Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 202
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 440
Аз ги запържвам с царевичка.

# 1 441
  • Sofia
Дени, към всяка салата със зелении бих добавила от рулцата на шайби или на клечици нарязани. Пробвала съм ги преди  години.

# 1 442
Много благодаря,  момичета! Да не е съвсем спам...допадна ни сладоледеното руло "капучино"-днес "ометохме" почти две кутии.

# 1 443
Дени, някой тук сподели, че си прави салата с "раците", царевица, майонеза...не помня дали имаше още нещо...като краставица или друго...🤔

# 1 444
Ходих два пъти за плочата, ама нъцки. Но имаше мн намалени неща.

# 1 445
Ходих два пъти за плочата, ама нъцки. Но имаше мн намалени неща.
Дени, някой тук сподели, че си прави салата с "раците", царевица, майонеза...не помня дали имаше още нещо...като краставица или друго...🤔
Освен изброеното, аз добавям малко кисело мляко и копър.

# 1 446
Аз минах да взема кутия с мини целувки (от офертите, че малката иска за 1-ви юни)- имаше, пакет с овесени ядки, 2 сметанки в каничка и айрян...😁
Дори от любимата сметана не взех...
От рулетката ми се паднаха някакви обикновени вафли с 50% намаление, които вероятно ще взема, че има на кого да ги дам. От предишния път пък имам кьопоолу с намаление.
Panayotu, специално за твоя любител на аромата сладолед с бисквитки.😉 Още си го има, но опаковката не е лилава, а светло розова с бледолилав подтон (има и бледорозова- май с аромат малина- и разликата се вижда, когато са една до друга опаковките, т.е. могат да се объркат, и капачките им са в почти еднакви цветове):

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 08:10 от dolce miele

# 1 447
Напоследък лидълските сладоледи не ми харесват, не знам вкусът ли се е променил или аз отвикнах, но са ми по-безвкусни от други марки ¯\_(ツ)_/¯

Взех днес от замразените "ролца от раци"/сурими. Моля за идея, как да ги приготвя( четох тук за панирани, но никога не съм правила дори и салата с тях...).
Скрит текст:
Стават супер за паста или спагети, само сваряваш пастата, омешваш с една филаделфия да се разтопи на сос или само масло, лимонов сок, черен пипер, нарязаните ролца и може малко бланширани скариди. Още по-фантазе става ако така приготвената паста с добавки я сложиш в тавичка, отгоре настъргваш кашкавал и слагаш във фурната да се разтопи.
Или за омлет, нарязваш ролцата, разбиваш яйца, сол, пипер, пържиш.

# 1 448
  • Асеновград
Panayotu, специално за твоя любител на аромата сладолед с бисквитки.😉 Още си го има, но опаковката не е лилава, а светло розова с бледололав подтон (има и бледорозова- май с аромат малина- и разликата се вижда, когато са една до друга опаковките, т.е. могат да се объркат, и капачките им са в почти еднакви цветове):

Благодаря. При нас този го нямаше, имаше само с малини розовия. Сега като знам, ще търсим Simple Smile .
Другата му драма е розовата паста за зъби Simple Smile всеки път рови кутиите в магазина да търси не са ли заредили най после.

# 1 449
Здравейте момичета,  тъй като тук има много кулинарки,  да ви попитам за сладки охлювчета с Бутер тесто ..
Специално овкусеното тесто ли трябва да взема или става и с обикновено...🤔
И с какво ръсите отгоре..
Аз мисля захар, канела и орехи 🤔
Със сладко съм пробвала,  но то изтича ..🙂

# 1 450
Ролцата от раци идват сухи и търпят майонеза, сосове. Най ги харесвам на салата с майонеза, царевица, кисели краставички.
Тези детски шампоани за моята тийнка са идеални, не и се омазнява толкова бързо косата, няма пърхот.

# 1 451
Sofi_to
захар и канела 

така ги правих с лидълското, но нищо общо няма с "онзи"  вкус. Станаха сухи и някак безвкусни.
Това тесто общо взето има нешо грешно в него  , пробвах и  със сладко вътре и с кашкавал...все не се получава.
Моят съвет направи си ти тестото, има рецепти лесно е а вкуса е божествен.
Ако пък не искаш да се занимаваш то по  добре си купи от бутер тестото на Белла. То поне е по добро от това.

салата с ролца от имитация на раци  правя
Скрит текст:
и е много сполучива стар лук/ролца/копър и майонеза лим. сок и сол/ стикчетата ги режа на мини квадратчета (първо на дължина и после на ширина ) да станат супер дребни на същия принцип режа и кромид лук много копър  овкусявам с лимон и сол бъркам с майонеза но да не стане рядко да е по гъста Задължително оставам да престой поне 2 ч. в хладилник и така

и да не е спам взех от капучино сладоледено руло и аз изядохме го , НО няма да повторя сладоледа е воднист някак няма онзи плътен мазен - сметанов вкус, а за вкус на капучино пък изобщо не се усеща на снимката на кутията е друг  от съдържанието

# 1 452
подарявам
Скрит текст:

# 1 453
Вчера минах през Лидл. Заредих прясно мляко UHT - 1.69, боб консерва, бял - 1.19 и червен на 1.29, набарах песто големи буркани - дженовезе, калабрезе, росо по 5.99, фъстъчено масло голям буркан също и то на 5.99, херинга в доматен сос 3 за 6лв., тон в олио по 1.59, олио 5л. за 22.95, гауда 700гр. за 10лв., сирене "наше село" в бяла опаковка с една синя крава, бях взела за проба и много ми хареса, та повторих, то на 9.99 килото, исках босилек в саксия, но имаше три увяхнали и не взех, краставици взех, кондензирано подсладено мляко в консерва, добро е и е от мляко, а не от растителни дивотии, течна сметана 30%, каперси, макарони, и те поскъпнали, по 2лв. за пакет, инстантното кафе 200гр. и то нагоре от 6.00 на 7.00лв. Шоколади взех. Абе, позаредих това, което ми трябваше. Ама тоя пусти пържен лук няма и няма, все не го нацелвам. В Метро гледах, ами там е златен. От Метро месце охладено взех аз на чудни цени.
За рулцата от раци - много са приятни панирани, на салати с майонеза, копър и чесън, царевица, малко каперси, на зелена салата в комбинация с пушена риба или риба тон, миди, скариди или самостоятелно. Носят на комбинации и вариации. Grinning
Иначе по пладне в неделя нямаше много хора в магазина. Дори имаше свободни каси. И пълни колички не видях. Даже част от хората носеха по някоя покупка в ръка направо. Загледах доматите, имаше едни със странен вид, сорт "биволско сърце", ама не се престраших, пък и вече бях взела черита от Метро. Засега черитата са ми най вкусни.
Аз Лидл си го ползвам за конкретни продукти и засега нямам причина да го отлиствам. Grinning

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 09:03 от Джаста Праста

# 1 454
Подарявам :
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт