Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 362
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 065
Не помня да е коментирана новата цена на еднопластовите салфетки -ужасих се като си погледнах бележката...бяха 0.89, после-0.99, а сега са 1.39...
Отдавна не купувам салфетки от супермаркети, с изключение когато има нещо шарено и ми хареса картинката
Скрит текст:
Обикновени ежедневни вземам само от интернет, такива за кетъринг в големи пакети и е адски изгодно

# 1 066
Ние ползваме тези в кутията. Ако случайно дойдат гости, тогава вадя запасите от по-джиджани салфетки Simple Smile Имам едно чекмедже, основно купувани то Пепко.

# 1 067
  • Велико Търново
Рулца от раци ядох последно преди/9+ /10++ години. Бях супер дебела, едра млада мома и имах един режим на хранене, който трябваше да включва и риба. Да ама, аз още тогава не ядях риба и си вземах от рачешките пръчици, колкото да отбия номера, и да ми е чиста съвестта за пред режима ми.
Сега доброволно, в трезво състояние не опитвам. ММ понякога ме кара да правя салата с царевица, краставици, копър, рачешки рула и майонеза с кисело мляко, но мнооого рядко. На децата не възнамерявам да представям тази храна, ако те искат ще опитат някой ден, някъде....
За сметка на това, едната ми преподавателка по японски (японска) , редовно си купуваше доста пакетчета от метро. Явно си й харесаха, но японците имат извратени хранителни предпочитания (и не само хранителни), така че не се учудвам че й се нравеха.
Моя позната прави суши с тях, но е въпрос на вкус отново. Иначе е ясно че суши на нашите територии е вариация по европейски.

# 1 068
Не съм очарована от ароматите на новите лимитирани течни сапуни, но нали са ми слабост, взех да ги видя как ще са при миене. Цветовете поне ми харесаха. И все пак предпочитам да бяха извадили от коледните аромати 😁, не тази пролетна колекция.

Има ли в Лидл все още от кръглото меко сирене с халапеньо, май не съм го виждала? И ако го няма, знаете ли в коя друга верига го има, ако изобщо? 🤔

# 1 069
Рулца от раци не съм купувала от няколко години.  
Аз ги бойкотирам от както минаха 2лв. 😄
Много ги обичам, преди ми бяха джънка, на салата с майонеза и царевица.

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 08:12 от Lemy

# 1 070
Ефибуш , я хвърли един линк или име на магазина, откъдето ги взимаш, моля.
Новата брошура не ме радва изобщо. Единствено бих погледнала тротинетката за детето.

# 1 071
Купони за Lidl до днес, ако на някои му трябват да пише:
- Био вафла с лимец 6бр х 30гр за 5,25 лв
- Млечен десерт Данонино 4х50гр за 1,79 лв  до 3 опаковки
- Somersby 330мл за 1,19 лв до 3 опаковки
- Кондензирано мляко 397гр за 2,30лв до 3 опаковки
- Мини пициМаргарита или салами 4х75гр за 3,99лв до 3 опаковки
- праскови 500гр за 1,99лв  до 3 опаковки
- хляб с 3 вида семена 405гр до 3 броя
- бира Deep 4%  5бр за 3,56 лв до15 опаковки
- горчица 460 гр за 1,39 до 3 опаковки
нар  за 1,99 до 3 броя

# 1 072
Соул, за какви лимитирани течни сапуни става въпрос? Нова серия Сиен ли има?
Не съм видяла ако има, предпочетох да взема тези на Spuma di sciampagia.

# 1 073
Да, от около 2 дни при нас, пролетна серия.

# 1 074
Благодаря, само от любопитство ще ги погледна как изглеждат поне като се появят и при нас. От италианските течни сапуни съм доволна, затова сега като имаше от тях в Лидл реших да си взема направо 2 различни опаковки (че рядко ги пускат) и вече имам достатъчно наличност, че са 1.5 литър всяка.

# 1 075
При нас тези течни сапуни стоят до касите

# 1 076
Дали са хубави сладоледите на клечка, които са от понеделник ?

# 1 077
Йей, лидл ми пуснаха купон за Р.Д. след като им напомних хихи..кажете винцето добро ли е Gayda червено от 4 50 нещо си.

# 1 078
Новите царевици , които са за варене са хубави. Но 4 лв за 2 бр ми идват в повече. Вчера взех на 50% намаление.
Бях взела и една опаковка малини на 50% ама те... Се оказа направо на оцет като се прибрах.

# 1 079
Peacock, благодаря, видях лимитките Сиен на най-крайна каса при нас (покрай нея не наминавах наскоро), интересни цветове, но щом не са и с хубав аромат и имам сега течен сапун само от любопитство ги погледнах .

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 19:44 от fenyx

Общи условия

Активация на акаунт