Парфюмни размисли и страсти - 272 май 2022 г.

• 56 901
  • 667
  •   1
Отговори
# 405
  • Sunshine state
Днес разнасям един арабски чист Oud парфюм (ще видя утре точно кой е производителя, понеже не обърнах внимание, а сега не съм у нас)- направо режещ, чист уд аромат без никакви примеси, който на мен лично много ми харесва, но горко им на колегите. 😃

# 406
Още един хороскоп и пак зелени аромати, дали пък нямам някакъв акцедент:
https://www.vogue.in/beauty/content/these-are-your-ideal-perfume … -zodiac-signs/amp
Такива хороскопи са само за реклама на парфюми, нищо адекватно няма в тях. Нито по слънчев знак, нито по асцендент, нито по който и да е друг в картата са ми познали.
Някоя от вас ще сподели ли впечатления от бранда Swiss Arabian? от доста време съм си харесала Attar al Sheilah, намерих го и на прилична цена... но не ми се рискува на сляпо.
По темата - на Lancom ми попадна проба на O de Lancom, не помня оригинал или фланкър. Не ми хареса никак, много перилен, да не кажа стерилен. Помня смътно първия Tresor. На марката харесвам много спиралите за мигли, към парфюмите съм резервирана.

# 407
  • Sunshine state
Lancome не са "моите"  - ни Tрeзор ми харесва, ни Ла Ви Е Бел. Миришат ми на почти едно и също и ми напомнят на баба ми на парфюмите. Знам, че си имат фенове, но просто не са моето. В същия дух и Шанел номер 5. 🤷🏼♀

# 408
  • The Evergreen State
Момичета някой тествал ли е лимитката Miss Dior Rose Essence? Някак си пропуснах това издание на Мис Диор, спомням си че го мярках по сайтовете като излезе но нямах интерес тогава. Докато разбера че е лимитиран и явно е изчезнал от магазините при нас (намирам го онлайн само). Шишенцето е красиво, гледах едно ревю на Соки Лондон и ме заинтригува. Може и да сте писали по нещичко но съм пропуснала, ще се радвам ако споделите.

# 409
Имам Boucheron Boheme,при мен е чудесен,мога да го нося денонощно.Лек,свеж нежен,а розите в него са просто чудесни.

# 410
Търся парфюм, който да е с подобен аромат на Love Potion на Орифлейм, но определено да не е "шоколадов" Simple Smile

# 411
Имам Boucheron Boheme,при мен е чудесен,мога да го нося денонощно.Лек,свеж нежен,а розите в него са просто чудесни.
И аз го обичам много.

# 412
SOTD: LVEB
След 5 фланкъра най-после се запознавам с оригинала. Повечето от линията, които съм пробвала, ми харесват. Първоначално ги подминавах, защото имах грешна представа. Очаквах нещо непоносимо сладко, а те всъщност са красиви и много женствени аромати.

# 413
И аз днес съм с Интензмънт ЛВЕБ. Оригинала НЕ харесвам, но тези малини и кокосовият са ми сред любимите парфюми.

# 414
SOTD: D&G - Light Blue Sun
Във вторник успях да мина през мола и да пробвам новия Light Blue - Italian Love. Аз лично в него усещам само кокос и смокини. Силен, траен и не точно моята миризма. Не е свеж както съм свикнала с класическия.
Пробвах и Very Good Girl Glam. Явно и тук предпочитам класическия пред този. Много е далече от него, явно е създаден за да е летен, но защо поне не му дадът друго име?! Сигурно маркетинга би струвал твърде скъпо. Не му е точно мястото при Good girl линията според мен, но не мисля че би имал невероятни продажби ако е самостоятелен парфюм под друго име. Така поне има някакъв шанс, някой да се излъже.
И третата ми проба беше Rochas Mademoiselle Black. След толкова хубави думи от вас най-сетне успях да го пробвам. Моля не хвърляйте камъни по мен, но той ми напомня на Бакарат Руж с малко по плодов привкус. Носове различни, може моят да е повреден. Въпреки всичко и това се оказа не моето и сега имам много "дертове" по малко.
Аз доволна Simple Smile

# 415
Дали не са спрели Метеоритите на Герлен, няма ги в Дъглас? Много ги харесвам въпреки безобразната им слаба трайност, буквално се оливам с тях, само и само да удължа удоволствието от нежната им пудрена виолетка.

# 416
  • Пловдив
Днес съм с Very Good girl.  За мен е много различен от класическия и това ми харесва. Пробвах и аз Very Good girl glam   и е много мой аромат. Напомня ми на Angel Nova, който вече имам и това е причината да не сък заинтересована да го купувам.

# 417
Момичета, имам странно питане. Преди няколко дни в един магазин ухаеше на много хубав парфюм. На касата се оказа, че идва от момичето пред мен. Наравих ѝ комплимент и я питах кой е парфюмът, но тя ми отговори само с марката, но не и точното му име.
Та, Тиери Мюглер е марката, а жокерът, е че ароматът му ми даваше сигнали на чистота. Кой би могъл да е според вас?

# 418
  • by the sea
mariat възможно да е Aura или Innocent
 Аз имам Angel edt бутилчето кометка, той има сапунени оттенъци поякога, но като цяло са сладки аромати всички споменати.

Днес съм с волтарен и Chanel 19 poudree Grinning

# 419
Още един хороскоп и пак зелени аромати, дали пък нямам някакъв акцедент:
https://www.vogue.in/beauty/content/these-are-your-ideal-perfume … -zodiac-signs/amp
аСцендент има всеки:), иначе това хороскоп е много зле

Общи условия

Активация на акаунт