Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 206
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 125
И аз съм с Huawei без гугъл плей.
Благодаря! Получи се.

# 1 126
  • shumen
В Лидл черешите на каква цена са?
Долсе,и аз вече бягам от Лидл с тия цени.

# 1 127
Розов джин Castelgy хубав ли е?

# 1 128
аз си го харесвам

# 1 129
Аз още не съм виждала череши в Лидл.

# 1 130
И аз не съм виждала още череши в Лидъл. Но до нашия магазин на Пещерско шосе наскоро видях череши по 6 или 6,50 лв/кг (и очаквам в Лидъл цената да е съвсем друга и по-висока, естествено)...
Danaeka, любим магазин ми беше Лидъл, но като че ли точно там забелязвам най-чести и резки увеличения на цените...Просто вече в повечето случаи не виждам смисъл да вляза в Лидъл, като аналогичен продукт, на аналогична цена, ще го намеря и в друг магазин.

# 1 131
Здравейте. Днес имам проблем с Лидл плюс. Изписва актуализация, която не мога да инсталирам. Не мога да ползвам и старата версия. Някой друг има ли този проблем или е от телефона ми, Huawei.

Ами пробвайте да деинсталирате приложението и отново да го инсталирате и да видим дали няма да се получи. Thinking
Деинсталирах, но сега инсталирането е мисия невъзможна. Както и да е, ще извадим старите телефони.
Благодаря на всички за съветите.

# 1 132
  • Благоевград
Чушките държат цяла зима цена 7 лв. В зеленчуковия магазин до нас същите на 3.80 лв. Емиииии...
Много са вдигнали цените. Луканка и салам Clean Label са 7 лв, бяха 5.50 преди време.
Безлактозното прясно мляко беше под 2 лв.
Доста са нагоре цените и взех някои неща да купувам от кварталния, че е по-евтино.
Имам нужда от дрехи, дано скоро пуснат дънки някакви светли, че са ми тесни.

# 1 133
Съответно...бойкотирам чушките и в Лидъл, и в Кауфланд, докато не извадят нормални цени...спрямо сегашната ситуация де...🙂

# 1 134
Долче, в Кауфланд знаеш как. 😉 Взех преди 2 дни Сиврия на 1,20, много вкусни.

# 1 135
Соул, чак вчера взех чушки Сиврия от Кауфланд- обаче по 2,99 лв/кг, не по 1,20 лв.😉 Категорично отказвам да давам по 7-8 лева за кило чушки, даже по 1-2 броя не купувам на такава цена.🙂 Ако има в магазинчето за зеленчуци на нормална цена- купувам, иначе бойкот.😃

# 1 136

Не се пие, отврат ми е.
Взех от месното плато, два пъти намалено. Та ми излезе около 6 лв. Но само вратът е наистина ок.

# 1 137
  • София
Чувствам се поласкана! Stuck Out Tongue Winking Eye На едни са дали купон за чадър, на други за хамак, а при мен има и двата купона! Grinning Подарявам ги Simple Smile
И вафли си имам. Simple Smile Не знам как решиха, че ми трябват, като не съм купувала никога.

# 1 138
Аз не знам как да се чувствам - на мен са ми дали за хартиени сламки. Joy

# 1 139
И аз имам за сламки 🙂

Общи условия

Активация на акаунт