Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми.

• 173 343
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
Казвам се Мери и съм студентка от ІІ ри курс. Изключително много ме вълнува темата аутизъм и ще съм ви благодарна ако ми помогнете с каквато и да е информация. Предварително благодаря.

# 181
За мам Ежка: Аз минах по тоя път. В болницата ме направиха на луда, че не искам да си ваксинирам детето. Не е достатъчно да подпишеш, че се отказваш от ваксините. Те били задължителни и това е. За сега получавам от хеито разни покани за глоби по 50 лв. , ама аз не съм ги плащала.С мъжа ми сме категорични, децата и без това няма да ходят на градина и училище поне докъто сме живи.Мислим да са на домашно обучение.

# 182
  • София - Варна - Бургас
За мам Ежка: Аз минах по тоя път. В болницата ме направиха на луда, че не искам да си ваксинирам детето. Не е достатъчно да подпишеш, че се отказваш от ваксините. Те били задължителни и това е. За сега получавам от хеито разни покани за глоби по 50 лв. , ама аз не съм ги плащала.С мъжа ми сме категорични, децата и без това няма да ходят на градина и училище поне докъто сме живи.Мислим да са на домашно обучение.

- Може да се обадите за съдействие и информация към д-р Атанас Гълъбов:

Връзка към сайт       

# 183
Здравейте,
Казвам се Мери и съм студентка от ІІ ри курс. Изключително много ме вълнува темата аутизъм и ще съм ви благодарна ако ми помогнете с каквато и да е информация. Предварително благодаря.

Има изkлключително много инфо в нета.
По данни на СДС  1 на 155 деца е с някаква форма на аутизъм,среща се по-4есто при мом4етата.За сега няма универсиално лекарство за ле4ение на аутизъм,както и не е открита при4ина за появата му.
Ето някои интересни сайтове

www.autismillinois.org
www.easterseals.com
www.autismspeaks.com

# 184

- Може да се обадите за съдействие и информация към д-р Атанас Гълъбов:

Връзка към сайт       
   Ходихме при Атанас Гълъбов, запознахме се. Но от юредическа гледна точка той нищо не може да направи. Дори нещата са се затегнали след издаването на неговата книга.Сега сме наели адвокат , ама ще видим.

# 185
 Кристчън, искам да те питам, че ми стана интересно, ти какъв си по точно? Гледам доста информация си дал , явно ги знаеш добре нещата. Много ми се иска и аз да прочета , ама като не знам английски  ...То сигурно вече е срамота някой да не знае този език, ама на, не разбирам. Embarassed Наистина ли си масон както някой спомена по - горе, щото това е много, много лошо.

# 186
На 10 април гледайте предаването "Искрено и лично" по бТВ на тема "Опасни ли са ваксините?" Взех лично участие като гост и Christian много ми помогна с информация. За съжаление бяха поканили като гости една доцентка и един лекар, от които едва взехме думата. Темата бе повдигната от две майки, които бяха много притеснени и не искат да ваксинират децата си, но и двете го правят, заради закона. Когато казах в предаването, че в Германия например, хората имат право на избор, доктора веднага скочи, че не било истина. Наричаше ни "Аборигени" Shocked и непрекъснато повтаряше, че било все едно да не спрем на червен светофар. А, когато казах, че имунизирането срещу шарка не е гаранция, че детето няма да се разболее, доцентката каза, че било гаранция Shocked. Какви са тогава тези епидемии от шарка в детските градини? След предаването си поговорих с доктора и му обясних, че патогенните организми всъщност ги прекачат (ако мога така да се изразя) към животински ембриони, мозък и т.н. И той ми каза, че това са пълни глупости Shocked. Изумих се от некомпетентността му. Нямам думи просто. Нали чрез ваксините, вкарват в организма ни чужд генетичен материал по този начин.
Колкото до Атанас Гълъбов, знам, че е написал нова книга срещу ваксините, но едва ли ще я публикува, защото е получил заплаха по телефона. Ако искал да има дете и жена, по-добре да не публикува книгата. Shocked

Последна редакция: пт, 06 апр 2007, 21:07 от mari_anka

# 187
И аз съм мераклийка да осъдя държавата. Но възможно ли е?
Иначе е факт, че ваксините могат да доведат до аутизъм и хиперкинетичен синдром, които са масово явление на последък.

# 188
Марианка,точно се чудех какво стана с предаването....
Ще кажа да ми го zапиЩат на диск,zаЩото нямам бг тв.
Отговорите на лекаря и доцентката са "нормални" zаучени по конференции фраzи.Да не те у4удват. Wink

Не е нужно да се сьди дьржават,zатова че не искате да ваксинирате децата си.Дьржавата няма просто как да ви осьди,че не го правите.Така погледнете на неЩата. Peace

# 189
Обаче проблемите с приема на детето (с липсващ имунизационен картон) в детско заведние... как да се решат?! Thinking
Дай някаква идея...

# 190
  • София - Варна - Бургас
mari_anka
Цитат
Колкото до Атанас Гълъбов, знам, че е написал нова книга срещу ваксините, но едва ли ще я публикува, защото е получил заплаха по телефона. Ако искал да има дете и жена, по-добре да не публикува книгата.

Ето с какви "Хора" си имаме работа!...
 Това много ми прилича на филма "Матрицата" или на "успешната борба" срещу Наркодилърите...

- На някой още да не му е станало ясно за какво става дума?...

Последна редакция: пт, 06 апр 2007, 13:39 от Aleksander

# 191
  Как да не съдя държавата, като тя иска от мен по 50 лв. за всяка ненанесена ваксина.И 50 стотинки да са пак няма право, защото това е медицинска интервенция и без мое съгласие си е направо насилие. Последно получих писмо, че ако не платя сумите щели да дойдат да вземат неща от вкъщи за дължимата сума. Подадох жалба, че не мога да ваксинирам малката, защото кака и е алергична и се опасявам и другото да не с такъв проблем. Ама не , това било неоснователна причина и такива като мен били заплаха за обществито при една една епидемия.Еми нали сте ваксинирани-викам, що се притеснявате? Отговор: Невсички ги хващала ваксината. Кажете как да не ги осъди човек. Някои решават въпроса с лъжа- личният написва, че ваксината е нанесена. Ама ние не искаме да лъжем, пък и това не решава въпроса за хилядите хора.
 Не ме ядосваъте поне вие. Не е нужно ли?! Обаче недй си боже се затрия от тоя свят , никой няма да ми признае подписа в родилното и ще го ваксинират.Само съд ги оправя тия. :xarms  Crossing Arms

# 192
  • София
Глобите се налагат с наказателно постановление/ Акт за административно нарушение/, подай жалба срещу него в седем дневен срок. Ако си изпуснала срока, не прави нищо за сега. Вероятността някой да дойде у вас да описва имущество е никаква. Аз имам подобно писмо от 1 година и още никой не се е появил. А ако се появи, ще трябва да докаже, че собствеността е моя. Аз определено ще декларирам че същата е на някой друг- например на майка ми и ....не могат да я опишат.
Що се отнася до ходенето на училище-няма проблем. Просто в картона на децата ми не записват направени имунизации и толкова. По закон никой няма право да откаже образование на децата ни.

# 193
Глобите се налагат с наказателно постановление/ Акт за административно нарушение/, подай жалба срещу него в седем дневен срок. Ако си изпуснала срока, не прави нищо за сега. Вероятността някой да дойде у вас да описва имущество е никаква. Аз имам подобно писмо от 1 година и още никой не се е появил. А ако се появи, ще трябва да докаже, че собствеността е моя. Аз определено ще декларирам че същата е на някой друг- например на майка ми и ....не могат да я опишат.
Що се отнася до ходенето на училище-няма проблем. Просто в картона на децата ми не записват направени имунизации и толкова. По закон никой няма право да откаже образование на децата ни.

Вие направо ме обнадеждавате. Утре ще ходя да и се подпиша на личната, стига ме е тормозила вече. И няма да се крия като крадец всеки път, когато е събрала група дечица за ваксинация. На мен проблема не ми е в парите, бих ги дала, ако престанат да ни подлагат на това насилие - психическо също - откъде на къде ще дискриминират децата по този начин?! Като са им ваксинирани децата, защо пак има епидемии - в съседна тема майката се оплакваше от коклюш в яслата на детето и. Каква им е по-голямата безопасност на ваксинираните тогава?!

# 194
Забравих да ви кажа, че като казах в предаването, че това, което искам е да имаме право на избор, а не да ни принуждават да ваксинираме децата си, доцентката отговори, че ние всъщност имаме право на избор. Никой не можел да ни накара насила, само че детето нямало да ходи на детска градина и няма да бъде допуснато в училищата. Можело да си го обучавам у дома с частен учител. Shocked Питам се какво право на избор е това? hahaha
А ако знаете в предаването какъв репортаж от старо издание показаха... Настръхна ми косата. Бяха две сестрички близначки. Едното много сериозно беше пострадало от ваксина. Беше в инвалидна количка и абсолютно неадекватно. Миглена Ангелова каза, че това е било едно от най-тежките и предавания. Здравото момиченце било казало, че мечтае един ден сестричката му да оздравее. Но за жалост се касае за нелечима и много тежка инвалидизация. Cry

Общи условия

Активация на акаунт