Пълен егоист е и не ми задоволява нуждите

• 13 828
  • 363
  •   1
Отговори
# 345
Не знам за другите, но аз вече съм искрено заинтригувана от тоз шлифован “диамант”. То не бяха тълпи от 20 годишни желаещи дедкото, среднощни обаждания за секс, счупени легла, сексуални щения от същия пол.
Авторке, я вземи и се успокой. Всички тези глупости са само в твоята глава и неговите истории.
Но четейки постовете ти, категорично мога да кажа, че емоционалната ти зрялост и биологичната ти възраст се разминават. То си има и медицински термин за това, ама хайде.
Обслужвай се деди спокойно, няма кой да ти го вземе. Предлага прекалено малко, за да се тревожиш от конкуренцията.
Твой си е завинаги, и сега, и след няколко години като ще трябва да му бършеш задника.

# 346
  • Варна
Аз съветвам авторката да потърси инфо относно случая си в разни чужди сайтове, форуми. Предполагам има форуми в които се обсъжда андрофилията ( така ли беше наименованието) и се дават съвети.

За мен цялата история и съпътстваща информация е меко казано неприятна. Голяма любов пък се крият като партизани, значи усещат, че не са съвсем ок нещата. Да те е срам да представиш човека до себе си, този с който ще градиш бъдеще.

Тъста вика на зета " бате Иване", непривично ми е. Flushed

# 347
Проблема идва от вашето възприятие за подобни връзки, представяте си скучен пенсионер с коремче, увсинал и импотентен... И си е наша работа защо не се показваме сред обществото... Да не мислите, че сме единствената двойка, работила съм в ретро фото и съм се нагледала на какво ли не, това че повечето гора са със старовремско мислене си е техен проблем. Моя проблем беше какво да му кажа кака да подходя, дали проблема не е в мен и тн... Получила съм адекватен отговор от 3-ма души за което благодаря, а останалите за каквато искате ме мислете.

# 348
Проблема идва от вашето възприятие за подобни връзки, представяте си скучен пенсионер с коремче, увсинал и импотентен... И си е наша работа защо не се показваме сред обществото... Да не мислите, че сме единствената двойка, работила съм в ретро фото и съм се нагледала на какво ли не, това че повечето гора са със старовремско мислене си е техен проблем. Моя проблем беше какво да му кажа кака да подходя, дали проблема не е в мен и тн... Получила съм адекватен отговор от 3-ма души за което благодаря, а останалите за каквато искате ме мислете.

Когато сто човека ти казват едни и същи неща, не означава, че проблема е в телевизора на тия 100 човека, а в твоя.
Твоето е завиране на глава в пясъка.

# 349
Авторке, така е само в твоята глава, ние добре те разбрахме. И аз съм виждала поддържани мъже на 60-70 години, но не бих си легнала с тях. Колкото и да е поддържан, не може да се сравнява с мъж на 30-40г. във форма.

Не даде нито един адекватен отговор защо сте заедно, а колкото повече подробности излизат, толкова по гнусна става историята, по начина по който я описваш. Нещо не ти е наред.

# 350
Ами какви отговори да давам, то ако е любов ама тя гола любов кат не му ства нз си какво... Ако е интереси, ама тя го използва или нямали допирни точки... Адаптирам отговора спрямо въпроса, явно повечето тук не знаят, че всеки човек търси разни качества в партньора си за да бъде всичко ок между тях. Нищо не е смао секс и години.. Само секс от всеки може  пък че трябва да се будиш до този човек и с нежелание да се правиш на каквато не си смо зщото ставал секса и околните не го смятат за гнусно си е просто нелепо. От друга страна до преди няколко години се гнусихте от 3ти пол и обратни ама вече пеете друга песен... Моето не е по малко гнусно ако се замислите :д

# 351
Едно и също повтаряш, и нищо не вдяваш от изписаните страници...

# 352
И аз мисля, че историята, така представена, е гнусна, а не съм предубедена към големите разлики. По този повод какво ще кажеш, Авторке?

# 353
Едно и също повтаряш, и нищо не вдяваш от изписаните страници...
Има хора с определен капацитет и не могат да вдянат.
Не го казвам с цел да обидя. Всякакви хора.
Просто темата е за ключ за мен.

# 354
  • Варна
Ами какви отговори да давам, то ако е любов ама тя гола любов кат не му ства нз си какво... Ако е интереси, ама тя го използва или нямали допирни точки... Адаптирам отговора спрямо въпроса, явно повечето тук не знаят, че всеки човек търси разни качества в партньора си за да бъде всичко ок между тях. Нищо не е смао секс и години.. Само секс от всеки може  пък че трябва да се будиш до този човек и с нежелание да се правиш на каквато не си смо зщото ставал секса и околните не го смятат за гнусно си е просто нелепо. От друга страна до преди няколко години се гнусихте от 3ти пол и обратни ама вече пеете друга песен... Моето не е по малко гнусно ако се замислите :д
Въпросът ти беше "Секса е скучен, дядото е скучен в секса, какво да правя?"
Отговорът - Нищо не можеш да направиш, така ще е примири се.
ТолкоЗ 🤷🏻‍♀️

# 355
И аз мисля, че историята, така представена, е гнусна, а не съм предубедена към големите разлики. По този повод какво ще кажеш, Авторке?

За любовта възраст няма! На когото му е гнусни си си е избрал партньор с малка разлика. Иначе ако говорим за гнусни неща , ами то гнусни е мъжете да искат анално как може... Дрън дрън дрън... Гнусен е и групови секс това са микроби ами ако го правят без кондом.. Ами с кондом пак нали ще се заразят една ако има гъбички или нещо... Да ви имам и гнусни те представи за света, няма да коментирам повече.

# 356
Не мисля , че трябва да се примири .. Трябва да го стимулира да се потруди иначе няма да има свирки. Да му постави ултиматум . Друг начин не виждам за да почне да се труди в леглото

# 357
Gabrielle.  , Дедеъо не е скучен в леглото, проблема беше, че пт 4 месеца си гледа само своето удоволствие и да не повярваш проблема се реши с директно говорене...

# 358
Не мисля , че трябва да се примири .. Трябва да го стимулира да се потруди иначе няма да има свирки. Да му постави ултиматум . Друг начин не виждам за да почне да се труди в леглото
Е, то и аз това предложих много страници назад. Ама явно не и хареса предложението.

Аха, сега пък нямало вече проблем.
Брях, велика сила е бг мама Joy

# 359
  • USA
Скучен значи еднообразно, монотонно.., не бил скучен, но прави всеки път едно и също..изтипосва се и чака свир..и...какво разбираш под скучен и нескучен секс.
 И какъв анален секс, какви 3ти полове вкарваш в темата без да имат връзка ?!
Пиши на модератор да заключи темата, след като си получила отговор и решение на проблема ти и да се свършва тоя ужас !

Общи условия

Активация на акаунт