Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 824
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 720
  • In transit
При нас има доволно от свинския котлет. Забелязах, че и в други вериги е на промоция.
Яйцата Л размер са с нова цена, 3.35лв. М размер са още на 2.75лв.

# 721
При нас лаврак има.

Преди известно време взимах Червено кадифе от Фантастико и ми хареса. Сега разбирам защо по всички филиали на Лидл има преоценени торти на Амбелино. И то не само кадифето. Със същата съдба са и плодовата, и Гараш.

# 722
От купешките тази е най-хубавата червено кадифе, която съм яла. Във фантастико я пускат от време на време:

А от Лидл купувам тази - също е уникална. Изобщо на TasteIt всички торти са много хубави. Беше 5 лв обаче. Онзи ден в Лидл гледам на 6.49 са я пуснали.

# 723
Тази последната в взех миналата седмица преоценена. Наистина е хубава. Моя приятелка много я харесва

# 724
  • София
Тези литъл джемки дето ги купувате на мен не ми харесват,  на вас какво ви харесват, не знам , ми...много са дебели, плътни, ...
Душата, аз тъкмо затова ги харесвам. Листата им ползвам вместо тако.  Наслагваш си в тях разни неща и хрупаш без въглехидрати. Simple Smile
Това е друго нещо,  не ги ползвам за тако, а за салата, но не я моята салата,  твърда ми е , но днес си купих нормална салата от пазара, мекичка. Благодаря!
Също не харесах и тези чушки със смешното има, наричам ги пикльовци , ми...на вкус не ми харесват, но за сметка на това онези белени  чушки  в буркан без оцет и  без сол , червени са, са ми любими и съм купила на количество,  за зимата, защото чушки не пека, не замразявам, (изключение правя само за чушки за пълнене с кайма и то не много 4 - 5 пакетчета, )  нямам такава възможност и предпочитам готови, тези са прекрасни и стават за всичко.

# 725
  • Sofia
Така де, и аз не за салата. Simple Smile

# 726
  • Велико Търново
Благодаря ви! Отказахте ме от лидл скоро червено кадифе. Междувпрочем, не съм опитвала такава торта, през живота си, и най-вероятно просто нямаше да ми хареса.
На Амбелино пробвах едни петифури, които не бяха уау, но ми приличаха на пастичните от витрини те по магазините, едно време в Добрич и се изкуших. Изядохме по една с мама и с останалите почерпихме... Общо бяха 9бр в квадратна пластмасова подложка с капак.
Пийк, това с купона е супер недомислено. Едва ли ще ти отговорят, а по телефона съвсем!
За утре съм планувала лек пазар, но май няма да стигна до Лидл както се очертава и ще трябва да се ограничат до селския Кооп Sad
Хубави ли са ранните картофи по 99ст/кг? А тиквичките?

# 727
Благодаря ви! Отказахте ме от лидл скоро червено кадифе. Междувпрочем, не съм опитвала такава торта, през живота си, и най-вероятно просто нямаше да ми хареса.
На Амбелино пробвах едни петифури, които не бяха уау, но ми приличаха на пастичните от витрини те по магазините, едно време в Добрич и се изкуших. Изядохме по една с мама и с останалите почерпихме... Общо бяха 9бр в квадратна пластмасова подложка с капак.
Пийк, това с купона е супер недомислено. Едва ли ще ти отговорят, а по телефона съвсем!
За утре съм планувала лек пазар, но май няма да стигна до Лидл както се очертава и ще трябва да се ограничат до селския Кооп Sad
Хубави ли са ранните картофи по 99ст/кг? А тиквичките?
Изглеждат хубави картофите ,но са грамадни,поне ММ такива ми е донесъл Grinning Не знам дали във всички магазини са така...;д
Скрит текст:

# 728
Да, големи са картофите, всички. Аз пържих, хубави станаха, но ние много обичаме пресни пържени картофки. И чипс прави мъжа ми на детето.
Тиквичките също бяха много хубави. И тях изпържих, като съм оставила и няколко да правя пълнени. Изобщо доста нездравословно се хранихме тези дни😀. Вчера напрвих гъбите с масло, много пресни и вкусни.

# 729
Подарявам купони за:

- Бисквити Sondey 200гр - 1,49 лв -1бр
-Ароматизатор за тоалетна 4оп х 2бр за 11,67лв
-Шоколадово яйце Kiner Joy - 1,69лв до 3бр
-Крафт бира 2+1  за 4,38лв до 9бр
-Био млечен шоколад 100гр за 1,79лв  до 3бр
Бяло грозде без семки -5,99кг
-нектарини 500гр - 3.00лв

Кус кус или булгур за 1,69лв до 3бр
Напитка с кафе 330мл 4+1 за 6.20лв
Шоколад с бадем 100гр 4+1 за 5.56лв

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 14:22 от rosicapi

# 730
  • София
Момичета, моля, който е поръчвал онлайн от немския Лидл, да ми пише на ЛС. Имам един въпрос. Благодаря предварително!

# 731
  • София
ЛавраКи имаше в моя смотан филиал във вторник ако не се лъжа. Хубав беше. Само ме ядосват, че не махат хрилете.

# 732
И на ципурата не махат хрилете, жалвах се тук преди време. Главите на тези риби ги запазвам за рибена чорба, но се налага чистенето им.

# 733
Дали съм прекалено вярваща, че лавракът ще го намалят още? 😀 На мен хрилете не ми пречат.

# 734
  • София
То го има в пет филиала само защо им е да го намалят Grinning И на мен хрилете не ми пречат.

Общи условия

Активация на акаунт