smile използвам и лосиона и парфюма. Много го харесвам.
На Boss имам един the scent - при мен остава един аромат на шоколад. Харесвам го много. Моят е най-тъмния от всички.
Сега си купих Boss Ma Vie и ми е уникално свеж и летен. Ще се конкурира с Monblanc-a.

# 384
  • София
За мен Montblanc Signature е зимен, идва ми тежък за лятото. Но вкусове и кожи разни 😊

# 385
# 386
Здравейте!
Да ви споделя очарованието си, от Narsiso rodriguez Musc Noir и Musc Noir Rose. Нямах и намерение да ги пробвам, особено новия, заради туберозата. Musc Noir, много ми хареса! За моя радост, няма нищо общо със серията For Her, където мускусът за мен е остър и режещ и не ми допада. Musc Noir е много нежен, елегантен, деликатен, дори семпъл. Стори ми се "тих". Точно когато си мислех, че е изчезнал, усетих красотата му. Не е натрапчив, а дискретен, мек и фин.
Бях видяла, че в Musc Noir Rose има тубероза, заради която си имах предразсъдъци. Пробвах го и о, чудо! "Завъртя ми главата"! Прекрасен! На мен, не се усеща отявлено туберозата, а аз съм като хрътка, спрямо аромата и. Всичко е в този парфюм, ме омая. "Нама" тубероза, "няма" кожа...Със сигурност са там и допринасят за красотата му! Усеща се слива, аз усетих и ядки, мек мускус, приятна сладост, цветя, моята любима ванилия - страхотна! И го намирам за много съблазнителен, кадифен, без да е нахален. Всичко е много премерено (според моя вкус, разбира се). За питах се, дали няма да е тежък за лятото? Ще го пробвам и втори и трети път... Така, мигновено, не се бях влюбвала в аромат, отдавна! Този път, сетивата и чувствата ми "изкрещяха"- "Великолепен"! Мислите се включиха после. Rolling Eyes
Давам си сметка, колко ирония ще отнеса, заради "отнесените" ми описания. Така го усетих, така ви го описах. Вече ги "имам" и двата, в мечтите си. Желая ви прекрасен ден!
HugHeartpulseFlowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 14:44 от Magda Dimitrova

# 387
Днес съм приятно изненадана от Armani Si. Елегантен парфюм, нещо в него ми напомня Nina Ricci Rose L'Extase Absolue. Не съм сигурна дали бих го купила, но определено бих се зарадвала, ако ми го подарят.

# 388
Може ли няколко думи за Boss Ma Vie?

# 389
Може ли няколко думи за Boss Ma Vie?

Не съм много добра в обясненията за парфюми Simple Smile моето е парфюм, не тоалетна вода. Има разлика в аромата според мен. Много е траен, лек и летен аромат. Състава го има в нета:       
⤿ кактус                             
⤿ фрезия, жасмин, роза
⤿ кедър, дървесни тонове

Общи условия

Активация на акаунт