Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 704
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Бамба, а резервни накрайници от Германия ли си поръчваш? Плаща ли се доставка?
от алиекспрес. Мисля че бяха за Панасоник.

# 856
Някой купи ли си ...

При възможност да снимате съдържанието и указанията.
Не успях да го намеря във физически магазин.

# 857
Зъбния душ ползвахме 1 година, спря са работи, върнах го и ми върнаха парите.

# 858
Показаните в брошура нови козметики и аз не видях онзи ден...
Но беше Неделя.
Имаше заредени доста неща за  идната седмица,  ноооо не мога да коментирам преди официалния старт на брошурата.
Може и да са се появили 😆

# 859
В Лидъл тези дни постоянно има оставени колички със стока, които препречват пътя...търпелива съм по принцип, но чак така досега не е било:

До съседния ред също:

И на още поне 2 места също...оставени така, че да не може да се мине изобщо с количка за пазаруване (може би човек без количка може да се промуши някак)...
Намалена рукола в отчайващо състояние (чудя се как изобщо могат да я продават в такъв вид, че тя и за подарък не ставаше- на живо беше още по-зле на вид):

Но като че ли четат тук и са свили територията на бутилките с мини вино в хладилната витрина до касите и са благоволили да заредят и с най-обикновена вода в малки бутилки 🤩

Направи ми впечатление, че днес доста хора връщаха продукти по рафтовете им, а доста други дълго обмисляха дали да купят даден продукт...При тези цени как иначе да е...
Сирене Наше село, 10 лв/кг, хубаво ли е? На опаковките пишеше цена, калкулирана по 10,49 лв/кг...

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 14:48 от dolce miele

# 860
  • София
За тази маска за крака обиколих 2 пъти нашия Лидл, но не я намерих.

# 861
Аз вчера минах за вода и пак ми остави едно кофти усещане пазаруването.
Чистеха витрините с хляба. Всичко хубаво, но хляба беше вътре, та ако пада прах и други неща .. върху хляба. Охраната взе всичките бели земели веднага след като им смениха цената.
Много народ имаше в 20.30. ама рафтовете с нехранителни  едни празни... Само при книгите и след изобилие.

# 862
Аз вчера видях маската във Варна, но доста преди да ви прочета и не я загледах.

# 863
Направи  и впечатление, че днес доста хора връщаха продукти по рафтовете им, а доста други дълго обмисляха дали да купят даден продукт...При тези цени как иначе да е...
И аз сутринта бях така - аха да върна изварата на РС, която купувам редовно от години. От 1,99 стана на 2,49,
 2,99 и сега вече е 3,49 за 500г. 7 лв за кило извара много ми се вижда, ще търся варианти по другите магазини.

# 864
ами ще връщат, при тези цени.....но то сякаш навсякъде е така.
правих вчера ле пазар и аз. ама лек откъм стоки, не откъм сметка.

# 865
Направи  и впечатление, че днес доста хора връщаха продукти по рафтовете им, а доста други дълго обмисляха дали да купят даден продукт...При тези цени как иначе да е...
И аз сутринта бях така - аха да върна изварата на РС, която купувам редовно от години. От 1,99 стана на 2,49,
 2,99 и сега вече е 3,49 за 500г. 7 лв за кило извара много ми се вижда, ще търся варианти по другите магазини.

Толкова е изварата и на другите марки на редовна цена. Добре, че постоянно има промоции.

# 866
  • Сливен
за сиренето Наше село,два пъти съм взимала,не ми харесва.Като започнеш да го рониш,вкъщи основно се ползва за печива,отвън твърдо а вътре като каша.Не е като на Ведраре твърдо.
Няма да купя трети път.

# 867
Долче, това е едно от нещата в магазина на Пещерско, които ме дразнят и спрях да пазарувам там изцяло. Предния път с бебешка количка, отделно с още едно дете и с количка за пазаруване, еми не можах да стигна до никъде и до нищо. На витрината със сирената опитвам да взема, един младеж паркирал количка и слага. Изобщо не се достигат продуктите. Помолих да мина да си взема сиренца, с такава досада ме изгледа, че му преча, все едно ще ми ги подарява. Ами събрах челядта, на колата и хайде във филиала на бул.България.
Мнения за бургера от ирландското говеждо? Дали е хубав?

# 868
  • In transit
Долче, потресена съм от вида на рукола. Представих си и как мирише вътре. Някой е забравих да я изхвърли според мен...тя не става за друго. Sad

# 869
Снощи малините бяха мухлясали и хората ги подминаваха. А бяха на редовна цена

Общи условия

Активация на акаунт