🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #11 🤍

• 75 988
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 735
  • Terra incognita
Майка му е избрала победителката на принципа "тази веднга започна да ме дразни, тя е!" Joy

# 736
Аз очаквам Александра да си тръгне сама.

# 737
Блага суха да излезе ???? Вики как ти го написа това клавиатурата , редактирал те е някой от предаването ))) . Тя как не е казала , че Александра и е свалила гащите , нямаше да се учудя ))
Ах Викторина ты наш изпиДУРАЧОК ,давай-ка дорогая убирайся отсюда , пожалуйста . Ох и Люса-гнуса да си тръгне и ще ми е все едно коя от останалите ще обезергени Викторчо

# 738
Аз след днешната серия смятам категорично, че сравнението с Баба Яга беше обида за последната. Няма нужда да пиша за коя участничка говоря. Simple Smile А утре ще изнасилва устните на Виктор с целувка пред Александра. И много се гордее. Simple Smile Злобна душичка.

# 739
Правопис и правоговор са две различни неща.Спомням си, че една братовчедка ми беше правила забележка, че казвам деветка, не дивятка както било правилно по пловдивски. Simple Smile Доста се посмях тогава.

# 740
  • София
Аз след днешната серия смятам категорично, че сравнението с Баба Яга беше обида за последната. Няма нужда да пиша за коя участничка говоря. Simple Smile А утре ще изнасилва устните на Виктор с целувка пред Александра. И много се гордее. Simple Smile Злобна душичка.
Като вендуза е

И ГОРДА, че го е направила пред Александра

# 741
  • София
Накратко за епизода:

Блага е мнооого емоционално нестабилна... и много злобничка, като видя, че другите ще й сервират. Пък се сърдеше на тях за техните срещи.

Интересно ми е хем вижда несъществуващи неща между нея и Виктор, как хем напълно й е ясно, как той си пада по Саша.

Иначе определено смятам, че Сашка реагира твърде емоционално на глупости. Може да е й натрупване, ама тя отначалото си е така.

Виктория хич не й хареса подаръка. Искаше си ролекса, обиди се, че не й е зачетено желанието. Изобщо не е доволна. Наистина ли е толко заухава да повярва, че Виктор ще й подари нещо наистина ценно Joy Саша удари джакпота с лъскавия спонсор, трудно ще има втори такъв подарък.

Тук ще спекулирам на база промото за утре, ама слагам в спойлър, да не разваля на някой тръпката Satisfied
Скрит текст:
Скрит текст:
Жената, която си тръгва, е със светла рокля и дълга до кръста, тъмна коса. Викито беше с роклята на Виктор, отпада. На Саша й е по-къса косата. Деница е със светла къса. Остават Дениз, Марта и Люса. Дениз се представя добре, Марта също поддържа някакъв интерес... остава да е Люса. Утре рано, рано ще я познаем по роклята Wink

# 742
И аз ви чета ама ще се включа, не се сдържам. Гледам Тита Папазова при Цитиридис в късното шоу в ютуб. Определено има проблем с нервите това момиче, стиска дивана нервно ще скъса тапицерията, клати се нервно. И проблема с чекненето на пръстите на ръцете изобщо не е заради инсулта и. При доста хора с проблемни нерви го забелязвам това.

# 743
Е стига бе хора, само аз ли си мисля, че тази черна подаръчна рокля е дошла от гардеробната на шоОто?

# 744
Тази жена определено има сериозен гръб в шоОтУ, иначе никакъв шанс да се застои толкова и все да е недоволна, когато няма отпаднали... 15 пъти получи последна роза, не си е казвала 1 изречение с Витьо от Балканската война, не я покани сам нито веднъж на среща (и двата пъти тя си ги спечели чрез състезание) и все стои да се криви и да присъства в кошмарите ни. Логика? Няма!

# 745
  • София
Е стига бе хора, само аз ли си мисля, че тази черна подаръчна рокля е дошла от гардеробната на шоОто?

Не Satisfied Личеше си отдалече. Деколтето само веднага я издаде Wink

# 746
Разбира се, че оттам се е пръкнала роклята. По всяка вероятност Виктор даже не е знаел и цветът какъв е преди да е отворена кутията. Набързо опакован подарък.

Това с дъщерята на Тити Папазов беше много неуместно. Тя Блага хубаво реве за щяло и нещяло, но докато единия говори със скоростта на светлината, другия говори като флегма и докато стигне до края на изречението си забравил как е започнало.

# 747
  • София
Тази жена определено има сериозен гръб в шоОтУ, иначе никакъв шанс да се застои толкова и все да е недоволна, когато няма отпаднали... 15 пъти получи последна роза, не си е казвала 1 изречение с Витьо от Балканската война, не я покани сам нито веднъж на среща (и двата пъти тя си ги спечели чрез състезание) и все стои да се криви и да присъства в кошмарите ни. Логика? Няма!
Скрит текст:

Просто другите храсти и претендентки успяха да се изложат на срещите (Вика, Ния, Карина, Блага) и трябваше да бъдат спешно евакуирани. Пък тази още минава за коментатор, и не пречи на Витю. Идва и нейният ред вече според мен.

# 748
По-яко би било, ако я бяха купили от онлайн "магазинчето" Секънд хенд на Денис Smiley Хем и реклама щяха да направя Wink

# 749
Разбира се, че оттам се е пръкнала роклята. По всяка вероятност Виктор даже не е знаел и цветът какъв е преди да е отворена кутията. Набързо опакован подарък.

Това с дъщерята на Тити Папазов беше много неуместно. Тя Блага хубаво реве за щяло и нещяло, но докато единия говори със скоростта на светлината, другия говори като флегма и докато стигне до края на изречението си забравил как е започнало.

Е това са нейни думи от преди малко, бъзикали я да не била дъщеря на Тити Папазов.

Общи условия

Активация на акаунт