Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 870
  • 1 736
  •   2
Отговори
# 300
Въобще няма смисъл да печатат брошури, след като цените в тях не се спазват
Ау, колко се ядосах. Понеже вчера в магазина ме жегна сумата, която платих, в питах тая " мила" служителка дали е приспадната цената на гъбите 2 за 3 лв. И тя тогава ми се озъби, че като натиснеш с нещо си щяло да се смъкне цената. Да бе ама ето, че си маркират каквото си поискат.
На моменти се въздържам да коментирам персонала и обслужването, защото знам, че техни служители ни четат и според тях ние, клиентите сме" черната овца" ама просто се дразня на падналото ниво на обслужване и на продуктите.

# 301
Непременно се оплачи през приложението, както от грешно маркираните продукти, така и от нелюбезната служителка.

# 302
Докато си говорят в слушалката за миене на стъкла вкъщи, ще се маркира грешно...

# 303
Аз пък искам да похваля някои служители във филиала, в който понякога пазарувам - в Пловдив, на бул. "България". Преди седмица мъжът ми беше поръчал да му купя стек бира, която не можах да намеря. Питах един - двама, насочваха ме към обичайните места, но нямаше. Докато накрая третият обиколи целия магазин, обади се да пита и се оказа, че е свършила.
Втори пример от вчера - купувам много неща, част от които с купони, други на оферта, трети със зелен етикет, с една дума сложно да се следи на самата каса. След като платих, видях в сметката, че на един хляб не е отразено 50 % намаление и се върнах. Човекът на касата ми се извини поне 3-4 пъти за грешката, че не го е направил умишлено, че не е видял етикета, че съжалява, че ме е забавил, и изглеждаше искрен.
Така че хора разни, някои правят грешки от бързане, други от некомпетентност. Не ми се иска да вярвам, че е нарочно, защото нищо не печелят от това. Но изводът е, че трябва да си проверяваме бележките.

# 304
Този филиал и аз много го харесвам. Служителите винаги са отзивчиви и винаги знаят кое къде се намира, нищо, че е голям магазина. От промоциите почти винаги всичко има. Доста ми е далеч от вкъщи, но ходя специално там за пазаруване. Мои познати също. Нищо, че имаме Лидл на 5 мин пеша. Него го ползвам, когато нямам време да ходя на бул.България.

# 305
Вчера купихме бугрери от младо телешко. За пръв път попадаме на толкова кофти партида. Поне веднъж на два месеца си правим вечер на домашните бургери като купуваме различни видове месо от предлаганите в лидл и никога не се беше случвало това което се случи вчера. Не бяха блек ангъс бяха лидълски "порция свежест" от младо телешко. Всеки от нас изяде по два бургер и във всеки бургер  по имаше няколко парченца хрущял. Някой да е забелязал същото?

# 306
Да, точно тези от младо телешко винаги хрущят.
Биволските кюфтета пък бяха пълни с жили. Дъвчеш като бесен и пак остават.

# 307
  • In transit
Вчера купихме бугрери от младо телешко. За пръв път попадаме на толкова кофти партида. Поне веднъж на два месеца си правим вечер на домашните бургери като купуваме различни видове месо от предлаганите в лидл и никога не се беше случвало това което се случи вчера. Не бяха блек ангъс бяха лидълски "порция свежест" от младо телешко. Всеки от нас изяде по два бургер и във всеки бургер  по имаше няколко парченца хрущял. Някой да е забелязал същото?
Бургери не съм вземала скоро, но онзи ден взех една опаковка "кюфтенца от младо телешко". Как ги бяха наблъскали с вегета. Изобщо не разбрах какво ядох. Повече няма да купя.

# 308

Някой не го ли търсеше? София Лидл на Сточна гара.

# 309
От кога кис. мляко пилос 4,5% е 1.25? Не съм пазарувала само от 3 дни.... Да си знаете, че бульоните на кубчета Кания са отлистени. Добре, че споменахте за пилешката подправка, та си взех.

# 310
Мариат, при нас на горния ред на рафта бяха наредили много от кубчетата бульон на Кания...По нищо не личеше, че ще свършват, та дори не погледнах задраскан ли е баркод им...Виж, подправката за пиле вече почти липсва, взех още 10 бр и в кашончето останаха няколко пакетчета. Дано просто сменят опаковка, а не състав или да изчезва...Да не би да намаляват солта в подправката (нали пише по брошурата, че ще намаляват солта- е, дано не я заменят с нещо като захар, нишесте и т.н.)...?
И като стана дума за Кания, забелязах нова едра морска сол Кания. От...не запомних къде, но звучеше като някакво гръцко име/област.🤔 Цена 45 ст.
Направи ми впечатление нещо. Ор едната каса служителката казваше "захарта е до 5 бр на клиент, ще ви маркирам 5 пакета на една касова бележка, а другите на втора."...След малко от съседната каса човек: "Брашното до 5 бр ли е на човек? Ще ми го маркирате ли на 2 бележки?"...Мернах мисля оранжевото брашно на РС, че е малко намалено като минах покрай брашната, сигурно за него е било питането...🤔

# 311
Това с грешното маркиране се получава често заради клиенти дебили. На мен ми маркират стоките и точно докато става това един дебил "бръчми" на служителката щото искал да връща. Ясно, че ще сбърка. За такива винаги ми се иска да ги навикам къде бързаш в гробищата място има достатъчно, но после ще трябва да го застрелям за да успее да осъзне фактите. Наглостта и безочието на такива е безкрайна. Не помня аз да съм правил такова нещо. Чакам докато свърши сметката на текущият клиент.

# 312
Бульоните на Маги ги отлистват, а не на Кания, специално ги загледах, че купувам от тях отвреме навреме. Вече  навик ми стана при всяко посещение да поглеждам любимите си неща дали не са на промо или дали няма да ги отлистват и да изчезнат изненадващо.

# 313
Аз си имам навик вече и цените им да следя...че постоянно се променят...🤐

# 314
Бульоните на Маги ги отлистват, а не на Кания, специално ги загледах, че купувам от тях отвреме навреме.
А аз днес питах служител за бульоните на Кания, защото мястото им от поне седмица е прано. Кзаха, че са отлистени.

Общи условия

Активация на акаунт