Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 279
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 975
skk007 -може да се повтарям , ако някой е писал вече по въпроса, но от понеделник им водоструйка за 200лв - не знам дали такава търсеше ,но да си кажа аз Wink Wink

# 976
  • Буркина Фасо
Привет, извинявам се,ако е обсъждано: телешкото месо от тази седмица, аламинут, каква е причината на места да има по сивкави участъци, да не би да е замразявано. Не разбирам много от меса Blush
може да е влязъл въздух или е към края на срока на годност.

# 977
Хубави ли са чери доматките в чашка на 1 лв. От четвъртък-добър вкус,не изкуствен?

# 978
  • София
целогодишно месо от месарницата.
В месарницата в която ходя понякога, цените са двойни на тези в супера, на промоция. 🙄 Ами....доста разредих пазара от там, колкото и да им е хубаво месото.
Сега във Фантастико има плешка на 6.50, утре ще ходя да я видя каква е.

Скрит текст:
Да и не е само плешката, не е редно да го пиша,  затова и го слагам в скрит текст , защото темата е за Лидл, но онзи ден, или по скоро в миналата неделя повечето им продукти  във Ф-ко  бяха с  50% !!!!  намаление, жестоко намаление и пазарувах като луд с картечница, купих и това което не ми трябва, изключая маслото, то си държи цената, освен това в пъти им са по добри продуктите, как да не го уважавам този магазин, Лидл може  само да си мисли, че прави промоции, няма такова нещо и ей затова рядко вече го посещавам, а не беше така, имаха много добри попадения относно продуктите. Да не излезе сега така, че някой да се разсърди, щото една другарка от темата нещо ми писа на ЛС и споделих ,че Лидл не ми е най-любим магазин и тя така се обиди жестоко, че си разреши да ме обижда, хм.....Споко и аз ходя в Лидл на пазар.

# 979
От последната брошура само цветята са ми интересни. Чакам седмица с интересни сиренца, само това ми липсва в хладилника.

като отидеш в Лидл значи си в чужбина ли ? Smiley
Аз точно така се чувствам, една седмица в Италия, една във Франция, една в Белгия-Холандия Smile

# 980
  • Велико Търново
И накрая си за ХХЛ размер, под Родната стряха...

# 981
Опитах бонбоните със солен карамел. Категорично не! След това хапнах от биошоколада, пак не! Втора бутилка вино пия и не мога да си оправя вкуса.

# 982
Опитах бонбоните със солен карамел. Категорично не! След това хапнах от биошоколада, пак не! Втора бутилка вино пия и не мога да си оправя вкуса.

Био шоколада е уникален. Много го харесваме. И млечния, и черния.
И парчетата са много големи. За 5 минути изчезва всичко. Joy

# 983
Подарявам купони:

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 06:48 от rosicapi

# 984
  • софия
Опитах бонбоните със солен карамел. Категорично не!
И на мен не ми харесаха. На всичкото отгоре, понеже половинът мина да купи, е взел 2 кутии. Ще донеса да почерпя колегите, може на някой от тях да им допадне.

# 985
Марчева, и аз ги уважих миналата седмица тези намаления, два пъти 😄
Аз си позволявам да споделям и за други вериги, защото на днешните скъпи времена си е полезна информация, или поне за мен е такава. Ето, покрай вас отново започнах да ходя в Билла, сега току виж съм преоткрила Промаркет и тн. Та, не се сърдете, важното е изгодни цени да има, и да сме информирани 😎

# 986
Леми, написала си ми мислите! 😃 Кога са тези намаления във Фантастико, много ме изненадахте с Марчева? За продуктите 2 за 1 от брошурата ли говорите или има извънредни?

# 987
Да, тези 2 за 1 от брошурата, но имаше и самостоятелни продукти, намалени на 50%, пак в брошурата.

# 988
Вечер във Фантастико редовно има хубави намаления при плодовете и зеленчуците. Поне при нас. Зеленчуци купувам комбинирано в последно време - където най си струва. Следя брошурите и имам късмета и трите вериги (Фантастико, Лидл и Била) да са ми еднакво близки. Месо - от месарницата на Ботев или Неофит Рилски.

Аз преди час минах през магазина на Раковски. Вярно доста пусто. Взех пиле, авокадо, имаше шуменско с 30% намалено, та зарадвах половинката, банани, гръцко сирене и чоризо. Загледах подправките, имаше си за пиле, не беше задраскан етикета. Погледах малко британското масло със сол, но се сетих, че готвя с мас и подминах.

# 989
Имам чувството всеки ден в лидл пускат рулетка и увеличават цената на случаен продукт и забележете многократно..сякаш първото увеличение не им стига..
Очаквам след месец, Сваляма цените на 200 придукта..както преди година.
Иначе да зарадваме  някого с купонче

Имам и за шоколади 1бр 1.79 квадратните

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 09:17 от Didity02

Общи условия

Активация на акаунт