Парфюмни размисли и страсти - 272 май 2022 г.

• 56 920
  • 667
  •   1
Отговори
# 390
Може ли няколко думи за Boss Ma Vie?

Много приятен, офисен аромат, безопасен за околните. На мен е доста траен и е от този тип аромати, които пръскам, когато незнам какво ми се носи. Вече 2-3 пъти го повтарям, но ми омръзна и съм в търсене на нов такъв, ставащ за всичко, недразнещ ме парфюм.

# 391
  • Sofia
Минах днес през Нотино аз и купих насляпо новото My Way Floral. Както и очаквах, влюбена съм. В оригиналния, както и в интенс нещо доста ми тежеше и ме душеше в по-топли дни, някак туберозата от розова дъвка ставаше на розова лепкава дъвка, не е никак лоша, но ми тежи.
Този фланкър ми е точно! Неролито се усеща, мандарината също, туберозaта си е там, но е някак въздушна, сладка и ефирна. Страшно ми харесва и за предстоящия сезон ще е трепач. За трайност не знам все още, вече 3 часа си се усеща стабилно. Бутилката е ужасно красива, не че това има отношение към аромата, но радва Simple Smile
Ако оригиналният аромат ви е твърде много в някакъв аспект, тествайте този вариант, има голям шанс да ви допадне.

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 18:14 от cutesmallcat

# 392
  • by the sea
cutesmallcat
 много харесвам интенз, но така и не го купих...сега изгарям от любопитство по този, бутилката наистина е прекрасна , на всички негови версии.
А може ли да попитам...оставам с впечатление, че от физическия магазин си го взела, защо го взе насляпо? Innocent

sotd: Lancome Idole edp

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 21:15 от RedPanDa

# 393
  • Бургас
Скрит текст:
Може ли няколко думи за Boss Ma Vie?

Много приятен, офисен аромат, безопасен за околните. На мен е доста траен и е от този тип аромати, които пръскам, когато незнам какво ми се носи.
Вече 2-3 пъти го повтарям, но ми омръзна и съм в търсене на нов такъв, ставащ за всичко, недразнещ ме парфюм.
И в такъв момент винаги предлагам да се пробва Boucheron Serpent Bohème. В нотино 50 мл са с добра цена и безплатна доставка.

# 394
Да, да се пробва, защото мен ме дразни 😊 а така исках да не ме, но е от розите, които хич не ми харесват - топли и някак задушни. Обаче да се има предвид, че аз съм си розофоб, с изключение на студени, хладни, свежи и несладки рози.
Бутилката е разкошна!

# 395
Не спирам да се учудвам на начина на възприятие на ароматите от различните носове. Ето например посоченият Serpent Boheme : За Яна е приятен, недразнещ парфюм, За Азалия душна роза...а за мен е бръснарница - побърква ме този аромат, а толкова бях привлечена от шишето му и исках да се спогодим...но не би

# 396
  • The Evergreen State
Споделям интересна статия на която попаднах във Фрагрантика. Критична е към бранда Диор на моменти, Demachy обира малко незаслужена критика, макар че бранда има някои грешни ходове с парфюмите, създаването на парфюм не е еднолично решение, особено в голяма фирма. Demachy се отегля и е оставил повече творчество освен "златното яйце J'adore Infinissime", което може би си заслужава да бъде споменато (по моето скромно мнение).

https://www.fragrantica.com/news/What-to-keep-from-Demachy-s-Dio … rfumes-16554.html

# 397
Аз попаднах на този парфюмен хороскоп. Обаче пише, че Девите си падат по аромати с мирис на бор, а аз не обичам зелени аромати..
https://bestlifeonline.com/scent-for-your-zodiac-sign-news

# 398
Ау, везни и рози. Мерси за тоя хороскоп, не познаха хич. 😁

# 399
За мен познаха с гурме ароматите. Но аз харесвам всякакви. И рози, и акватични... разнообразие да има. Relaxed

# 400
Нищо не са ми познали.

# 401
Нямам против жасмин и сандалово дърво, но пачулито ми е на първо място. ❤

# 402
Тествах "Euphoria Deep". Чудна е. Роза и пачули. Blush

# 403
  • Sofia

А може ли да попитам...оставам с впечатление, че от физическия магазин си го взела, защо го взе насляпо? Innocent

RedPanDa, от магазина в Парадайс го взех, но нямаха мостра все още. Тези дни щели да имат...

# 404
Още един хороскоп и пак зелени аромати, дали пък нямам някакъв акцедент:
https://www.vogue.in/beauty/content/these-are-your-ideal-perfume … -zodiac-signs/amp

Общи условия

Активация на акаунт