Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 782
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 735
Защото при нас залежава, а не са много хората, които ще се съгласят да ядат вмирисана риба. 😬

Има ли съществена разлика между тирамисуто от италианската седмица и това от постоянния асортимент?

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 12:42 от soul81

# 736
  • София
Шварцвалдската шунка, която ще пускат другата седмица, вкусна ли е?

# 737
Преди от ПА беше по-алкохолно.

# 738
  • Велико Търново
ТирамисуТУ италиамо изобщо не ми харесва! Веднъж опитах, но завинаги ще го подминавам!

# 739
Аз пробвах тези кексчета и са страхотни

Някъде в София да сте дели повече бройки чопъри?
Оставих покупката за петък, но пътувахме и в тукашния лидъл нямаше:(
Да похваля една Лютеница- голям буркан на Булгарплод ( 5 лв) не е в ПА много добра като състав (Съдържание: печен пипер, доматено пюре, печен патладжан, захар, рафинирано слънчогледово масло, сол, подправки )и вкус. Незнам кога е пускана но я купих от филиала под Руски паметник. Ако има утре ще дозаредя още.

# 740
  • София
Аз чистя хриле, кръв, всичко дето не е мръвка, за да не даде кофти вкус на месото. Тук отговорят на въпроса с хрилете https://gotvach.bg/n5-94046-%D0%9A%D0%B0%D0%BA_%D1%81%D0%B5_%D1% … D1%80%D0%B0%D0%BA
Главата и опашката все още ги оставям заради детенце, кефи им се като рибите са цели.

# 741
Никога, дори и цяла да я пека рибата не оставям хрилете, имам усещането за мръсна риба с тях, доизчиствам и други неща при ципурите. Ще погледна статията, стана ми любопитно, благодаря.

# 742
  • София
Преди печене на рибите махам глави, опашки, хриле. Не мога да ям рибата ако не ги махам, стомаха ми се обръща. И задължително почистени люспи.

# 743
  • София
Това за очите го знам от готвачи да гледам дали са бистри. Лаврак много обичаме и ядем най-често вкъщи, но никога не ни е горчал пък.. Скумрията ми е горчала като ям на заведение (вкъщи не я готвя). Мъжа взел някакви био морковчета дребни, никакъв вкус не усещам, повече няма да взимаме.

# 744
Препоръчаният сос за хамбургери ми идва една идея по-сладък. Имитира сосовете на Макдоналдс. Не е лош, но и не е нещо уау. По-скоро не бих повторила.

# 745
От Лидъл ли съм ги купувала тези клечки за зъби?🤔🤔🤔
Скрит текст:

# 746
  • Sofia
Долче, не че отговарям на въпроса ти, но неотдавна купувах тези.

# 747
Морена, от Лидъл ли ги купи?

# 748
  • София
Изчаках да обходя и друг Лидл, но не видях любимата ми Вайс бира до 2лв Patronus, в стъкло... Не да я спрели, нали?

# 749
Подарявам 1бр шок.бисквити 1.50лв
Шоколад 1бр разл.видове 1.69лв

Общи условия

Активация на акаунт