Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 373
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 575
# 1 576
  • shumen
Яйцата са обикновени.Само марката е хоризонт.

# 1 577
  • Sofia
Какви "специални" и какви "обикновени"  яйца не вдявам?!

# 1 578
Пийк, тези са много гадни и за мен, бях писала на предишното зареждане. Опитах и останалите раздадох. Разни замразени и охладени са по-добри, тези са пълна катастрофа.

# 1 579
  • Велико Търново
Нали има яйца от свободни, яйца от домашни кокошки, Био, яйца по 7 на цената на 10 бр, яйца от Полша (полски кокошки).... Затова реших да не би да са пореден вид.

# 1 580
Някой ще сподели ли впечатленията си от мултифункционалната четка за коса, която пускат от утре? По-добра ли е от маша например? Дъщеря ми иска нещо подобно, но не знам дали тя или маша ще й върши повече работа.

# 1 581
  • София
Добро утро. Взех от замразените брецели, доста ни харесаха с детето. Не съм слагала много сол, понеже е мнооооого солена.

# 1 582
Днес лудница ли е по филиалите?

# 1 583
В Младост 2 - никак даже. Празен паркинг, спокойно из магазина, свободно на каса. Това към обяд.
Чушки пикильо пак не видях да има.

# 1 584
Честит празник на всички порастнали деца!
Днес бяхме на пазар и поне три от нещата се разминават като цени от обявените( пилешка пържола с билкова марината, памперс гащи Пуфис, моцарела ХХЛ опаковка)
Това ме отказа от пазаруването в Лидл. Както й новата им лентичка, в която дори не е отчетен днешния пазар. Вярно е, че пазаруваме доста( най близко ни е ) и винаги пълним моята и на мъжа ми, но това вече е прекалено.

# 1 585
Първият купон+ вече на 100 лв ли е? Съвсем вдигнаха летвата.

# 1 586
  • София
При мен лента отново липсва. Не благоволиха да ми отговорят на запитванията миналия месец, затова старателно ги избягвам вече. Не че ще им накривя шапката де, явно не ги интересува дали ще пазарувам при тях или не. На фона на непрекъснато растящите цени и сниженото качество, пренебрежителното отношение вече ми е в повече.

# 1 587
  • София
Първият купон+ вече на 100 лв ли е? Съвсем вдигнаха летвата.
Само на един от семейните профили има лента и първата сума е 80 лв, а последната 370 лв.

# 1 588
Нямам лента, имам игра с която с покупки над 30 лв мога да спечеля нещо (не прочетох какво). Едва ли ще ме мотивират...

# 1 589
Някои ако ги иска да пише

Общи условия

Активация на акаунт