🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVIII 🎬

• 53 667
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Berlin
Това изглежда много интересно. Май е по някакъв разказ на Ст. Кинг, не знам нов или стар. Гледах трейлъра скоро.

# 511
  • София
Адски ми заприлича на сцена от То, когато търсеше Джорджи. Goosebumps

# 512
  • с трима мъже :)
Защо никой не коментира Аватар? Още ли никой не го е гледал? Simple Smile

# 513
  • София
Че той излязъл ли е? Hushed Joy

# 514
  • Галифрей
Аватар 2 излиза чак  на 16 декември, няма как да сме го гледали 😂

# 515
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Доколкото съм запозната сега отново дават Аватар, първа част.
Аз лично съм я гледала поне десетина пъти, не бих отишла отново сега на кино,
за да я гледам отново. Виж втора част е друга работа, макар че с това забавяне
и на феновете им писна и не виждам какво толкова революционно ще ни предложи
Дж.К., но да видим.

# 516
Аз миналата седмица бях запазила билети, но не успях да отида, понеже се наложи пак да работя по нощите. Слава Богу, че стана така, иначе да съм се прецакала. Аз мислех, че втора серия дават. ОК, благодаря.

# 517
Мисля, че някой в тази тема питаше за документалния филм "No Place for You in Our Town", чието действие се развива в Перник. Наличен е в HBO Max.

# 518
  • София
The card counter /Комарджията 2021 - рейтинг 6.2
https://www.imdb.com/title/tt11196036/?ref_=nv_sr_srsg_0
Реших да го гледам заради Скорзсезе, който е съ-продуцент, актьорския състав - Уилям Дефо, Оскар Исаак и Тай Шеридан, както и заради трейлъра. Добро начало, интересна идея и история, но отново нещо не се е получило- толкова много неща ми изглеждаха безсмислени и нелогични, твърде мудно развитие на действието.

Boiling Point 2021- рейтинг 7,5
https://www.imdb.com/title/tt11127680/?ref_=nv_sr_srsg_0
Освен добрата игра на Стивън Греъм аз не откривам нищо друго в този филм, което да оправдае високата му оценка. Нито някакъв сюжет, нито някакви дълбоки размисли предизвиква. Изглеждаше ми като някой от риалити форматите за готвене.
Вече сериозно се чудя в моя телевизор ли е грешката, че високо оценени от другите филми на мен не ми допадат и то в жанрове, които харесвам по принип

# 519
  • Варна
Благодаря за препоръката за Mrs. Harris Goes to Paris. Достави ми удоволствие и наслада за очите с тези рокли. И аз препоръчвам, ако ви се гледа нещо приятно и ненатоварващо.

# 520
Изгледах Влакът стрела (или Влакът куршум) - с Брад Пит, Хироюки Санада и др. Не лош екшън, но не ме впечатли страшно много. Все пак беше приятен и изглежда като нещо, което има голям потенциал за продължения - бих ги гледала.
Съвсем, съвсем накратко за сюжета (със спойлери) -
Скрит текст:
на японския влак стрела, който пътува към Киото, се возят изненадващо количество наемни убийци - привидно всеки е с различна мисия, но всъщност, всички са свързани. Главният герой е Калинката (Брад Пит), който също е наемен убиец, но е свестен и е преследван от лош късмет (обаче по-скоро лош за всички останали, а не за него).
Големият лош в сюжета, разбира се, е руски мафиотски бос с прякор Бялата смърт, а Хироюки Санада има лична вендета срещу него.
Съдбата играе голяма роля - в крайна сметка всеки получава това, което заслужава.
Има много екшън, много смърт, но като цяло филмът е лек - в нито един момент не задълбава в драма или някакво тежко послание; има много комични елементи.

Напомни ми за онзи филм с Брус Уилис, в който той играеше симпатичен наемен убиец - Девет ярда (трябваше да проверя името в Гугъл, бях го забравила) - не че си приличат по сюжет, единственото общо е, че зрителите знаят, че тези хора са безмилостни убийци и все пак някои от тях не са толкова лоши, колкото изглеждат първоначално и е лесно да им се симпатизира...

Малък бонус е, че за около 3 секунди видях Мишел Лий, която наскоро гледах в главна роля в Кръв и съкровище (незаслужено подценяван сериал).

Оценка на филма: 8 от 10 (6 и 7 са за по-средняшките, а 5 и всичко надолу са различни степени на "зле").

# 521
  • Пазарджик/Лондон
Pppqqq, аз много харесвам Blood and treasure:). Търся си да гледам нещо подобно, ама май всичко съм изгледала....И аз й се зарадвах във Влакът куршум.

# 522
През декември ще започне сериал по Национално съкровище (продължение на филмите с Никълъс Кейдж, но без неговото участие). Обаче сигурно ще се вземат прекалено насериозно - очаквам да прилича на сериала по Изгубеният символ, който не ми хареса. Може и да го гледам...

Понеже Мат Бар ми стана симпатичен, се чудя дали да не дам шанс на Walker Independence, когато излезе.

# 523
Приятели, пускам си поста и в тази тема, въпреки, че не е много за тук:

Здравейте,
наскоро четох някъде резюме на някаква комедия. Момче и момиче отиват в скъпарски хотел, но са бедни и двамата. Отиват там с намерение да търсят богати половинки. И разбира се, се натъкват един на друг. Всеки лъже другия, че е богат.
Някой знае ли коя е тази комедия? Иска ми се да я гледам.

Предварително благодаря много.

# 524
Изгледах Влакът стрела (или Влакът куршум) - с Брад Пит, Хироюки Санада и др. Не лош екшън, но не ме впечатли страшно много. Все пак беше приятен и изглежда като нещо, което има голям потенциал за продължения - бих ги гледала.

Филмът наистина е приятен, но книгата е много по-добра и я препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт