Искам да кажа... (194) през МАЙ 2022

• 51 428
  • 1 150
  •   1
Отговори
# 195
  • Ямбол
Добро утро!
Благодаря много за темата и отмяната, но наистина с времето съм наникъде, но е все за хубави неща.
Бяхме в Белоградчик и ни хареса много, три пещери отметнахме, скалите, балон и сафари. Уморени и доволни. Отметнах почти работната седмица и утре заминавам отново. Този път с ученици. Дано всичко е наред и да ги върна цели и здрави.
Хубав ви ден!

# 196
Деси,този взех.
От съвсем скоро предлагат още два или три модела.Този,който Бел е поръчала,със стъклото,загледах и аз.И друга марка,за същите пари,хвалят Cosori.Гледах разните групи за фраери във фейса,и от там се насочих кой да взема.

# 197
  • Бургас
Мариат, надявам се всичко да е приключило по най добрия начин!
Емили, радвам се да чета такива думи, личи си, че със сърцето си си писала.

# 198
Добро утро!

Честити да са всички празнуващи днес!
Приятна почивка на почиващите!

Аз днес ще чистя, пазарувам и мързелувам. Времето е хубаво и може и една разходка да спретна, ако не ме примързи много 😁
Но първо ще попия кафе на тихалък и после ще го мисля.

Спокоен ден, банда!

# 199
  • Бургас
Добро утро!
Кафето го изпих,ще чакам внучките да се събудят и ще ходим по женски до вилата им на Катунище.И прабаба им е поканена.Да видим дали ще се справим с барбекюто. И дано е хубаво времето,обещала съм да играем с фризби.

# 200
Добро утро. 
Честити да са всички празнуващи.
Защо си изключих алармата,  като момчетата станаха преди 6 и ме събудиха?
Днес ще пътуваме, детето прокашля, надявам се да не е нещо сериозно. 
Изпих кафето, сега ще оправя тортата и стягаме багажа.
Хубав ден.

# 201
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Ненаспана, с главоболие съм....
Сега се наслаждавам на кафето.
Честит празник на всички празнуващи!
Съни, дано не е нещо сериозно...
Хубав ден!

# 202
  • Бургас
Добро утро!
Св.Георги да закриля семействата ви и да ви пази във всяко изпитание!

Честити да са днешните именици! Здрави да са!

Съни, да разминава бързо при детето и да е спокойно пътуването!

Боби, да минава бързо главоболието!

БелФльор, и ти си от готините баби Heart

Лили, вълнуващо пътешествие си имала, балон, сафари...Безпроблемно и приятно да мине и с учениците!

По обед ще ходим в свекърва ми, други планове нямам.

Слънчев и спокоен да е денят ви!

# 203
  • на Мелмак
Добро утро и честит празник на всички днес!

На работа съм, но мисля да оставя новото момиче само, а аз да си оправя къщата и да сготвя.

# 204
  • Germany
Добро утро!
Честит празник на всички празнуващи!
Бях да ми вземат кръв и ме замотаха, та чак сега пия кафе и ще закъснея малко за курса. Пак не спах добре... Не мога да хвана какво ми провокира безсънието. Пих валериан към 22 и уж почнах да се унасям и не и не. Не посмях да пия втори по късно, за да не се отрази на изследванията, та се въртях неспокойно до сутринта.
Спокоен петък!

# 205
Мони, валерианът е билка, пий си спокойно по две, нищо няма да ти стане.
Честит празник!
Пия кафе и ще излизам с дружка. Довечера ще трябва да натоваря едно печено агне и да тръгваме към балкана. Мъжът ми ще е там от обяд, та на мен се пада тази чест. От сега го мисля как да го превозя без да си наводня багажника и да ми се вмирише колата. Ако имате идеи, давайте. Не знам в какъв съд ще ми го дадат, пече се във фурна, но предполагам че ще е в голяма тава.

# 206
  • Euskal Herria
Честит празник! Свети Георги да пази вас и близките ви! Със здраве да си носят имената днешните именици!

# 207
Честит имен ден на всички знайни и незнайни Гоговци в темата. Да са здрави, Св. Георги да ги закриля и да им помага!
Тути, освен да сложиш мушама/фолио около тавата, която да е подпряна от всички страни с багаж, така че мушамата да е издигната като борд доста над самата тава.
Лиле, не се спре....
Мони, а магнезий пила ли си?

# 208
Да са здрави имениците, както и празнуващите по други поводи!
И нашата къща празнува:

Внучките станаха на 2 годинки!

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 07:53 от Лятo

# 209
Лято, преоблечи щерката, няма нищо жълто в облеклото ѝ. Пиша ти голям пропуск! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт