Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми.

• 173 373
  • 1 822
  •   3
Отговори
# 195
Така е, рисковете никак не са малко, особено при недосени дечица. Този филм са го излъчвали и друг път, но явно не достатъчно популярен. А би трябвало, много хора биха се трогнали при тази гледка! Какъв избор ни дават, след като дискриманцията е само част от огромния натиск, на който сме подложени? Какво ще кажете за липсата на информация - Джипитата са длъжни да уведомят майките за риска, който поемат. А те, освен че не го правят, настояват че бил минимален и пренебрежим спрямо ползата?! Това не е ли безобразие? За родителите на това детенце, което сте гледали, рискът е 1000%.

Всъщност, единствената причина да пиша тук е, че се надявам майките които четат да се борят за правото си на избор. Все пак рискът си остава за децата (респективно родителите), а решението... не е тяхно!

Приветствам ви за участието в предаването!

# 196
Цитат
Глобите се налагат с наказателно постановление/ Акт за административно нарушение/, подай жалба срещу него в седем дневен срок. Ако си изпуснала срока, не прави нищо за сега. Вероятността някой да дойде у вас да описва имущество е никаква. Аз имам подобно писмо от 1 година и още никой не се е появил. А ако се появи, ще трябва да докаже, че собствеността е моя. Аз определено ще декларирам че същата е на някой друг- например на майка ми и ....не могат да я опишат.
Що се отнася до ходенето на училище-няма проблем. Просто в картона на децата ми не записват направени имунизации и толкова. По закон никой няма право да откаже образование на децата ни.

Това много ми хареса Peace

# 197
Но защо тогава на едни наши познати не им взеха детенцето на градина. Че се принудиха хората да излъжат , че е имунизирано. Направо им извиха ръцете.Търсиха упорито лекар, коъто да нанесе лъжливи данни .И през това време детето не ходи на градина. Явно не е точно така както казва Деси
.

# 198
Ако човек тьрси да направи неЩо zа детето си,той намира начини. Peace

# 199
 Christian , мисля ,че и от тук можеш до го гледаш .  Hug http://www.neterra.tv/bg/media.php?id=1&bm=2
mari_anka , поздравления !

# 200
catch
Ти си цяло ськровиЩе.Благодаря  bouquet  bouquet

# 201
  • Plovdiv->Toronto
http://img366.imageshack.us/img366/9276/angel0010tk1.jpg

Това е статия за ваксините от канадско мамешко списание, мисля че е подходяща за аудиторията  Simple Smile, усеща се нужда от приземяване в тази тема, опитайте се още веднъж да погледнете от друга гледна точка трезво, ако е възможно ...
Написана е много добре, не се наемам да я преведа, авторката е писател все пак ...

Искам само да кажа че неистовото желание да научим повече от интернет, така че да отгледаме по-добре децата си не води до нищо друго освен дълбоко объркване, защото едно е да достигнеш нечувани висоти в рисърча и борбата с дайпер раша, но друго е да се опитваш да си обясниш как работи ваксината и какви гени влизат в организма #Crazy, дори и да си химик, биолог, математик и т.н. има неща които просто не са така лесно смилаеми като кросингоувъра при дрозофили Simple Smile ...
Но за съжаление ситуацията е една и съща както в Канада така и в БГ, "прогреса" не може да бъде спрян, накъдето и да води ...

# 202
@eli_c

Както винаги си добрия ангел. Статията е разкошна.
Поглежда нещата от друг ъгъл- по-нужен ни. Ние живеем в разпадащи се общества, управлявани от слепи, алчни и некомпетентни. Безразличието от върховете се пренася в "свръхначетеност" сред останалите. С това се компенсира липсата на доверие.
Маниакалната подозрителност на Българина, продиктувана от толкова годни духовна нищета и мизерия, не е оставила почти нищо неразвалено. В по-новите времена, това недоверие е оправдано-хората просто се страхуват за собствените си деца, виждайки че целта на съвременната здравна "система" в Бг е естествения подбор. Как бих могъл аз например да реагирам с доверие, щом на въпрос към педиатъра ми->> "Защо ще правите 5 доза Полио, щом е отменена от 01/01/2007", той ми отговаря "Има складова наличност".
Другите кретени пък (ХЕИ, МНЗ, разни из сградата върху жълтите павета, царчета разни и т.н.) вместо да излязат открито пред хората и да кажат "Имунизационните ни практики са цирково шоу с куци камили и жирафи" тайно махат дози, въвеждат инжекционно Полио, "планират N на брой дози БЦЖ и Манту, махат "нулеви" дози Полио из родилните домове-тоест готвят в кухнята нови манджи за популацията Българи опитни зайчета. Доверие? моля, аз няма да опитам тази супа.

Някои ще кажат-"Той пак на родна почва пренася нещата. И на други места е така." Да, но на други места процента на съмняващите се си е повече или по-малко константен, и отразява определена категория хора като вид манталитет. А в Бг това става епидемия. Освен това, ако в Канада или Германия има такива маймуни както в Бг ХЕИ и МНЗ то там пресата отдавна щеше да ги е сгризкала за закуска. Как си представяш хората от немския институт "Р.Кох" в Берлин да се гъбаркат с немската нация и здравето на немските дечица? No chance, dear...

Последна редакция: пн, 09 апр 2007, 00:58 от Birdie

# 203
Не мога да не напиШа неЩо,нали раzбирате... Laughing

Прочетох статията.Едно мнение на журналист.Но както каzваШ Еличке, "но друго е да се опитваш да си обясниш как работи ваксината и какви гени влизат в организма , дори и да си химик, биолог, математик и т.н. има неща които просто не са така лесно смилаеми като кросингоувъра при дрозофили ".Затова и приемам написаното като от един лаик и платен журналист ЗА ваксините.СьЩо не ми убягнаха и горе вдясно буквите CTW LAB PFIZER. Поредната платена статия ЗА ваксините.
Леко,с финес,необвьрzваЩо,беz насилие и убеждения.За сьжаление поне на мен това не действа,както и на други хора проzрели истинността на ваксините.

Бьрди,
Практиката в БГ е вид геноцид.Няма никмакво оправдание zа теzи практики,прав си.И не са само ваксинациите,цялата система е антибьлгарина като раса,вид и тн...Единици са теzи,които плуват среЩу течението и имат доверието на пациентите си.И обикновено такива лекари тьрсят истинската си реалиzация някьде навьн.
Но zа едно греШиШ.Ето това.
Цитат
Как си представяш хората от немския институт "Р.Кох" в Берлин да се гъбаркат с немската нация и здравето на немските дечица? No chance, dear...
Гаврата е толкова голяма,че е трудно да се побере в сюрреалистичните ни способности на вьображение.Но е много тьнко иzпипана и достига до населението в zлатни дрехи,zа да не може да бьде раzпоzната.
Ако продьлжа,Ще се zадьлбочим в политика и няма да сме по темата. Peace

# 204
  • София - Варна - Бургас
 - От 2004 Майкъл Мур, режисьорът на "Bowling fo Columbine" и "Fahrenheit 9/11" работи върху филм за Индустрията - Здравоопазване, под работно заглавие "Sicko" .
 - Изглежда фармацевтичната индустрия е упрашена от това и големите компании са предупредили своите служители да не споделят тайни!... но имайки предвид огромния им персонал и етичното равнище на някои от тях, на Майкъл няма да му е трудно да намери информатори, които биха участвали във филма.

# 205
  • Plovdiv->Toronto
Затова и приемам написаното като от един лаик и платен журналист ЗА ваксините.СьЩо не ми убягнаха и горе вдясно буквите CTW LAB PFIZER. Поредната платена статия ЗА ваксините.
Ako не беше смешно щеше да е опасно, както е всичко което твърдиш с привидна ерудираност, но е трудно да се провери ...

Ако говориш за това бяло, обърнато CTW LAB в горния ляв ъгъл, дължи се на това че страницата прозира при сканирането и се вижда логото на рекламата от другата страна - реклама за препарат против лекета :

Хубава рекламка, нали ?
А PFIZER съвсем си го изфабрикува  ooooh! ...
Нямаше да се занимавам, но искам всеки да си даде сметка на кого и колко вярва ... КОлко е лесно да се заблуждава, особено като има жадни да повярват ... Представете си че конспирацията е само в главата на някои индивиди и се опитайте да вземате своите решения сами, само на базата на проверена информация, която разбирате, а не една мама разбрала ... или един лекар от намсикъде ни каза под секрет ...
Несериозно е просто  Confused ...
Не всички ще прочетат статията, затова ще преразкажа едно изречение, не защото е много леко и с финес, напротив, пълно е с горчивина и болезнено осъзнати истини ...

"Нашата култура се осланя на "вътрешното усещане", а не на фактите, няма по-добро разпространение за полуистини, коренящи се в нечия интуиция от голямата "стена на тоалетната" позната като интернет. Родителите са преинформирани но заблуждавани, тъпчейки се в съмнителни блогове и предъвквайки бърборене в мамешки групички, докато образованите специалисти се борят с дезинформирани разпити от рода на "Аз чух че ..." 
Превода е грубичък, оригинала е много ефектен. И тъжен.

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 03:53 от eli_c

# 206
Скьпа Еличке,много неЩа не са ти иzвестни...Нали си само една мама от форума.За себе си преценявай колкото можеШ,мен обаче трудно можеШ да ме прецениШ,като се има в предвид,че не пиШа всичко,което zнам,имам си граници в обЩуването на обЩински места.Нека не сравняваме zнанията на двама ни,иzлиШно е.
Обьрнала си сайта,наспамила си,ок.Но иzвестно ли ти е ,че Пфицер дьржат 99% от акциите на CTW LAB?Твоето неzнание си мисли,че неЩо "иzфабрикувам".И кьде си е поместила таzи журналистка статията...Кажи кое е списанието.А може и лично да й zадаваме вьпроси надявам се...Хайде стига ве4е...банална си.

Цитат
Родителите са преинформирани но заблуждавани, тъпчейки се в съмнителни блогове и предъвквайки бърборене в мамешки групички, докато образованите специалисти се борят с дезинформирани разпити от рода на "Аз чух че ..."
Ей сега Ще чуеШ /про4етеШ с какво се борят обраzованите специалисти...

Аz Ще 4ета трудовете на теzи хора,пьк ти си чети статиите на журналистката. Peace

# 207
Гледате ли "Искрено и лично" в момента?

# 208
Тъкмо и аз това се канех да питам

# 209
Аz лично мога да го гледам утре като zапис от линка на Кеч.

Общи условия

Активация на акаунт