Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 276
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 930
Готовите кенчета джин с тоник от настоящата брошура са си чудни за бързо коктейлче, като розовия ми хареса повече.
Черита взех днес по 99 ст., дано да са хубави.

# 931
Влязох в Била, ми лидълци, морковите ви са 5то качество, същата цена са с връзка свежи в била, къдравата ви салата  е по скъпа за цената 1.29, маслините по-скъпи, краставиците по скъпи.. ее..взех червено лукче там на 89ст промо кг, чери доматки за проба и излязох .явно вечер на намаления 50% трябва ходя в лидл
Нооо..обслужването е на ниско, грубо ниво.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 12:10 от Didity02

# 932
  • София-Младост
Това сирене за мазане не беше ли по-евтино, или до сега не съм обърнала внимание на цената.

# 933
И аз заредих плодове и зеленчуци от Билла и Кауфланд.
Скрит текст:
Късоплодните краставици в К са супер! Пъпешите в Билла са хубави. Вчера взех от Кауфланд пъпеш, децата много го харесаха.

# 934
  • Велико Търново
Ако някой е виждал останала водоструйка от предишното пускане, месец март 2022, на цена 269лв, моля да пише къде я има!
Звънях на Лидл телефона и получих малоумен отговор, в стил "така работим ние", който ме води при верните бг мами Simple Smile

# 935
Това сирене за мазане не беше ли по-евтино, или до сега не съм обърнала внимание на цената.
Скрит текст:

Беше, на 6.05. 2022 г. съм го купила за 3,99 лв

# 936
Всяка седмица цените ме изумяват. Много ограничих покупките си от Лидл. Тази седмица ще пропусна, като гледам брошурата за другата седмица , нищо впечатляващо за мен.

# 937
  • София
Ако някой е виждал останала водоструйка от предишното пускане, месец март 2022, на цена 269лв, моля да пише къде я има!
Звънях на Лидл телефона и получих малоумен отговор, в стил "така работим ние", който ме води при верните бг мами Simple Smile
Защо смятате, че проблемът е в Лидл?
Вие  самата разпитвахте подробно за пароструйката, после решихте да не купувате.
Лидл не е магазин с постоянен асортимент, така че проблемът не е техен.

# 938
Вчера минах покрай котидж сиренето ( не голямата опаковка, с стандартната).2.99. до скоро не беше ли 2.19?? Моето дете само такова сирене яде и купувам много. Обаче тази седмица май ще взема от К. Там е под 2 лв

# 939
Някъде в София виждали ли сте изостанал протеин (голям) на FitSpo?

# 940
Аз пък се изумих на текущата цена на кофата със свинска мас - 6.99 😁
В добрите времена беше 4.99 на редовна цена и под 4 лв. на промоция, та реално е вдигната с 40% за 1 месец.
Нека после НСИ да ми обяснява за % на инфлация, че за 1 година била 12 %
С риск да се повторя, на Лидл цените просто чупят водомери, явно много искат да минат в графата "магазин за богати" и да се оттърват от нас 😁

# 941
Скрит текст:
И аз заредих плодове и зеленчуци от Билла и Кауфланд.
Скрит текст:
Късоплодните краставици в К са супер! Пъпешите в Билла са хубави. Вчера взех от Кауфланд пъпеш, децата много го харесаха.

сори за спама, обаче днес краставиците в промаркет са 1,59, а розовите домати под 4 лв.

# 942
Лидл да не са решили да се профилират в спекула!? Има и нормални цени на пазара.

# 943
Без да имам наблюдения върху конкретен продукт, имам чувството, че в Лидъл са най-брутални цените.
И аз започнах да ходя в Билла, Фантастико, Кауфланд, ще видя и Промаркет, макар, че винаги са ми се стрували мърлява верига.

# 944
Не че искам да го защитавам, но след като миналата седмица посетих Лекси и Т-маркет, в които не бях ходила отдавна /говоря за Пловдив/, Лидл ми се видя с много приемливи цени за много стоки.

Общи условия

Активация на акаунт