Искам да кажа... (194) през МАЙ 2022

• 50 488
  • 1 150
  •   1
Отговори
# 975
  • Germany
Добро утро!
Събудих се към 4.30, но реших, че ще се натискам, докато заспя пак и успях. Сега пия кафе на спокойствие и ще подхващам къщата, че пак ще имаме гости днес. Децата ще трябва да учат, че имат по 2 класни другата седмица. Ще трябва и да си вземат учебници за в Испания, защото и след ваканцията са им набутали по няколко класни. Зора ще е докъм 10ти юли и след това само ще им губят времето. Аз съм изостанала тотално с домашните от курса. Ще си наваксвам, като свършим Simple Smile
Хубав уикенд на всички!

# 976
  • някъде ... тук ...
Благодаря за прекрасните пожелания към младежа!
Партито е било яко. Всичко е наред.

Ние днес сме на сватба, всички. Растат децата. Приятелско дете се омъжва, на 25 е. Трябва да събудя вчерашния рожденик Simple Smile

# 977
Да, Селесте, дне съм и никаква не съм я свършила. Имам лак за мазане, къпане, да си изгладя гащеризона, да си направя прическа, грим, а ако мога и да поспя ще е най- добре. 

# 978
Добър ден и от мен, че утрото го изтървах.
С закъснение, честит да е на Елит сина- здрав и успешен да е и с лекота да следва пътя си.
Браво на Борис и още много успехи му желая.
Митето е чаровник
Подаръка от кръстниците на Калин е полет с балон, и т.к. не може сам намазах и аз:)
Днес ще празнува РД с приятели- да видим дали няма да ме докарат до фалит.
Карз, добре да си прекара малчо на екскурзията. Остават им страхотни спомени за цял живот.
Селесте, в момента в който спрях да обръщам внимание на градинския сопол и да си тормозя детето с инхалации и подобни и като по чудо изчезна. Беше ни побъркал до около 3 годишна възраст - всяка събота и неделя болен.

# 979
  • Бургас
Тит, УНГ онзи ден точно това ми каза, никакви промивки с физ.р-р и инхалации за един сопол, само ако има хрипове. Самият сопол не ме тревожи, просто това често спиране от градина ми писва. Аз мога да си го позволя и го правя, но много родители не и става един омагьосан кръг. Ще мине, още две-три зими все ще избутам Simple Smile
Готин подарък е получил Калин. Да се забавлявате!

Руми, Али, Мари, весело да ви е довечера!

Мои съученички още от миналата година изпращат абитуриенти, а аз с градинския сопол още се разправям Joy

# 980
Ели, да ти е жив и здрав младежът, да се наслаждава на хубавите безгрижни години.
Искам и аз на полет с балон. Stuck Out Tongue Winking Eye

Спах до обяд, но снощи се прибрахме след 3, понеже бяхме на нощна прожекция на "Топ Гън: Маверик" на IMAX. От години не ми се е случвало да изпитам такова удоволствие да гледам филм. Горещо препоръчвам, особено на феновете на първия филм.

# 981
Мои съученички още от миналата година изпращат абитуриенти, а аз с градинския сопол още се разправям Joy

Онзи ден на бала точно това си приказвахме с моята приятелка (майката на абитуриентката). Само нашите си седяха отделно четирите на маса, забавляваха се. Другите гости, все наши набори подтичваха след бебета и подрастващи.
Честно казано позлорадствахме малко, докато си пиехме винцето Joy

Ще минат сополите, друго ще дойде.
Да сме здрави Grinning

# 982
Моите съученички имат и внуци, аз обаче съм млада, с почти тийн.

# 983
Най-накрая си купих рокля, ако и времето навън я остави да изсъхне, ще е супер.
Сега съм сложила бълбукаща маска и се разкрасявам. Чакам доставка,  защото хладилникът е празен, после ще приготвя вечеря.
Детето вече е със следващия колан.
За децата,  всичко е относително и няма значение кога преминаваш през нещо, зависи детето какво е. Днес в мола имаше ревящи деца и ги съжалявах, а в един магазин една жена каза, че по-добре ревящо малко дете, отколкото тийнейджър. Точно в следвашия магазин разбрах какво има предвид. Няколко тийнейджърки така навикваха и се тръшкаха на майките си, че предпочетох и аз ревящите малки.  Но то си зависи от децата. Племеницата, на която утре сме на бал, е толкова кротко, добро и прекрасно дете, че никой не усети ни бебешки пубертет, ни тийнейджърски. Ама не всички са като нея. С моя син минах през къде що трудни периоди имаше и продължаваме. Но да сме живи и здрави.

# 984
  • Бургас
Съни,честит ви колан!

Ходихме до морето,но много вятър,чак ми стана студено.
Малкия не спря да мрънка и дудне,като дърта свекърва!
Иска да се къпе в морето,водата била много топла.....Говедце ми е той!

Отивам да си поливам китките!

# 985
  • Ямбол
Здравейте!

Не можах да стигна до морето аз. Изобщо не тръгнах. Не съм шофьор и разчитам на влакове и автобуси, когато съм сама. Е заради един ремонт на БДЖ има промяна и не успях да тръгна. Сега се замислям да карам шофьорски курс. Дърпах се досега, защото се страхувам. Не знам какъв шофьор би станал от мен. Много се притеснявам, неориентирана съм, губя се често, добре че вече има навигации, та малко ми е по-спокойно. За есента ще помисля сериозно.

Спокойна вечер.

# 986
Лили, ако би те успокоило, аз съм добър шофьор, който се губи с навигация и се оправя интуитивно без нея Simple Smile
Най-епичното ми губене е с влизане в зоната за краткосрочен престой на едно от летищата ни, без да имам никаква работа там Simple Smile

# 987
  • при моите деца .....
Привет!
От 9.30 до 16 часа Митето беше на парти с госпожите от ДГ.
Като го попитах как беше, ми отговори
"Беше най-якото парти на света!"
Прекрасни госпожи ❤️
Но в 5 се събудих от дъжда... Сви ми се сърцето...
Аз бях при татко, ММ гледа децата....
Марти е по-добре.
Снимка от партито

# 988
  • на Мелмак
Е това е хубаво, да протегнеш ръка и да пипнеш балкана Simple Smile

Шофьорски курс карах късно, малко преди 40г. Сега кумата ми кара, на 40+ е. Губенето си е класика за всички Wink

# 989
Един път съм се губила в живота си, сама, в полето посреднощ, без тел, ММ на почивка в Щатите. На всичко отгоре съм с неговата кола, която е ниска и спортна и не минава отвсякъде. И то само защото реших да взема един кратък път.

Общи условия

Активация на акаунт