Лидл 163 - Майска... на зелено

• 102 578
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 900
  • shumen
Тъкмо и аз мислех да взема от тях,но се отказах,че не обичам мента.

# 901
  • Велико Търново
Опаковани са както афтър 8 - в пликчетата.

# 902
Нещо са смесили производството....не е ок така.шунката е ок.

# 903
Благодаря.
Някой добрал ли се е до следващата брошура?

# 904
  • Велико Търново
Нещо са смесили производството....не е ок така.шунката е ок.
Аз не се шегувам за казана с крема! Много трудно се мие съд за бъркане на крем, особено когато е ползван със специфичен ароматизант.
В предприятието в което работех, като имахме поръчка с млечен крем, мъжете от отдела за кремовете полудяваха. Буквално по 8ч смяна отиваше само за миене на съдовете (огромни бъркачни казани по 2тона), за да отмият всичко останало от крем какао/фъстък и т. Н.

# 905
Да бе, о аз не се шегувам. Вярвам ти. Ами да се снабдят с повече казани.

# 906
  • Велико Търново
Скъпи са Sad а и като всеки ден технолозите мислят нов вкус, трябва да се купуват нов казани за всеки продукт.. Тогава промо - 50!няма да има нивга.

# 907
Ох, благодаря ви, че ме успокоихте, че не си въобразявам. Тая мента не ме кефи. От after 8 ми става лошо, затова тези не ги одобрих.
Тая душ пита, защо 3те кутии са различни. С бяло, с черно и на третата е с течаща вода Wink иначе изглеждат хубаво. Ние имахме от друг магазин такава комбинация ама питата така и не в ползвахме

# 908
# 909
За мен пак почти нищо от брошурата. Заквасена сметана ще взема, за кората с яйца ще си помисля...
Био яйцата много "евтини" Grinning 10 броя за 7 лева...
Въвеждат нова цена за кафявата захар...но сред морето от постоянно променящи се цени, може и да съм пропуснала новината.🙃

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 22:38 от dolce miele

# 910
Хапва ми се пицааа, в неделя вечер ще съм на пост пред хладилниците барикадирана с 2 колички, никой да не доближи докато заредят)
Соларната лампа ми се вижда привликателна, свети ли добре и колко време реално, ако някой има подобна?

# 911
  • София
У нас бонбоните със солен карамел се харесват от всички. Още откакто ги пуснаха. На никого не му миришат на мента.

# 912
Имате ли от тези сутиени, как са
Скрит текст:
удобни ли са, свличат ли се след пране или си стоят  на мястото 😂.
Бельо не можеше да се връща, нали?

# 913
Харесах си розовия тоник.
Две лета го пропускам, че все съм бременна, ама това лято мисля да не му простя Stuck Out Tongue Winking Eye
Хубав ли е този?

# 914
Morkovelka 99, дъщеря ми има такъв сутиен и не е доволна. Отлепва се и лепилото много бързо си замина.
Благодаря за брошурата. Мокри кърпички ще купя, сосове, кремчета за децата и другото ще е стандартен ежедневен пазар.

Общи условия

Активация на акаунт