Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 451
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 605
Не знам дали сте го споменали, но ролцата от раци, които бяха на -50% миналата седмица, още са намалени до 3 юни.

# 1 606
Не знам дали сте го споменали, но ролцата от раци, които бяха на -50% миналата седмица, още са намалени до 3 юни.
И аз видях, че са още в намаление и мислех да взема, но се въздържах...
Че в тях месо от раци няма, това всички го знаем, но пък на първо място в състава да пише вода и след това впечатляващите 35% риба, тоест от 250гр всъщност 162гр са вода+нишесте и химия.
Карат ме да мисля, че обявената им цена се формира основно от себестойността на найлона, в който са опаковани SmileSmileSmile

# 1 607
В Билла 10 яйца за над 4 лв... кАжи честно?!??

# 1 608
Днес при нас беще пълно с кори яйца ця 6,99 лв.
Взех розАви домати, но като цяло магазина е с много по-малко хора и аз избягвам да пазарувам, въпреки че само пресичам и ми е най-близо, но видимо за мен е доста надолу като качество и предлагане, обслужването също влошено.

# 1 609
И за мен Лидл много, много влошиха качеството - и на стоките, и на обслужването! Все повече липси!! А цените нагоре.. Още има продукти, заради които специално ходя, но все повече пазарувам от Билла и Фантастико.

# 1 610
Аз много се чудех дали изобщо да минавам, но реших, че може пък да ме изненадат с наличности на бри за 1,99 лв.😁 Ами, този път имаше и взех 5 броя. Намерих и кремообразна извара с оранжев етикет -30% по 4,54 лв и взех 2 кофи. Срок на годност до 06.06., но никога не се разваля толкова бързо. 🙂 Във фризерите беше пълно с намалено месо...

# 1 611
И аз нямам лента този път, но във връзка с трупането на суми имах следната случка:

След каса видях, че не са ми отчели намалението на преоценен продукт с оранжев етикет и се върнах за корекция. Спомням си преди, че правеха корекция и връщаха разликата, а сега правят сторно на цялата сума, т.е. все едно е върнат и после пак го маркират на ново по цената с отстъпка.

Примерно струва 7лв намален, таксуват ми 10лв, връщат ми разликата от 3лв, но от натрупаната сума изчезват всичките 10лв, защото не казват, че пак трябва да си чекираш LIDL Plus картата и е все едно друг човек го е купил, след като вие сте го върнали.
Забелязах го, защото така не ми достигна сумата за едната награда... Sad

Нали коментирахте, че нещо все не забелязват етикетите на преоценените продукти ако не им обърнеш внимание.
Понеже ми се случи отново, предполагам ако връщат разликата ще личи, че грешката е тяхна, а ако е сторно е все едно не сте го харесали и е върнато.

# 1 612
В този случай май изобщо не е отчетено приложението втория път...Случвало ми се е същото, но втория път си се отчита сумата (примерно 7 лв) на нова касова бележка. Няма проблем да се сканира 2 пъти един след друг, просто няма скреч карта.

# 1 613
  • In transit
Мерси за инфото, утре ще прескоча да взема.

В Билла 10 яйца за над 4 лв... кАжи честно?!??
Мхм. Grinning Ама от утре ще са с 20% отстъпка. Какво доживяхме и яйцата да ги пускат на промоция(освен след Великден)...

# 1 614
наградата за похарчени 80 лв е газирана вода. Simple Smile
Съвсем буквално са пресъздали израза, харчиш осемдесетачка и пиеш една студена вода като дойде време за награди 🤣Аз няколко пъти влачих ММ да плаща пък да се трупа на моята лента, обаче той се дърпа 😁
Между другото, в чужбина лидълци са доста по-щедри, дават 5% от голямата сума като наградата в края на лентичката, ама борбата за клиенти е по-яка.

# 1 615
Така е, може да се сканира, но просто не ми казаха, че е необходимо. Аз няма как да знам какво точно правят и си мисля, че просто ми връщат разликата, което е логичното.
Е, вече внимавам, разбира се... обаче явно са разбрали и затова сега не ми "дадоха" лента Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Споделям за тези дето сега ще трупат суми за награди Simple Smile

# 1 616
И аз нямам лента, и предният път нямах. Тогава им писах, защото реших, че имам просто проблем с приложението, бях си сменила точно телефона. Този път изобщо не  смятам да се занимавам. Ще "играя" за грил. Преди пазарувах поне 3 пъти в седмицата, сега ако мина веднъж, но понякога даже пропускам. Забиват съвсем. Освен като качество и обслужването вече яко куца. В нашият филиал има много читави хора, но и някакви нови киселяци. Колкото не ми се иска да се разправям, защото и те цял ден с идиоти се разправят, но наглеят яко. Чак ти се карат, все едно си отишъл у тях да им ровиш в хладилника. Яд ме е, защото имаха толкова читави неща, близо ми е, удобно много, но ще търся вариант.

# 1 617
  • Sofia
Скрит текст:
наградата за похарчени 80 лв е газирана вода. Simple Smile
Съвсем буквално са пресъздали израза, харчиш осемдесетачка и пиеш една студена вода като дойде време за награди 🤣Аз няколко пъти влачих ММ да плаща пък да се трупа на моята лента, обаче той се дърпа 😁
Между другото, в чужбина лидълци са доста по-щедри, дават 5% от голямата сума като наградата в края на лентичката, ама борбата за клиенти е по-яка.
Аха, а тук по много направления изглежда тъкмо обратното.
Нищо, че в нашия филиал  служителите са готини, нито един не ми се е наврял в очите, даже и охраната са спокойни и свестни хора.

# 1 618
  • Велико Търново
Моята вода е за сто лева... Супер лента, надъхва ме да не я започвам дори... Нещо като тест по молекулярна алгебра - нищо няма да изпълня и 1 въпрос и не ми се почва....

# 1 619
Точно това щях да пиша и аз. И моята газирана вода е на 100 лв. Явно пак има разлика в подхода, неизвестно по какви критерии.

Общи условия

Активация на акаунт