Парфюмни размисли и страсти - 272 май 2022 г.

• 55 983
  • 667
  •   1
Отговори
# 285
macadamia би ли споделила от къде ги купи. Аз от известно време също търся да се запася,  че го ползвам редовно и също не искам да оставам без него. Blush

# 286
За сладките аромати... Парфюмите на Victor & Rolf и тези на Elie Saab.
Също и "Tresor"- рите на Lancome.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 11:01 от Magda Dimitrova

# 287
macadamia би ли споделила от къде ги купи. Аз от известно време също търся да се запася,  че го ползвам редовно и също не искам да оставам без него. Blush
Точно тези, които съм снимала ми ги донесоха от Германия. По нашите ширини в момента само в Campomarzio 70 може да се открие и то ако го има наличен .....

# 288

Бихте ли дали кратко описание на сладък парфюм?
Зависи каква точно сладост се търси. Сладкият парфюм може да е плодов, цветен, гурме... Зависи какво харесваш. Ако е зададено по-конкретно търсене, може да бъдем по-полезни с предложения. Иначе, да, (почти) всичко от линията LVEB отговаря на описанието "сладък парфюм".

# 289

Защо не пробвате директно от сайта им, доставката е безплатна, имат и подаръци Simple Smile

# 290
Моите в конкретния случай са с 10 процента отстъпка ...иначе да, трудно могат да се открият на цени, под тези в официалния сайт ...

# 291
  • by the sea
Има го тук, но не следя цената и незнам дали е добра Innocent
http://www.elfragrance.bg/maison-francis-kurkdjian-oud-satin-moo … seks-p-19224.html

# 292
#FBID506926992788781, Oud Satin Mood Extrait е доста сложен аромат, без проба НИКОГА .... На моята кожа е най-прекрасният роза-уд аромат. Започва мощно , началото за доста хора е дразнещо, но то трае точно 5 минути - лично аз това , което усещам е току що намачкани рози - стъбло и цвят, някои Господа споделят , че им мириша на горена гума Simple Smile)))) възприятия разни ....Та след първите 5 минути аромата се разгръща и се превръща в най-прекрасната креместа , пудрена роза с подправки. Усещането е като че най-фината коприна се стели по кожата . Виолетката , която се включва , го завихря доста в женска посока  , а също и сладостта. Уда не би трябвало да притеснява никого, защото е толкова фин и незабележим - просто придава на аромата плътност.

Макадамия, като чета описанието ти, ми се прииска пак да го пробвам. Не съм го разносвала сериозно, имам една фабрична проба и още след първия път ме отказа. Вярно, че е най-фино блендираният уд, който съм пробвала, но все пак е уд, а тази нота и аз никога не се разбрахме. Придава нещо, как да го кажа, прекалено драматично за мен. Навремето, още преди 10-тина години ми подариха Black Oud Montale и той май ме повреди за удове. Още го имам и ме е страх да му отворя капачката Simple Smile
Ако някой е решил да поръчва от сайта на MFK, по-добре да избере доставка с DHL за 5 евро. Безплатната поръчка се изпълнява с Collisimo, а още чакам от друг бранд доставка с този куриер (май са френските пощи), за която тракерът показва, че е напуснала на 28 април Франция. Иначе 35 мл-вите бутилчета на MFK са поносими като цена.

# 293
  • Пловдив

Това обаче е EDP формула, а не екстракт.

# 294

Това обаче е EDP формула, а не екстракт.
Разликата между двата е много голяма.

# 295
Не бъркайте екстракт и edp - разликата за мен е от небето до земята - в парфюма изобщо я няма тази кремавост, плътност и сладост, която я има в екстракта . Ако бяха еднакви щях да съм много щастлива, защото парфюма по-лесно се намира и е по-тънко като цена. Носила съм ги паралелно ....
#Lemon Verbena, дайте му втори шанс ... Аз когато пръснах за първи път малко се стъписах - вярно , че беше пътувало бутилчето , но този мирис на намачкани рози направо ме втрещи.... обаче след известно време така се преобрази този аромат, че не ми се вярваше, че идва от мен Simple Smile))))

# 296
О, добре! Наистина не разбрах, че става дума за екстракта. Моят коментар беше за едп.

# 297
  • София
Аз се опитвам да се харесам с този, който купих на сляпо от Дъглас https://www.fragrantica.com/perfume/Coach/Coach-Dreams-Sunset-66267.html

И не мога… Харесвам цитруси, напоследък и с ванилия се пречупих, но този ми е цветен, натрапчив! Не е моят аромат определено.

# 298
Добро утро парфюмни дами и господа! Blush

За мен е добро, тъй като току що разбрах за ново попълнение към една от любимите ми колекции Extraordinary VCA.

https://www.fragrantica.com/news/Van-Cleef-Arpels-Collection-Ext … endome-16513.html

И то какво красиво попълнение, в момента дори не допускам, че може да не ми хареса.
Дано не греша, но определено нямам търпение!

SOTD Magnolia Rosae Madison Lancome цветно ми е, жизнерадостно ми е, щастливо ми е! Grinning Heart Eyes Blush

А колко работа ме чака цял ден, не е истина, аз съм мазохистка!:joy:

# 299
Добро утро! Flowers Rose
Да ви помоля за мненията ви, за
Guerlain Vol de Nuit
Впечатли ме аромата на моя позната. Попитах я, каза че е този. Търсих назад в темата, няма много информация. Няма и къде да го пробвам. Благодаря!
Желая ви хубав ден! Flowers Tulip

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 10:48 от Magda Dimitrova

Общи условия

Активация на акаунт