На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 40

• 86 135
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Mostly in my mind
Колко струва?

# 211
  • Пловдив
Sızma zeytinyağı е за салати,а riviera zeytinyağı е за готвене.

# 212
В началото на май бях в Турция, плащах с карта на ПИБ. Превалутираха лирата по курса на БНБ и няколко стотинки ми теглеха за транзакцията.

# 213
В началото на май бях в Турция, плащах с карта на ПИБ. Превалутираха лирата по курса на БНБ и няколко стотинки ми теглеха за транзакцията.
Много благодаря за информацията, щях да звъня в банката да питам за курса.

# 214
Ти пак попитай, аз преди да пътувам ходих до банката и проверих.

# 215
  • Димитровград
ПИБ имат такса превалутиране от 0,25% или 25 стотинки на 100 лева. Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 21:52 от papaone

# 216
Този Первол за какво пране е ? Имате ли представа
Скрит текст:

# 217
  • Димитровград
https://www.marul.com/en/urun/perwoll-camasir-deterjani-3-lt/eng … a---yenidogan-mah
Скрит текст:
Синтетичните облекла са склонни да губят външния си вид с времето, но с правилната грижа за влакната те могат да останат свежи и годни за по-дълго. Течен перилен препарат Perwoll Refresh Refreshment е първият течен перилен препарат, специално разработен за пране на модерни дрехи, изработени от смесени и синтетични влакна като полиестер, найлон или вискоза. Усъвършенстваната формула deo-tech неутрализира лошите миризми и осигурява до 24 часа свежест по време на носене, докато оптималната грижа за влакната помага за поддържане на формата на дрехите ви. Формулата се състои от повече от 90% естествено извлечени съставки.* Бутилката е 100% рециклируема. *Хенкел лабораторно доказателство (Германия 2021).

# 218
Здравейте ! Ще пътуваме за пазар в Чорлу-Лозенград с туроператор. Коя дата е по подходяща за хубав пазар - 02.07 или 03.09. ? Чудя се през юли ще има ли есенно - зимни дрехи ...и още нещо - конзола Плейстейшън 5 дали ще мога да намеря, на каква цена и ще има ли проблем после на границата ? Благодаря Flowers Four Leaf Clover

# 219
Петък и събота бяхме в Одрин и Авантаж, зимни дрехи не видях никъде, нито обувки.

# 220
Здравейте ! Ще пътуваме за пазар в Чорлу-Лозенград с туроператор. Коя дата е по подходяща за хубав пазар - 02.07 или 03.09. ? Чудя се през юли ще има ли есенно - зимни дрехи ...и още нещо - конзола Плейстейшън 5 дали ще мога да намеря, на каква цена и ще има ли проблем после на границата ? Благодаря Flowers Four Leaf Clover
Насред лято тук-там може да има нещо останало есенно. Плейстейшън няма смисъл да търсиш дори. Техниката в Турция НЕ е по-изгодна, та дори е и по-скъпа. Ако те устройва цена от 15 500 турски лири... Изобщо с организирано пътуване едва ли ще направиш “хубав пазар”. Те си имат програма. Спират на определени места и дават точно определено време.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 17:36 от Анонимен

# 221
Под "хубав пазар" имах предвид маратонки, спортни комплекти, блузи, долници, пижами, грейка за детето. Хранителни и перилни не са ми на дневен ред.

# 222
  • Пловдив
Моля за инфо за карта револют: Ако си купя през нея лири нали те се ползват,но когато свършат и останат левове в картата-ясно е че пак може да се харчат,но на какъв курс? Превалутиране,такси нещо имали глупости като при ДСК?

# 223
  • Стара Загора
Моля за инфо за карта револют: Ако си купя през нея лири нали те се ползват,но когато свършат и останат левове в картата-ясно е че пак може да се харчат,но на какъв курс? Превалутиране,такси нещо имали глупости като при ДСК?

Да, първо се харчат лирите, ако не стигнат взема от левовете. Такса превалутиране има събота и неделя.

# 224
  • Бургас
През юли, та дори в началото на септември есенно-зимни дрехи няма. Може и да е останало нещо по аутлетите, но едва ли е много. Маратонки ще намериш, но на марковите - имам предвид Найк, Адидас оригинални, цените не са по-ниски.
По това време на годината е изгодно да се пазаруват летни дрехи за следващ сезон, цените им са много изгодни.

Общи условия

Активация на акаунт