Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 827
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 705
Пийкок, а защо не им звъннеш на националния телефон да ги питаш?

# 706
  • Sofia
Тези литъл джемки дето ги купувате на мен не ми харесват,  на вас какво ви харесват, не знам , ми...много са дебели, плътни, ...
Душата, аз тъкмо затова ги харесвам. Листата им ползвам вместо тако.  Наслагваш си в тях разни неща и хрупаш без въглехидрати. Simple Smile

# 707
Скрит текст:
Преди няколко страници питахте за шоколадовите бонбони, които са опаковани поотделно като малки шоколадчета, 200 гр кутията. Та бройката им в кутия е 12. Малко ми се видяха, и се отказах да взема, но иначе шоколадът е хубав.
Много сте категорична. В синята кутия, с млечен шоколад, успях да изброя 36. Simple Smile Мънички са. Като се отвори кутията, долната част се разтваря като цвете.
[/quote]
Видях какво пише на кутията, 12 брХ16 или 17 грама.
И аз синята кутия гледах, трябваше да я снимам.

# 708

Една шепа, 10-ина бр. липсват. Simple Smile

Така пише на кутията, да - 12 бр. Сега го видях. Добре, че не ме е интересувало колко броя са. Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 16:37 от Mi Ra 629058

# 709
Ааа, лъжат значи, и аз ще купя щом са много бройки Smile

# 710
Може би по 12 бр. от всеки вид?!

# 711
  • Варна
Преди няколко страници питахте за шоколадовите бонбони, които са опаковани поотделно като малки шоколадчета, 200 гр кутията. Та бройката им в кутия е 12. Малко ми се видяха, и се отказах да взема, но иначе шоколадът е хубав.

Повече са. Аз съм доволна.

# 712
Или 12 порции...мързи ме да ходя да гледам кутията сега. Smiley

В тази тема многократно се пише, че продуктите на Амбелино не стават. Не само, че съставът е потрес, а и към вкуса има забележки.

При нас имаше замразени боровинки, погледнах заради Марчева и доста се учудих, че има, понеже филиалът е доста оборотен и към края на деня доста неща липсват. Май вече се справят по-добре с наличностите.

Във филиала ни - Борово, Ладога 3 - имаше загубена детска обувка. Ако някоя майка си я търси или има такава приятелка, нека има предвид, че съм я предала на управител в магазина.

# 713
Порции, да.

# 714
Тъй, да си пльосна и тук оплакването - "торта" Червено кадифе на сладкарски цех Амбелино (фирма САБИ-4) - това недоразумение изобщо не може и сладкиш да се нарече! Вярно за тази цена не очаквах нещо уау, на вид я бяха докарали, но на вкус - отврат - представлява 2 дебели слоя кофти растителна сметна и толкоз. На снимките ми се вижда.
Скрит текст:

Писах и на Лилд, и на фирмата... да видим дали някой ще го отрази. В случая хич не ми е за 5те лева (беше и намалена), но да очакват някой да яде боклучава храна, не става.

Благодаря за предупреждението, явно наистина не е хубава.

Понеже не сме я опитвали вкъщи, аз вчера се чудех дали да не взема за проба, че в Студентски град беше двойно преоценена на 3,29лв... добре, че се въздържах Simple Smile
Имаше 5 или 6 бройки със срок до днес, имаше и още толкова от плодовата, но на по-висока цена.

Иначе някъде в началото на годината взехме на Амбелино от онази по-голямата, шоколадовата. Ами, хич не беше хубава, много мазна и тежка ми се видя. За състава да не говорим, него за веднъж някак го прежалих, но поне да беше вкусна. После тук четох, че май всичките на Амбелино са такива Sad

Подарявам тези купони:
Скрит текст:

Нектарини 500гр/ до 3 опаковки
Стара цена: 5,99 лв / опаковка
Нова цена: 3,99лв / опаковка

Био млечен шоколад / до 3 броя
Стара цена: 2,99 лв / 100гр
Нова цена: 1,79 лв / 100гр

Шоколадово яйце с играчка/ до 3 броя
Стара цена: 2,19 лв
Нова цена: 1,69 лв

Крафт бира 2+1 / до 3 х 3 броя
Стара цена: 6,57 лв за 3 броя по 0,5л
Нова цена: 4,38 лв за 3 броя по 0,5л

Бяло грозде без семки / до 3 кг
Стара цена: 8,59 лв/кг
Нова цена: 5,99 лв/кг

# 715
Благодаря за мнението за тортата, на 3.29лв нямаше да устоя и щях да я взема. Но сега вече не.
Въх, ще ме накарате ме да взема от тези шоколадчета. Има цели хубави шоколади 100гр 1.29лв , та тези двойна цена, обаче ефекта от кутията, многото наброй и различните видове май на оферта изглежда, особено за подарък. Само състава ако е приличен ще са идеални и за мен си хи-хи

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 19:13 от Didity02

# 716
Пак чушки нямаше. И бонбоните не видях. Всички плодове и зеленчуци от четвъртък, които са на страницата на каталога са хубави. Само био морковите не съм пробвала.
Имате ли отзиви за двата вида зелени маслини, че им се чудех.

# 717
  • Sofia
Тъкмо се прибрах с две находки. Simple Smile
Иначе взех пил. гърди и салати за салатата Цезар за вечеря, както и други обичайни.

# 718
Днес мъжа ми взе червено кадифе от фантастико за 9  лв. Ми хубаво е.

# 719
  • София
Добре, нормално ли е в седмица, в която е обявена промоция на Лаврак да няма един Лаврак в нито един ден от седмицата, за това пък да е пълно с Ципура по 20 лг./кг?! Много странна случайност ми се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт