Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 160
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 215
Как са тези уискита, че ще ни трябват за повод?

# 1 216
  • Sofia
Кралица Марго е харесвано тук.

# 1 217
Аз го харесвам , както и това от Метро:

# 1 218
  • София
Изпуснах темата. Дано не се повторя.
Това сирене добро ли е?

# 1 219
Не съм го купувала, но на този цена надали изобщо е сирене...

# 1 220
Това ме подсеща. Има някакво натрошено сирене в Лидл. Някой пробва ли го?

# 1 221
Как са тези уискита, че ще ни трябват за повод?
Зависи вие как сте с вкусовите усещания Wink На мен лидълските уискита са ми твърде остри на вкуса, въпреки че за цената си са добри.

# 1 222
Аз го харесвам , както и това от Метро:

Пийк, може ли да те помоля да снимаш етикета, където пише кой е производителят..
Преди време си взимахме едно уникално уиски от метро, производство на чивъс и беше 12-13 лв бутилката.
Името ми се върти, че беше подобно, но бутилката и етикетът бяха други.

# 1 223
Лайка, нямам налична бутилка сега. Но мисля, че е същото, за което говориш. Много е пивко.

# 1 224
  • София
Благодаря.Череши днес взех от кварталния магазин на 6 лева.

Скрит текст:
Разбира се, че това което пиша е за София, но съм убедена че обикновени пазари има и в Пловдив и във Варна и в Ст.Загора, да не изброявам и другаде из страната. Череши и това са първите череши и то много добри за първи череши,  Марчев ми донесе  днес по 2.50 лв/кг от ЖП-София. Ягоди по 2.50лв/кг разкошни български, мога и да ви ги снимам, подправки като магданоз и копър 3 бр връзки  само за  1.50 лв........краставиците не помня, ама и те никаква цена, пресните картофи, белени по 2 лв/кг. Сега..... на тези измислени цени по кварталните магазини вече няма да им се връзвам , то бива бива, ама се прекалява, щото в нашето квартално магазинче черешите са по 12лв/кг !!!!!  Няма да им се получи, да си ги ядат. 

# 1 225
Оф, в нашия са по 8 . А пазара е малко по-нататък от вкъщи и вече в кварталния няма да ида. Олиото там 6.50...
После питат; що следиш промоции, що пазаруваш в Кауфланд/ Лидл и така нататък.
Даже някои потребители се заяждат с мен на тази  ама не ме бърка. Аз не ги бера парите по дърветата.

# 1 226

С черния етикет. Това никак не го препоръчвам.

# 1 227
  • shumen
Аз не съм от София.Взех малко череши заради детето.Утре ще ходя до пазара и ще видя и там и при нас.
Пийк,аз също бих реагирала.

# 1 228
  • Sofia
Лидъл предните години пускаха уникАаални череши. По-скъпи от на други места, но аналог не им намерих. Днес взех не лоши от ЖП, но си чакам хубавите лидълски.

# 1 229
Тези череши от Лидъл и аз ги помня. Май бяха гръцки по спомен. И аз преглътнах цената, защото вкусът си заслужаваше, пък и ние не консумираме кой знае какви количества.

Общи условия

Активация на акаунт