Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 505
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 420
Червена пола/рокля стои страхотно със стилето в тюркоазено, или пък рокля в патладжанен цвят с кралско синьо.

При тоалета на Ли Лу освен чудесната фигура и хубавите материи още повече разкрасяват цялата картинка.

# 421
Ли Лу,
много ми харесват и двете комбинации, тази с леопардовите обувки повече.

zari65,
Смелост!
Ярките цветове и десени са радост за окото.

# 422
zari65, не разбрах каква точно е кожата с косъм.
Комбинацията с червена блуза, лилава пола и едноцветни обувки много ми хареса.

# 423
И на мен втората комбинация ми хареса повече, но не и токът, признавам си.
Червени рокли нося със златисти сандали и чанта пудра,  само блуза най- удачно съчетавам с деним.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 20:12 от Mateah

# 424
Ли Лу, благодаря. Страхотна си и с двете комбинации. Токът ми харесва, козината само ми е... Но ще се разтъся в Заландо.

# 425
G&B - обувките са са много красиви и класически, но ще ме ритнеш с тях, ако ти кажа какво ми мина праз ума - смени чантата! Обувките с гащеризона не ме дразнят, а от реално от тях ще се виждат само върховете, та изобщо няма да се набива в очи толкова разликата. Но чантата трябва да стане светла и акцентна.
Реших да оставя и обувките, и чантата. Тя е естествен велур и беше само £20. Ще поръчам друга, само да реша какъв цвят искам 😂

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 21:51 от G&B

# 426
Ли Лу, и от мене подкрепа за двете комбинации. Първата на мен ми допада повече, но и с леопардовите обувки е екстра.

Страхотна фигура, цветове и материи.

Аз имам няколко чифта стилетос с косъм, всичките са или леопардови, или с шарка на зебра. От естествена кожа са, просто с косъма навън. На мен много ми харесват, оригинални са много и не срещам други жени с такива. Уникална съм един вид Satisfied

# 427
G&B - обувките са са много красиви и класически, но ще ме ритнеш с тях, ако ти кажа какво ми мина праз ума - смени чантата! Обувките с гащеризона не ме дразнят, а от реално от тях ще се виждат само върховете, та изобщо няма да се набива в очи толкова разликата. Но чантата трябва да стане светла и акцентна.
Реших да оставя и обувките, и чантата. Тя е естествен велур ине само £20. Ще поръчам друга, само да решс какъв цвят искам 😂
И двете са много хубави, така че - добро решение! Казвам го като голяма фенка на велура.
Не знам защо, но така, както са на снимката и гледайки стелката на обувките, ми хрумна , че бежов или цвят пудра клъч/ плик ще стои много добре като цялостна визия.

# 428
  • София
И аз съм за първата комбинация. Много шик. И ти си много готина от това, което се вижда!

# 429
Как се поддържа чанта от естествен косъм? И захабява ли се бързо?
Към този пост попитах, във връзка с почистването.

# 430
Как се поддържа чанта от естествен косъм? И захабява ли се бързо?
Към този пост попитах, във връзка с почистването.

Ами аз почти не ходя с тях навън. Освен това имам много, ама много обувки, маниак съм на тема обувки и я обуя един чифт 5 пъти годишно, я не.
Та, моят кратък отговор е - не се налага да ги чистя, защото не се цапат.

# 431
  • София
Ами аз почти не ходя с тях навън.
Разби ме Laughing Laughing
Не че аз нямам обувки, които не нося, но теб си те представих у вас наконтена след тоя коментар.
Нося си ги у нас, навън- не Bowtie

# 432
Ами аз почти не ходя с тях навън.
Разби ме Laughing Laughing
Не че аз нямам обувки, които не нося, но теб си те представих у вас наконтена след тоя коментар.
Нося си ги у нас, навън- не Bowtie

Ох, бе, Кяч, сега се прочетох пак.

Ами тук навсякъде се ходи с кола. Ако ходя пеша, то е защото съм отишла да бягам примерно и за там вече обувам маратонки.
На работа, на заведение, балет, концерт, където и да е другаде - сядам в колата, карам дотам и влизам в сградата. Зимата даже понякога не обувам ботуши, ами си ходя със стилетосите. Ботушите ги държа в колата, ако взема да закъсам на пътя и се наложи да чакам да не умра от студ и гъзария.

Та нося си обувките общо взето само в затворени помещения, не ходя с тях по улиците. А и улиците тук са чисти, кал, боклуци и разбити тротоари няма. Тъй че и да ходя, пак няма да се изцапат.

Сега, като ми пристигне поредния чифт обувки, не че не прекарвам един час да ги разхождам вкъщи и да пробвам с различни дрехи. Имам една прищтелка - беше ме кръстила Конти- Кокоронти. Все съм се контела Smiley

# 433
Зори, не питам за почистване, а за поддържане- дали космите се разресват, за да не се ступат, дали се ползва специален препарат, за да изглежда по- дълго като нова.

# 434
Сникърсите на Guess  които бях поръчала 37 са ми малки ,38 големи разочаровх се много ми харесваха 😪Сега гледам тези трите поне от тях си знам номерата и че на 100 % трябва да ми станат вече 🤯вие за кои сте.Мисля да ги нося и с рокли .
Тази година без сандали 🤣
1.
2.
3.

Общи условия

Активация на акаунт