Искам да кажа... (194) през МАЙ 2022

• 50 519
  • 1 150
  •   1
Отговори
# 150
  • на Мелмак
Мари Hug

Ем Heart Страхотно!

Аз да се похваля, новата ни кола 🚙 пристигна, подписахме днес договор. Доволна, много хубаво е синьото Grinning Пристигна и колелото на младежа, и него взехме. Направи няколко кръгчета преди училище, много доволен и той.
ММ отиде на протест, притеснявам се. Аз трябва да отида до работата за час, два, а откровено ме мързи днес.
Днес се опитах да напазарувам без пари, не ми се получи Joy
Радвам се, че болните деца са вече добре и че имаме поводи за усмивки Simple Smile

# 151
  • Canada
Ем, още дълги години да вървите рамо до рамо! 🍀❤

Ние вчера направихме 3 х 7 женени, плюс още една сме заедно 😉

Етти, честито! Безаварийно да е!

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 18:03 от Foncé

# 152
  • някъде ... тук ...
Фонс, още много по 7 да са!
Ети, безаварийно да ви е!

# 153
  • София
Ем, честито, толкова искрени и красиви думи. Желая ти още много щастие и любов с твоето момче!
Fonce, здрави и щастливи да бъдете и вие!
етти, честито и със здраве и безаварийно!

# 154
  • гр.София
Аз, приключих работа!
Отивам да готвя на децата 😁
Ети, честито! С кеф да джиткате с нея 😘

# 155
Още много по 7 да имате, момичета! Всеки ден да сте благодарни за избора си.
Мари, дано всичко е наред.
Ети, на хубави места да ви вози новата кола.

# 156
Ем, да се чувстваш така и в следващите 77 години Revolving Hearts.

Фонс, внуци и правнуци да посрещате заедно и в разбирателство и обич да живеете дните си Gift Heart.

Ети, все на хубави места да пътувате с новото возило, безпроблемно и безаварийно Blue Car.

Марѝ, всичко да е наред Hug.

По повод градинските партита. Племенникът ми направи такава сватба и беше чудно. Имат много голям двор, а зълва ми отдели много време и труд през последните 14-15 години и го направи една цветна приказка. Наеха фирма, която монтира шатри, маси и столове. Опънаха лампички по шатрите и дърветата. Кетърингът беше от един ресторант. Стана малък фал, че 3 дни преди събитието падна градушка и някои от цветята заминаха, но накупиха набързо от един разсадник, та спасиха положението. В крайна сметка всичко се получи перфектно.
Хубави са такива партита, но трябва да се мисли и за времето. А баловете все са през май, когато макар и за кратко, вали и гърми кажи-речи всеки ден. Винаги трябва да има и резервен вариант, в който да има къде да се прехвърлите бързо.

# 157
Така е 2в1, по традиция винаги вали.
Ети, честита кола и колело. Тути, добре съм.

# 158
  • Germany
Мари, и аз стискам палци всичко да е наред!
Ем, Фонс, още дълги години да се обичате и уважавате с половинките си!
Ети, честита ви кола! Все до хубави места да ви вози!

# 159
Госпожата от занималнята се обади, за да ми се оплаче от детето. Като се прибрахме, детето философски заяви, че така или иначе съм казвала, че ми е най-важно да е жив и здрав, другото били бели кахъри.  След което ми извади чаша, джин и тоник. Та, наздраве, да сме живи и здрави.

# 160
Наздраве, Съни! Ще се пропия и аз с този седми клас и с тийнейджърския период.

# 161
Тути, аз съм много далеч от тийнейджърския период и и вече се налага да се утешавам с алкохол.

# 162
  • Варна
Ем, честито!
Да сте все така рамо до рамо!
Марѝ, всичко да е наред!
Тъкмо вечеряхме с моя мъж-разкошна супа от коприва съм направила.Grinning
Вдругиден традиционно, както всяка година, съм домакин на парти. За колеги, роднини и приятели. Откриваме сезона официално.
Единият магазин вече го отворихме за Великден де.

# 163
  • Бургас
Съни, поне знае как да те успокоява и "лекува" Cocktail

Фонс, Ем, дълги години да сте си радост един на друг с половинката!

Ети, леко и безаварийно да ви вози новата кола! Нея ли чакахте от кое време миналата година?

Деси, лек път!

От детски рожден ден се прибирам. Ми и това си е социален живот Joy

Стейси, успешен да е новият сезон!

# 164
Ох,Съни,няма да ти е лесно  с твоя чаровник 🤩.А след години ще вади с памук душите на мадамите 😁
Маре, дано е наред всичко!
Фонс,да илядите заедно!
Селесте,мерси съм с такъв социален живот.По-добре никакъв да го няма,от колкото детски РД  Whistling
Днес бях оставила Шефа,без да го държа за качулката.Уж беше клекнал мирно,да гледа котките,и нещо му щукна,скочи,опита се да избяга,но се спъна,и полетя с главата напред.Носа е леко одран, устната надута и в рани.Камикадзе!
Ети честито ви возило!Все по хубави места и поводи да ви кара!

Общи условия

Активация на акаунт