🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 862
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Аз в последно време чета форума основно от телефона. Изобщо не ми пречи, че при анкети с много въпроси се налага да скролвам малко повече. Напротив. А, това за което най-много му се радвам на Diavolo (освен, че отделя толкова време за да събере информацията за конкретното предаване, както и разбира се на Bengun за статистиките, и не на последно място на Soney за анкетите в темата за игрите) е, че за разлика от предишния автор на темите, се съобразява с пишещите в темата и за въпросите в анкетата и за снимките на корицата.

# 721
Темата е за Сървайвър, да не забравяме. Не виждам драма в това да се скролне малко. Повече време се хаби в безсмислени коментари, отколкото в скрол. Има човек, който е приел присърце да модерира теми, за сметка на собственото си свободно време. Нека коментираме по съществото, а не да се занимаваме с дребнотемие. Лично на мен ми е удобно да ги чета и през десктоп, и през мобилен телефон.

# 722
  • Велико Търново
Само една лека корекция и спирам със спама.
gg__, статистиките също ги прави Diavolo, но понеже има ограничение за броя знаци в пост, не може да напише цялата информация само в един. А забраната пък да се пускат два последователни поста не му дава възможност да пусне само той, колкото там са необходими, за да представи цялата информация. Затова Bengun му помага, но досега винаги го е отбелязвал, не си е приписвал някакви заслуги. Признавам си - в темите за ИВ не знам как е, но предполагам, че положението е подобно. В крайна сметка пускането на тези теми обаче изисква голяма подготовка и съгласуване между двамата, дори и само чисто времево. Затова благодарностите са и към двете момчета.

И за да не е чак чист спам - според мен, ако продуцентът на предстоящия сезон на Сървайвър не е Евтим, и Владо няма да е водещ.

# 723
  • София
gg__, статистиките също ги прави Diavolo, но понеже има ограничение за броя знаци в пост, не може да напише цялата информация само в един. А забраната пък да се пускат два последователни поста не му дава възможност да пусне само той, колкото там са необходими, за да представи цялата информация. Затова Bengun му помага, но досега винаги го е отбелязвал, не си е приписвал някакви заслуги. Признавам си - в темите за ИВ не знам как е, но предполагам, че положението е подобно. В крайна сметка пускането на тези теми обаче изисква голяма подготовка и съгласуване между двамата, дори и само чисто времево. Затова благодарностите са и към двете момчета.

И за да не е чак чист спам - според мен, ако продуцентът на предстоящия сезон на Сървайвър не е Евтим, и Владо няма да е водещ.

Статистиките (за точки от игри, брой номинации и т.н.) ги прави Bengun.

# 724
Скрит текст:

Статистиките (за точки от игри, брой номинации и т.н.) ги прави Bengun.
Да, аз се занимавам със статистиката на игрите през всички сезони. Цялото инфо е в подписа ми Simple Smile
Дяволо прави статистиката на Фермата, там аз само я публикувам Simple Smile

А за Владо - за мен 99.9% няма да е той водещ на новия формат на Сървайвър.
За мен не лошо решение - така или иначе ще сме далеч от класическия Сървайвър, символ на който е Владо, така че аз лично приемам тази промяна положително.

# 725
  • Пловдив
Владо Карамазов имаше вчера пост  ,че след 2 месеца нерви и преживявания, се качва на колата и си отива дОма. Което значи,че все пак са приключили снимките .

# 726
Да върна малко темата на стария сезон, та ми е интересно дали вече почти година след него, имате различно мнение за сезона? Или пък сте затвърдили определени чувства.

При мен равносметката е, че краят на сезона и начинът, по който Зоран се омаскари наистина намали the rewatch value на сезона, поне за мен. Също така разочарованието от това, че всички финалисти се определяха с игри, което бутна на финала хора за които се знаеше, че не могат по никакъв начин да опонират на Зоран. Друг е въпросът дали изобщо имаше човек с шанс срещу Зоран на финала във вота на участниците, защото колкото интервюта след това гледах, толкова се убедих, че почти всички участници още на кастингите са създали някакъв hero worship към него.

# 727
Някой знае ли дали вече викат на физическите тестове или все още се провежда вторият етап от кастингите?

# 728
не знам за Благо, но са звъняли на бивши участници, не съм чул някой от тях да се е съгласил до момента.
По принцип сега тече 2-я етап от кастингите, другата седмица започва 3-я, който трябва да е последният.
Както споменахте тук снимките ще са по-дълги (4 месеца), ще се снима в Доминикана. Снима се монтира се и се излъчва в рамките на няколко дни, до седмица. Не знам още само дали ще има тъпото лайв гласуване, което бяха вкарали в Гърция мисля...

От 4 - ти декември ли викат за физическите тестове ?

# 729
  • Велико Търново
Да, аз се занимавам със статистиката на игрите през всички сезони. Цялото инфо е в подписа ми Simple Smile
Дяволо прави статистиката на Фермата, там аз само я публикувам Simple Smile
Съвсем неслучайно написах, че не знам как е в темата за ИВ, явно предположението ми, че е подобно на тази за Ф, е било грешно. Извинявам се за което. Настройки ми са такива, че не виждам подписи, затова съм пропуснала тази информация в твоя. Сега специално я превключих, за да го погледна Simple Smile

А по отношение на мнението ти, че Карамазов няма да е водещ, съм абсолютно съгласна. При положение, че предстои да гледаме нещо в съвсем различен формат, разбира се че е по-добре и да го води някой друг.
luba_rizova, никой не е оспорвал приключването на снимките на ДГ2.

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 14:01 от DamaPika

# 730
На мен също не ми пречат анкетите. Интересни са ми и те, и статистиките и благодаря на всички замесени! Beers
Надявам се само, че след тази дискусия Дяволчето няма да се обиди, че е и време за нова тема. Simple Smile
И от друга страна, разбира се, че всеки има право да си каже мнението!

И според мен Владо няма да участва, но също се радвам, защото той е лице на истинския Сървайвър!

П.П. Редактирам се с тази съвсем прясна новина (Георги Бърдаров пише страхотно и вярвам, че и книгата ще е хубава и интересна):

Мoja bogda sna е един приятелски и откровен разговор между Георги Бърдаров и Ваня Джаферович за важните и истински неща в живота. В основата е футбола, но всички истории са пречупени през житейския път на Ваня - горчивият спомен от войната, силата на семейството, успехите и разочарованията в спорта, светлината на любовта и големият дар на родителството.

Това е история за живота на Ваня Джаферович, но всъщност е историята на всички пострадали от Юговойните, превърнали се в бежанци и скитници по света, без сигурност и покой.

Тази книга не е биография, а и никога не е имала стремеж и претенция да бъде такава. Moja bogda sna е един откровен разговор между двама приятели, в който нищо не остава неизказано или премълчано. Жоро Бърдаров успя да ме върне назад във времето, да преживея всичко отново, да се сблъскам с призраците от миналото и да погледна към бъдещето. Това е една история... къде тъжна, къде весела, къде балканска и с аромат на круша. А животът? Животът е красив. Специално, когато е изпълнен с любов.
Ваня Джаферович

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 15:13 от 50 Shades of Purple

# 731
Поръчах я, много харесвам как пише Бърдаров.

# 732
  • София
Уф, доста обсъждани неща има, ще се опитам да обхвана всичко. 🙂

В никакъв случай не съм се засегнал, напротив. Обратната връзка е много важна за мен, защото ценя всяко мнение, препоръка или критика. Анкетите ми преди години бяха наистина фермански, от тези есен насам, правя и невъзможното да ги съкращвам и ако има наистина дълги анкети (+20 символа), то те са по-скоро рядкост.
Новия сезон ще е много динамичен и анкетите ще се смят на 24 часа и болшинството ще са кратки, но няма как да няма и по-обзорни...

Аз не съм фен на старите норми, които първи 'разруших' и обърнах във филмовата и сериална секция на форума в Бг мама. Значи пуска се една тема и докато не се изпише стои анкетата с месеци, а то през това време са се сменили герои, сезони, актьори и т.н. Не го разбирам това, не е моето просто.
После пренесох това във Фермата и бе посрещнато с масово одобрение и темите яко живнаха. И така.
Другото което правя само аз е 'архив секция за всички анкети' което е много полезно.

И другото което е статистиката. Също преди това не се правеше. Визирам по-скоро, обзора ден по ден / седмица по седмица.

Относно игри и статистики:
За ИВ:
Бенгън прави статистиката с битките, точките, победи, загуби, съвети и т.н.
Аз правя основната тема + обзорите ден по ден
-
За Фермата:
Аз правя всичко
-
За Сървайвър пак аз правех всичко
НО, от новия сезон, понеже ще има яко битки и дуели, то направо ще си го помоля Бенгън да се заеме с тях по подобие на ИВ, защото си е занимавка, не че аз няма да се справя, но идва малко повечко... А и той там плува в свои води.
А аз ще си правя началната тема + обзорите ден по ден (в тези обзори самите битките също са опсивани подробно)

Смайли се справяше чудесно с ИВ и всички останали свои теми като стил и оформление. Навремето и писах да не се отказва от форума, не ме послуша, беше си взела решението. Не съм виновен аз, че напусна.
И тя пускаше много анкети и тя също пускаше по няколко въпроса на анкета, но факт, нейните бяха по-кратки. Просто аз искам да се обхващат повече нюанси. Това е разликата.

Няма как всички да харесват дадено нещо, такъв е живота и го разбирам, няма никакъв проблем.

Не съм и откраднал темата. Никой не изяви желание да я прави и понеже държах да е ТОП (защото дори и критикувано риалитито си е най-гледнато в България) се заех аз. Иначе щях да си правя само Фермата и Сървайвър.

Като цяло не съм се натискал да пускам теми тук. Само ще вметна, че имах настоятелна молба на ЛС да поема темата за Ергенът, когато първия и автор се изгуби нещо, но аз отказах, защото въпреки, че го гледам, това шоу не е моето. И чисто морално отказах. Не мога да пускам и поддържам тема за шоу, което не харесвам като концепция (нищо че пак да подчертая гледах с интерес).
И за две други популярни предавания ми е писано с молба да ги поема аз и да им правя темите (няма да казвам кои са, защото са активни), но отказах със същата обосновка.
За Фермата навремето също ми бе писано да я поема аз, но тогава се съгласих, защото ми е любимо предаване.
Ето я разликата.

Единствено за Сървайвър никой не ми е писал и в случая малко действах като пиратите. Атакувам и заграбвам моето си. 😉 А и тук имаше голяма разлика в годините между сезоните и пак никой в престарата последна тема нямаше желаещи да се захванат.
Един факт -> това ми е най-любимото риалити и ако трябва да избирам между трите ми любими формата, кой точно да стопанисвам, то това ще е именно Сървайвър. 🤗 Нищо че и Фермата и ИВ ги обичам много.

Няма да пускам нова тема, тази тема е като 'между два сезона' Т.е. ще стои, докато не дойде времето живот и здраве догодина да се пусне 'тема първа' от новия сезон.
Но не го написах тогава в заглавието това с 'Между два сезона', защото когато я пуснах, бяхме на 90% сигурни, че скоро нов сезон няма да има, а и не бе обявено в крайна сметка.

По-скоро това което мисля е следващата седмица живот и задраве, да я пипна малко. Да вкарам малко повече инфо за това което ни очаква идната пролет (от оскъдното което се знае), да сменя тапета и да пусна нова анкета (няма да е голяма, защото не се налага).

Това е от мен по дискусията. Simple Smile

# 733
Някой знае ли дали вече викат на физическите тестове или все още се провежда вторият етап от кастингите?

Още е 2-я етап, до утре.

# 734
НО, от новия сезон, понеже ще има яко битки и дуели, то направо ще си го помоля Бенгън да се заеме с тях по подобие на ИВ, защото си е занимавка, не че аз няма да се справя, но идва малко повечко... А и той там плува в свои води.
Ще го направя, даже по същите правила и разпределяне на точките.

Общи условия

Активация на акаунт