Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 274
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 945
Котидж сиренето тази седмица го има в XXL опаковка за 2,99.

# 946
  • Велико Търново
Geos, благодаря за назидателния тон.
Проблем е контактната линия на Лидл, да! Не само аз смятам така. Обаждаш се за нещо, а се държат по такъв начин, че накрая клиента остава с усещането, че е бил в пандорф магазин на супер известен бранд и има въпрос претенции към нещо на - 90%. Еми не е така!
Исках водоструйка още м. Март, но не сметнах за разумен разход 270лв за уреда. Сега си промених решението Simple Smile и без това с 270 лв мога да си купя едва 10кг кашкавал.

# 947
  • София
Не че искам да го защитавам, но след като миналата седмица посетих Лекси и Т-маркет, в които не бях ходила отдавна /говоря за Пловдив/, Лидл ми се видя с много приемливи цени за много стоки.
В Лидл краставиците са български и свежи, в Промаркет доматите са турски, а краставиците са се въргаляли стабилно, преди да скочат в касетките. Единствено пресен лук , чесън и салатите са български на прилични цени.
В крайна сметка всеки сам решава с какво качество, на каква цена, кое и откъде да си купи.

# 948
  • In transit
Гледайте си бележките с тия постоянно галопиращи цени. Вчера в К. мини моцарелите по етикет бяха на 2.59лв(редовна цена), а на каса ги маркираха по 2.99лв.

От новата брошура нищо не си харесах. Даже ми прави впечатление, че последните седмици основно алкохол и джънк има на промоция. И не само в Лидл.

# 949
И аз забелязах крем сиренето, че вече е 4,50. До преди няколко месеца беше 2,70.
При нас изчезна нискомаслената майонеза в кофичка.

# 950
Не че искам да го защитавам, но след като миналата седмица посетих Лекси и Т-маркет, в които не бях ходила отдавна /говоря за Пловдив/, Лидл ми се видя с много приемливи цени за много стоки.
О, аз след всяко посещение в тези магазини се учудвам, че има хора, които основно там пазаруват...😃
Скрит текст:
Например, вчера посетих 2 магазина Т-маркет- лимони нямаше изобщо, ябълките не бяха хубави...Поне ябълков оцет Веда успях да взема- но добре, че си нося сгъваема ножичка, за да разрежа опаковъчния найлон, че с ръце не се получаваше...😃 При фризерите етикетите с цени така нахвърляни, че не може да се разбере коя цена за какво е...Отделно и цените едни такива...дори обикновената трапезна вода Оптима в малките бутилки беше по 49 ст (а в Лидъл е 29 ст).🙂   
И все пак, и в Лидъл има страшни "попадения" откъм ужасно увеличени цени...🤪

# 951
Ние нямаме Промарквр. Затова основно се пренасочих към Билла и Кауфланд.
Знам, че има котидж на промоция, взех от него. Но кутийката от 200 гр, сравнена с Кауфланд е доста по- скъпа тази седмица

# 952

Скрит текст:
обикновената трапезна вода Оптима в малките бутилки беше по 49 ст (а в Лидъл е 29 ст).🙂  

Скрит текст:
хмм ако става въпрос за 500мл в т маркет беше 29 ст преди 3 седмици, в лидл отдавна не е 29 трапезната

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 17:32 от elle.n

# 953
Вчера минах покрай котидж сиренето ( не голямата опаковка, с стандартната).2.99. до скоро не беше ли 2.19?? Моето дете само такова сирене яде и купувам много. Обаче тази седмица май ще взема от К. Там е под 2 лв

Лидл- 0,200 (14,95кг) 2,99бр.   0,300 (9,97кг) 2,99бр. - XXL тази седмица

Кауфланд- 0,150 (15,93кг) 2,39бр.    0,150 (10,60кг) 1,59бр. - с К card тази седмица

Thinking

# 954
  • Sofia
Демек в Лидл е   300 г - 3лв,
в К - 300 г - 3.20лв

# 955
Но това е тази седмица само. До скоро котидж сиренето в Лидл беше 2.19. вече е 2.99 , 200 гр

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 19:12 от PeacockLove

# 956
  • софия
Промаркетът съм го признала отдавна. Най-вкусните извънсезонни (зимно-пролетни) гръцки плодове и зеленчуци. Друго от там не купувам и не знам какво има.
Иначе отдавна Лидл не ми е първи избор. Имам Ф през една кооперация и скоро ще имаме и Била. Извън зимата пазарувам плодове и зеленчуци от пазара, целогодишно месо от месарницата. От нехранителните на Лидл имаме всичко, което ни е било нужно до момента. Ами конкуренция. А ние сме от клиентите, за които цената не е водещ критерий за избор, но качеството и асортиментът им вече не ни стимулират да следя какво предлагат. Бяхме едни от активните клиенти още в първия магазин, който откриха. Специално с количката с детето и автобуса съм ходила до там, че не ни беше баш квартален, но горе-долу с удобен транспорт. Ако тук похвалите нещо и ми е интересно, ходя и купувам.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 18:50 от zvаnchе

# 957
  • Буркина Фасо
Ако тук похвалите нещо и ми е интересно, ходя и купувам.

ей това си купи докато не е свършило Smiley
Но.ъпвс е тази седмица само.

# 958
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета, моля за съвет. Преди два дни получавам имейл, че имам пратка за получаване в Лидл. Имаше опция да ми я доставят на адрес, но аз за да не вися и чакам куриера потвърдих да получа в най-близкия магазин.Явно нещо съм върнала, но пусто нямам спомен. От магазина отказват да ми дадат пратката без протокол. Какво мога да направя? Благодаря.

# 959
  • софия
Какво е това нещо?
За да искат протокол се предполага, че е нещо, за което е дадено за ремонт и в този случай се изготвя протокол.

Общи условия

Активация на акаунт