Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 872
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 630
Промоционалната цена на свинските ребра от новата брошура ме застреля и спрях да разглеждам нататък. 11,49 лв за кг, ами те в месарницата до нас, която е със здраво "бутикови" цени са 11 лв без промоция...

# 631
  • Стара Загора
Акумулаторните батерии, които са от днес, добри ли са?

# 632
  • Асеновград
Ако става въпрос за тези - https://www.lidl.bg/p/sabudi-maystora-v-teb/akumulatorni-baterii/p69732 - Да
Ползвам от тях за почти всичко, с малки изключения на играчки които не работят със зарядни. Колко държи зависи от консумацията на самия уред. При безжични мишки е два три месеца а може и повече.
Успях да взема кускус и булгур с купона. Кускуса е по светъл и дребен от предишния в зелените пакети, на вкус също го одобрих. Направи ми впечатление, че в кашоните имаше много кускус и малко булгур. Рових три кашона за да намеря два пакета булгур. А единия не беше отворен, на реда имаше само един пакет булгур останалото кускус.

# 633
Подарявам купони, за млечни десерт е до днес.

# 634
Skk, много благодаря за снимката 🌸
И аз благодаря много. Вече сме горди собственици на люлка.

# 635
При изостаналите стоки има на 5 лева. В случай, че не намерите във вашия филиал ще пиша на лични в кой да потърсите

# 636
  • Велико Търново
Супер! Честит да ви е Simple Smile
Да знаете, за сглабянето си има всички инструменти и гайки в комплекта.

# 637
Честито, Тара!
Ако имаме късмет, ще вземем и ние, че няма да можем днес.

# 638
Честито, Тара!
Ако имаме късмет, ще вземем и ние, че няма да можем днес.
Мерси. Днес в Пловдив имаше 5-6 кашона, когато взехме нашата обедно. Никой друг не ги гледаше. Късмет!

# 639
  • Пловдив
От днес съм горда собственичка на хлебопекарната. Още в 7 сутринта мъжът ми беше в магазина. Каза, че имало още 4 мъже и те за хлебопекарната. Много сложно ми се вижда, но ще прочета упътването и все ще излезе нещо от нея (ама дали ще се яде е отделен въпрос Simple Smile ).
От новата брошура мернах топените сиренца (ама май преди бяха 5,50 лв., а сега са 6,50 лв.), също сладолед ще заредя евентуално, сушеница и от детските дрехи. Трябва да ходя за обичаен пазар за мляко и ако ида тази седмица, ако не са свършили разни неща от италианската седмица ще си взема и от тях.

# 640
  • Стара Загора
При изостаналите стоки има на 5 лева. В случай, че не намерите във вашия филиал ще пиша на лични в кой да потърсите
Благодаря, но имаме само два магазина Лидл... Не всички са от София.

# 641
Ходих в Лидъл и се депресирах.
Маслото на Пилос е станало 6.49! 6,49, скъпи хора, беше 3,89 преди четири месеца. Cream spreаd също с нова цена - 2,99. Маскарпоне от ПА - 4,49… беше 3,79 преди три седмици.
По принцип отидох заради книжките съз звуци на животни, но първо, че ми се сториха скъпи - 15 лева за 5 животни и второ, като видях другите цени и ми мина мерака да пазарувам.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 16:31 от Welt

# 642
  • Sofia
E, хубаво де, ама растежът на цените продължава през тия 4 месеца, не е станало изведнъж... и няма и да спира... цените ще растат, стоки ще липсват и още повече (от 4 месеца колко залипсваха...) ... това е действителността.

# 643
Благодаря, но имаме само два магазина Лидл... Не всички са от София.
Пробвайте тогава новата партида, но с внимание. Сменили са дизайна и дано само това е различно. Един пакет от 4 броя някой да го купи куриера до Вас ще излезе сигурно колкото е спестената сума. За 2-3 блистера вече може да се замисли човек.

# 644
  • София
Пробвайте тогава новата партида, но с внимание. Сменили са дизайна и дано само това е различно. Един пакет от 4 броя някой да го купи куриера до Вас ще излезе сигурно колкото е спестената сума. За 2-3 блистера вече може да се замисли човек.
Кое е сменено и какво се предполага, че няма да е наред?
Ако е цветът, то зелен цвят не е новост. Имаше и лимитирана серия,  в  опаковката бяха с 4 различни цвята.
Сменена е цената: бяха 6 лв., 6.50 лв., 7 лв. и вече са 7.50 лв.

Общи условия

Активация на акаунт