Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 470
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 540
Ами може би са друга категория, защото съм била на празнуване на рожден ден с тях ииии… нищо общи с твоите снимки 😄 или “кифлеене” 😄 нито мъжете, нито жените.
Е, не вярвам, ако сватбата е в ресторант, жените да са по дънки. Виж, ако е в някой рок бар е друго нещо, има няколко емблематични по морето. Най-известните са във Варна и в Созопол. Във Варна е за предпочитане. Проучи.
Оставам на мнение за дълга пола, топ и кожено или дънкено яке.

# 541
Здравейте, момичета! За първи път пиша в темата и като цяло съм мнооооого зле с модата. Братовчедка ми има абитуриентски бал и здраво съм закъсала. От седмици разглеждам сайтове и не мога да преценя какво ще ми отива. Нямам възможност да обикалям на живо магазини, затова ще купувам онлайн. Дали има шанс този гащеризон на снимката в скрития текст да стои добре на човек с корем Sad Влюбих се в него... Ще се престраша да си кажа и мерките (104/90/113), защото май това е най-добрият ориентир, за да ми помогнете. Доста напълнях през последната година и сякаш нищо не ми отива вече.
Мисля да поръчам от Aboutyou и съм набелязала няколко неща там освен въпросния гащеризон. Бюджетът ми е до 130 лв., но за този гащеризон ще направя изключение. Много благодаря!
Скрит текст:
https://www.aboutyou.bg/p/ax-paris/roklya-7972258
https://www.aboutyou.bg/p/about-you/roklya-maischa-4436024
https://www.aboutyou.bg/p/heine/roklya-za-kokteyl-8021510
https://www.aboutyou.bg/p/about-you/roklya-senta-7495927

# 542
Джуд,
Гащиризона е хубав, колана с панделка подчертава талията, а как ще ти седи не зная, взимаш, пробваш и ако не ти хареса връщаш.
Бих взела и бялата коктейлна дантелена рокля, за да видя с кое ще се харесам повече

outnocontact,
изпуснах те .....

Milla_11,
рокля стои с всякакви кецове - от маратонки за бягане до платнени конвърси.
Каквото предпочиташ Simple Smile

BadKarma,
ама какво значи практични дрехи?
нещо такова?
или такова?
Скрит текст:

Аз тия дни си купих спешъл кадифени панталони в леопардов десен в синьо за вкъщи и ги разхождам с едни чехли на ток. Съседката звънна да пита нещо и изпадна във възторг Grinning И тя иска да е непрактична Grinning
Сутринта изпрах памучния плат, който купих за рокля за лятна сватба, отново непрактичен, но красив Simple Smile
А, роклята с гъсеници става приказна Heart бях на проба в петък

# 543
BadKarma, според мен сложи бодикон роклята с нещо отгоре, да не засенчиш булката все пак  Simple Smile Придържай се към твоя стил и разчупи малко с аксесоарите.

# 544
Много се вълнувам за роклята на гъсеници! Animal Bug
Чакам с нетърпение да я покажеш.
На токове вкъщи!?
Браво! Аз вече мога да ходя 10 метра най - много с такива и то вкопчена в мм.
Имам едни велурени пантофки, които почти могат да се сгъват - на всякакви сватби и продължителни събития ги мъкна с мен и при първа възможност се преобувам.

Никакво време нямам напоследък, ама хвърлям по едно око. Много сте готини, поне които успях да видя!
Копринените рокли са истински  разкош, черната много ми хареса!
Бялата на цветя е приказна, бих се радвала да видя някой облечен с нея -  жалко, че на мен не ми отиват такива романтични дрехи.

# 545
Момичета, имам нужда от помощ. Преди време си дискутираше една къса зелена пола. Не беше дюс, имаше и лилаво(само това си спомням). Търсеха се варианти с какво да се съчетае. Не си спомням дори каква марка е полата. Някой може ли да ми помогне? Или ако си спомня поне да пусне линк към полата от производител, че да я пусна към приятелка. Така ѝ я описах, че се заинтригува, но не мога да помогна до край.

# 546
Мисля че говореха за пола на ZARA.

# 547
Мисля че говореха за пола на ZARA.

Зара е.
Дискутираната беше основно в зелено, а я видях и в жълто.
На живо също много добре стои.

# 548
Момичета, имам нужда от помощ. Преди време си дискутираше една къса зелена пола. Не беше дюс, имаше и лилаво(само това си спомням). Търсеха се варианти с какво да се съчетае. Не си спомням дори каква марка е полата. Някой може ли да ми помогне? Или ако си спомня поне да пусне линк към полата от производител, че да я пусна към приятелка. Така ѝ я описах, че се заинтригува, но не мога да помогна до край.
https://www.zara.com/uk/en/printed-short-skirt-p02789157.html?v1 … WpyBoCT3AQAvD_BwE

# 549
Благодаря ви!

# 550
  • София
Да, сетът го има и в лилаво. На мен повече ми хареса, но имаше само S

# 551
Карма, ти си решаваш, но според мен бодикон рокля, особено бандажна не е подходяща за сватба. Твърде секси идва. От показаните дотук съм за шифонената.

# 552
Писала съм и преди моето мнение за сватбите: нека всеки гост се чувства добре и се облече както е преценил. Каквото му носи радост и празнично настроение Simple Smile

Съвпадение: миналото лято бях булка и една колежка около 40те дойде на сватбата със такава рокля: златна, бодикон, бандажна. Направи ми впечатление, защото никога не съм я виждала секси облечена. За изнесения ритуал по светло беше малко по-необичайно. Но за диджей пратито в ресторанта си беше тамън Simple Smile Колежката се чувстваше красива и изглеждаше супер, както и Карма Simple Smile

# 553
сякаш нищо не ми отива вече. Мисля да поръчам от Aboutyou и съм набелязала няколко неща там освен въпросния гащеризон.
Според мен на фигура пясъчен часовник отива всяка кройка гащеризон. Аз заради спорт/ спиране на спорт се мятам от А на V и избирам такива, които да правят рамената или пък ханша по-широка оптически.

# 554
Джуд, гащеризонът е прекрасен, според мен ще ти стои добре. Моите мерки са подобни и бих го поръчала за такъв повод. Все пак можеш да си подсигуриш вариант Б, за всеки случай.
Бодикон роклята е много яка, харесвам такива на модели, на снимки, но в такава може би в някой друг живот...Изпуснах всички снимки, но щом ти стои добре и би се чуствала ок с нея, какво значение има какво мислят другите.

Общи условия

Активация на акаунт