На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 40

• 84 622
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Къде се намира заведение Айчичек и дали вече се продава нурофен колд ?
Айчичег е до мол Ераста посока центъра. След мола има бензиностанция и до него магазин тип левче и е ресторанта. Аз лично останах разочарована този път в събота. Таксуваха неща които носеха, но не сме консумирали. Едно нагло поведение имаха келнерите. И не ми хареса особено храната.
От Айдън за първи път също останах крайно недоволна. Бутнали са качеството и претупват храната и обслужването. Маса със 6 човека донесоха 1 панер хляб със 6 резена точно. Никакъв лук никакви домати на 6 порции джигер и 4 супи. Супата нямаше никакво пилешко месо. Чаках 20 мин 3 подканяния на не пълен ресторант за айран. Вдигнаха ми чинията преди да свърша да се храня.
Но пък седнах е в мис дюнер в неделя и там беше добре тихо спокойно и прохладно. Имат чудесен искендер кебап и кюфтета.
Общо взето от 2 дневен престой останах със странно усещане че вече им е писнало от нас. Мерих маратонки които се оказаха не моят модел и се отказах, продавача се ядоса че не взимам тези въпреки че купих други два чивта. Търсих халат в определен цвят също ме натириха в магазина че не искам друг. Направо ме избутаха на вън въпреки че исках да разгледам и други неща. Отседнахме в хотел Палмие вече около 7-8 пъти все там. Мили гостоприемни. Въпреки че не съм ходила 2 години ме помнеха(явно записват в системата) настани ха ме в по просторна стая от резервираната. И собственика много се зарадва на мъжа ми че пак сме там.

# 481
  • Бургас
Здравейте!
Имам една необичайна молба, ако някой ходи скоро към Люлебургаз! В неделя забравихме торба с покупки, на заведението където седнахме, да хапнем. Молбата ми е, да се попита дали случайно не са ги намерили! Благодаря, предварително 😊

# 482
  • Пловдив
По принцип в заведенията какво носят безплатно и какво се заплаща? Ние не сме сядали досега и да имам представа като отидем този уикенд.

# 483
По принцип в заведенията какво носят безплатно и какво се заплаща? Ние не сме сядали досега и да имам представа като отидем този уикенд.

Заплаща се всичко, което сте си поръчали Simple Smile

# 484
  • Пловдив
Ааа,добре,не го знаех това 🤣🤣🤣

# 485
Къде се намира заведение Айчичек и дали вече се продава нурофен колд ?
Айчичег е до мол Ераста посока центъра. След мола има бензиностанция и до него магазин тип левче и е ресторанта. Аз лично останах разочарована този път в събота. Таксуваха неща които носеха, но не сме консумирали. Едно нагло поведение имаха келнерите. И не ми хареса особено храната.
От Айдън за първи път също останах крайно недоволна. Бутнали са качеството и претупват храната и обслужването. Маса със 6 човека донесоха 1 панер хляб със 6 резена точно. Никакъв лук никакви домати на 6 порции джигер и 4 супи. Супата нямаше никакво пилешко месо. Чаках 20 мин 3 подканяния на не пълен ресторант за айран. Вдигнаха ми чинията преди да свърша да се храня.
Но пък седнах е в мис дюнер в неделя и там беше добре тихо спокойно и прохладно. Имат чудесен искендер кебап и кюфтета.
Общо взето от 2 дневен престой останах със странно усещане че вече им е писнало от нас. Мерих маратонки които се оказаха не моят модел и се отказах, продавача се ядоса че не взимам тези въпреки че купих други два чивта. Търсих халат в определен цвят също ме натириха в магазина че не искам друг. Направо ме избутаха на вън въпреки че исках да разгледам и други неща. Отседнахме в хотел Палмие вече около 7-8 пъти все там. Мили гостоприемни. Въпреки че не съм ходила 2 години ме помнеха(явно записват в системата) настани ха ме в по просторна стая от резервираната. И собственика много се зарадва на мъжа ми че пак сме там.

Каква е цената на двойна стая? Включва ли закуска? Има ли безплатен паркинг? Къде правите резервацията?

# 486
  • Mostly in my mind
В Айдън не се заплаща хляба, който е един голям панер,  една чинийка с много приятни лютиви чушки, като на пара стоят, чиния с лук и домати  и една чинийка със сушени чушки (никога не сме ги опитвали). Това НЕ влиза в цената със сигурност. Wink това,че те си увеличават, евентуално, цените на другите артикули, за да си избият "безплатните неща" е друг въпрос и пак не е сигурно, понеже си е евтино отново.

# 487

Ами откровено тъпия въпрос няма от какъв друг отговор да е последван. Всичко което е сервирано без да сте го поръчали не се заплаща.

Има заведения носят хляб, вода, разядки.. повечето заведения си включват и процент бакшиш, който дължите така или иначе без значение дали иска клиента да им остави, включен е в касовия бон.

# 488
Някъде нагоре някой се оплака, че са му таксували вода, която не е поръчал, а са донесли на масата.
В Истанбул на някои изключително лъскави места, но с управа от измекяри, ти носят чай без да питат и в секундата, в която си оставиш чашата ти носят нов и ти го таксуват.
И като казах Истанбул (знам, че не е баш по темата)
Скрит текст:
Препоръчвам ей това изключително автентично малко и забутано местенце, с разкошна храна. (Наоколо е супер вкусната баклава с шамфъстък май около 15лв/кг излезе и кашу по 30лири/кг) 4 човека преядохме за 300лири, от които мисля 60-70 бакшиш, защото оставиха хлапето да се размотава. Мешаното месо - един път. Патладжана на шиш - един път. Телешкото и дроба - просто нямам думи!
Sadıkoğlu Kebapçısı
+90 534 490 58 77
https://maps.app.goo.gl/m1F7CthofQtNaYpe6

# 489
Не ми се е случвало никъде в Турция подобно нещо, а имам претенции, че доста места съм посетила, но пък всичко е възможно Simple Smile

# 490
Здравейте! Знаете ли къде има агроаптека в Одрин? Благодаря предварително за отговорите!

# 491
Здравейте! Знаете ли къде има агроаптека в Одрин? Благодаря предварително за отговорите!
Знаем, но и знаем, че е забранен износа на препарати 😁
В пресечката до Марги, която е срещу Селимие джамия

# 492
Знаем, но и знаем, че е забранен износа на препарати 😁
В пресечката до Марги, която е срещу Селимие джамия

Благодаря Ви!

# 493
  • Пловдив

Ами откровено тъпия въпрос няма от какъв друг отговор да е последван. Всичко което е сервирано без да сте го поръчали не се заплаща.

Има заведения носят хляб, вода, разядки.. повечето заведения си включват и процент бакшиш, който дължите така или иначе без значение дали иска клиента да им остави, включен е в касовия бон.
Соня, много моля да не класифицираш какви са въпросите. Най-шеговито отговорих (както се вижда от емотиконите) и не смятам, че е необходимо да се обяснява колко тъп е въпроса.
Попитах, защото дамата над моя пост написа, че са й включили в сметката неща, които са донесли, без да са поръчали и без да са консумирали. Така че очевидно не всичко, което е сервирано без да е поръчано, е безплатно.
Затова въпросът ми беше кое влиза в цената на поръчката и кое не. Защото когато не знаеш, не познаваш заведението и ти сервират нещо различно, аз лично бих си помислила, че е комплимент и после ще остана неприятно изненадана.
Лолита, благодаря за насоките!

# 494
  • Пловдив
В айчичек беше таксувана кана с вода 20 лири без да сме отсипвали. Също така някъкъв вид плато с разядки което донесоха и пак не сме накусвали 160 лири. Хляба също ни го хванаха не помня колко.
В Айдън не съм плащала допълнително нищо но пък и пропуснаха да ни донесат това което се полага с дробът.
Някой попита за хотела Палмие се казва прилично местенце с паркинг и закуска близо до мол Ераста. Запазвам през фейсбука има го и в букинг.Palmiye suits.

Общи условия

Активация на акаунт