Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 180
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Този път имам такъв купон за отстъпка:

Ако някой се интересува, да ми пише.

# 1 591
На много грозна случка станах свидетел аз днес. Възмутена съм!!!!!
Клиент на съседната каса искаше да връща някакъв продукт, който си беше съвсем наред(не да е повреден нещо), обаче касиерката го направи на нищо. Бил му смачкан касовият бон, какво било това нещо, тя как щяла да го разчете сега и крещи ама така крещи, че чак хората от съседните каси се обърнаха.
Значиии или НЕ приемаш рекламацията или я взимаш и си търсиш в системата касовият бон. НИКОГА и по НИКАКЪВ повод нямаш право да държиш такъв тон. Да се радва, че не попадна на мен, щях да ѝ стъжня живота.
Не допустимо такова отношение!!!!

Относно пазара ми в Лидл, все повече се разочаровам. Освен вдигнатите цени все повече продукти от редовният асортимент,( не от тематичните седмици) просто ги няма и то не само в конкретен филиал, нещо със зарежданията не са в час.

# 1 592
  • Sofia
Мдаа... ряпа Дайкон, китайско зеле и резене (все неща, които до не много отдавна ги имаше в Лидл), както и лилави картофи си взех днес от брата и други обичайни неща и до Лилд се отбих на връщане само за хляб.
Относно ПиЗ имам чувството, че минаха на сезонни такива в  Лидл, затова аз падайки си по екзотките и не толкова (като споменатите по горе) ще кръшкам до К и това е. Като съм там пък и кокосово мляко ще си взема и така... от мен, от друг, от трети.... губят.

# 1 593
Яйцата Хоризонт 10 бр сега са в К. за 2.45 лв.
Свободни кокошки или клетъчно.
В лидл с оранжев етикет 30% са 3лв... баси..преди 3 месеца бяха 2.79 без промоция, сега 4 29 . Супер повишение.

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 16:52 от Didity02

# 1 594
Да попитам, правилно ли разбирам...
Шунката дето е на оферта..
Купуваш 2×100 гр.за 4.93 лв.
Или дефакто 4×100 гр.
По скоро първото предполагам...хихи
Кой ти прави такава ОФЕРТА🤣😁

# 1 595
  • Sofia
Да попитам, правилно ли разбирам...
Шунката дето е на оферта..
Купуваш 2×100 гр.за 4.93 лв.
Или дефакто 4×100 гр.
По скоро първото предполагам...хихи
Кой ти прави такава ОФЕРТА🤣😁
Разбира се... 2х100г , като едният е 3.29лв, а вторият е на 1.64, та общо 4.39лв.

# 1 596
Нямам и аз лента за купони, но наистина вече сумите са безобразни, а наградите незначителни като стойност на фона на сумата, която си оставил. Някой може ли да снима какви са наградите все пак. Явно за всеки различно.

# 1 597
И аз нямам лента. Така или иначе, както съм споменавала, наградите не ме радват особено, така че ще го преживея, а и може да се появи. Въпреки това са ми интересни. Чакам брошурата за следващата седмица, чудя се дали ще има нещо интересно. Тази бях много разочарована.

# 1 598
  • София
Нямам и аз лента за купони, но наистина вече сумите са безобразни, а наградите незначителни като стойност на фона на сумата, която си оставил. Някой може ли да снима какви са наградите все пак. Явно за всеки различно.
Да, по-горе забравих да напиша, че наградата за похарчени 80 лв е газирана вода. Simple Smile

# 1 599
Това е за мен

# 1 600
Аз им писах, че нямам лента. Не може просто така за някои има други не и то без обяснение. Затрупайте ги с писма това им е работата все пак и всичко е за наш интерес.
М.май им оставих над 200лв. А познайте дали и 70лв ще оставя за Юни с тези цени все повече поглеждам към -30% стоките, К. и Б.
Новата брошура искам повече продукти с -35% -50% , повече отстъпки за нас с лидл плюс , я вижте Кауфланд колко много продукти с голямо намаление имат, тука я 10 купона и оферти и толкоз.. повече персонализирани купони и седмица Vitasha азиатската.  Там са евтини и вкусни нещата. Искам лятна тениска 5-7лв, плажна хавлия, намаления слънцезащитен спрей..

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 18:15 от Didity02

# 1 601
Ето ги "наградите" от лентата, която при мене е 500 лева за месец! Пълно безумие.

Не виждам за какво плачете, че нямате лента, не виждам за какво ми е.

# 1 602
Много вдигнаха сумите и смалиха наградите. Преди беше 40 или 60лв, 110лв, 160лв.. огромна кутия бонбони 400гр съм взимала от 5лв за 1ст за сума от 180лв.
То сега не че ще откажа сладолед или биричка в тази жега..

# 1 603
  • София
В драма ли сме? 😅
Кой оставил 50 лева, кой оставил 500 няма особено значение ако се купуват само най-намелени неща.
Че и обяснения се искат .... 🤐

# 1 604
  • In transit
Яйцата Хоризонт 10 бр сега са в К. за 2.45 лв.
Свободни кокошки или клетъчно.
Клетъчни, размер Л. Днес взех.

Морена, при вас поне в К. има резене. При нас и там няма. Sad

Общи условия

Активация на акаунт