Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 676
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 870
А сиренето бурата в нашия филиал не беше разпродадено в понеделник, а пък е със срок 16.05.2022. Нямаше намаление, поне тогава, когато ходих.

# 871
  • София
На мобилното ми приложение филиала, който съм избрала преди дни пднес пише, че е затворено, не ми дава са избера друг филиал.

# 872
  • Sofia
Снощи малините бяха мухлясали и хората ги подминаваха. А бяха на редовна цена
Аз избрах едни читави, защото бяха на 2 лв при нас.

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 12:13 от Morena

# 873
И при нас малините бяха мухъл.

Много ми се иска да си взема сирената, че запасирв намаляха, обаче само това съм харесала от брошурата и може и да не се наканя. 😃

# 874
Е, не сме толкова отчаяни, че да ядем скапала храна, пък било тя и на -50%.

Малката лазаня имах спомени, че беше добра. Не се съмнявам в спомените ми, но ключовата дума тук е "беше".

Аз попаднах на хубава партида сирене Наше село когато беше в промоция последно, изненада ме приятно.

# 875
подарявам
Скрит текст:

# 876
Подарявам
Скрит текст:

# 877
И аз подарявам кьопоолу на Родна стряха за 1,59.

# 878
На каква цена излиза Бочко с намалението?

# 879
На каква цена излиза Бочко с намалението?

# 880
Долче, потресена съм от вида на рукола. Представих си и как мирише вътре. Някой е забравих да я изхвърли според мен...тя не става за друго. Sad
И аз се потресох, когато видях руколата! Вътре се беше свила до най-много 1/3 от обема си...На снимката даже не си личи съвсем...
Deivi, в Кауфланд снощи изварата Брей в кофичка от 500 гр все още беше на цена 2,99 лв (същата е на вкус като лидълската на РС, производителят е същият). Но докога ще е по 2,99 лв не се знае...
Тара, не са ми пречили чак толкова количките със стока досега. Но са били на други места и е можело да се мине в повечето случаи. Но този път, поставени точно където мястото е като за тях...😬

# 881
  • София
Здравейте 😊 Дали сте виждали в някой от магазините останали душ системи - с термостат, пита и слушалка. Отдавна не съм виждала по брошурите🤔

Термостат имаше наскоро - може би преди няколко седмици, мах месец. Беше около 80-90 лв. За душ, не съм обръщала внимание

# 882
  • Велико Търново
Нз защото са на - 50% или наистина много ми харесват бонбони те със солен карамел, но не спирам да ям от кутийката. Дано спра скоро, за да не се опъпча Simple Smile

# 883
Нз защото са на - 50% или наистина много ми харесват бонбони те със солен карамел, но не спирам да ям от кутийката. Дано спра скоро, за да не се опъпча Simple Smile
Бях решила да не купувам, защото шоколада със солен карамел хич не беше хубав, а купих 6 и докато ги изям🤣. Но щом ги хвалиш, ще си купя.
На мен много ми харесаха кутиите с дребни шоколадчета, за които писахте тук.

# 884
Душ пита+ слушалка имаше преди няколко дни в магазина, видях кутиите. Но не знам дали са били в комплекта с термостат🤔🤔
Смесители за вана или душ имаше мисля от 18.04. Аз се сдобих с такъв по-късно, благодарение на JustMila, цената беше 90 лв (без 1 стотинка). 🙂

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 19:45 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт