Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 165
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 200
Преди време се коментираха термоси за храна и този на Декатлон, който не е наличен.
https://www.decathlon.bg/p/312704-163374_termos-za-hrana-ot-nera … ;objectID=4242083
Днес в магазина в Пловдив имаше много бройки, може да е полезно за някой.

# 1 201
Много кофти отношение имаше днес касиерката към една възрастна дама. Докато връщала ресто дала на жената скъсана банкнота. Ама наполовина скъсана през средата. Жената я помоли да ѝ я замени за друга банкнота от 20 лв. Касиерката : нямам!
Жената помоли да ѝ даде 2 по 10 лв.
Касиерката : нямам!
И почна да обслужва нас. Дадох ѝ банкнота от 50 лв и ми върна 20+10 лв + стотинки пред очите на жената, която си прибираше продуктите ...

# 1 202
Здравейте, отдавна не съм писала в темата. Днес ходих да пазарувам - взех си мини банани, компот от личи и други, не толкова интересни неща...
Нещо ме изненада неприятно, затова исках да попитам, дали и в другите градове е така - миналата седмица ходих да пазарувам и имаше купища от един комплект за рисуване с дървен статив (беше 40 и няколко лева). Не го взех, защото не ми беше удобно - мислех днес да го взема, но се оказа, че е изчезнал. Няма начин да е продаден - бяха поне 20 броя и нямаше интерес. В други градове дали го има и според вас, дали има шанс да се появи пак другата седмица (ако е прибран някъде)?

# 1 203
Взех пица, ходих до друг филиал..все пак пицата е антидепресант ha-ha.
Anyway, 3 купончета за раздаване.(остана кьополуто само)

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 20:50 от Didity02

# 1 204
Пийк, много кофти.

# 1 205
  • Sofia
Много кофти отношение имаше днес касиерката към една възрастна дама. Докато връщала ресто дала на жената скъсана банкнота. Ама наполовина скъсана през средата. Жената я помоли да ѝ я замени за друга банкнота от 20 лв. Касиерката : нямам!
Жената помоли да ѝ даде 2 по 10 лв.
Касиерката : нямам!
И почна да обслужва нас. Дадох ѝ банкнота от 50 лв и ми върна 20+10 лв + стотинки пред очите на жената, която си прибираше продуктите ...
Щях да го направя на въпрос, та да си получи жената нормални банкноти.
И ние ще сме възрастни някога, не мога да оставя такова отношение.  Все едно с майките ни така да се държат... моята няма да им се остави.

# 1 206
Много лошо отношение към възрастната жена. Аз бих викнала управителя на магазина и вдигнала грандиозен скандал. А касиерката с това отношение би трябвало да си търси друга работа. Явно е спала и е приела скъсана банкнота, след което гледа да я пробута на някой, който няма възможност да се съпротивлява.

# 1 207
  • Sofia
Аз бих разменила банкнотите от моето ресто с жената и да си ходи и да видим дали не би ми сменила на мен касиерката скъсаната... с такъв мазен тон бих ѝ  го поискала, та само ако е тъпа не би се сетила какво означава.
Не съм избухлива или агресивна, много добронамерена съм, ама съм и македонско девойче, та...

# 1 208
Ако бях на твое място, Пийк, щях да реагирам. По принцип, съгласно наредбата за касовата дейност, тази касиерка изобщо няма право да връща такава банкнота. Камо ли пък да откаже да я замени. Никой касиер няма право да връща в обращение повредена банкнота. Длъжен е да я приеме и да я предаде за бракуване.

# 1 209
И аз бих реагирала. Даже бих я сменила на жената и след това ще се наредя за едни дъвки, които да платя с въпросната банкнота. Много ме хвана яд...

# 1 210
То и сега може да се напише оплакване срещу нея - нали ги разпознават по номера на бележката - ще я глобят.

П.п. предната седмица една служителка ме напсува тихо, защото поисках да донесе от намалените карамелени бонбони, но на мен не ми се занимаваше и се направих, че не чувам Sweat Smile

# 1 211
Да, това е нещо, за което си заслужава да се подаде сигнал. А не за това, че нямало наличност от незнам кои си вафли.

# 1 212
Взех пица, ходих до друг филиал..все пак пицата е антидепресант ha-ha.
Anyway, 3 купончета за раздаване.

Вафлите на каква цена са? Дали може да използвам тези купони (медвнка и вафли)?

# 1 213
Ами запазиха ги (DarsanH), забравих да обновя.сорка Ще ти пиша ако са свободни. Вафлите от 89 на 44ст. За утеха, състава не бе чист за обикновенни вафли. Не че вероятно някога е бил изчистен..
Това за жената много неприятно. Аз бих извикала мениджъра..то често ходя и ги познавам. В лидл уж е по стрикно и им се карат яко.

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 21:03 от Didity02

# 1 214
  • Велико Търново
Кофти случка със скъсаната банкнота, но не е нещо толкова страшно все пак. Такъв непукист съм станала, че не се трогвам от подобни неща. Май материалните неща вече не ме радват или тъжат. Отношението е гадно, а това е тъпото, но няма оправия с кофти хората наоколо. И да глобят касиер, за подобно нещо, смятате ли че би променило нещо. Не! Глупавия и нелюбезен човек не се променя с глоби.
На мястото на пийк, нямаше да се намеся, всеки да си гледа работата. Ако някой иска помощ, а аз съм в състояние да помогна действам, иначе не.
П. С. Явно имам някаква лидл абстиненция и ви чета по редовно и внимателно от преди да се "отрека" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт