Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 407
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 675
Каза ми, че все едно съм се завила с чаршаф с тия воланчета. Аз си се харесах,  но искам да си сверя часовника.

# 676
Роклята, като изключа ръкава и на мен ми харесва.
Вчера гледах на витрината на един от магазините на Кенсол имаше подобна, но рязана бродерия.

# 677
Каза ми, че все едно съм се завила с чаршаф с тия воланчета. Аз си се харесах,  но искам да си сверя часовника.
Нищо им няма на воланчетата. Моделът позволява да се носи свободно, но стои добре и с колан на талията. Щерка ти вероятно е в пубертета и не разбира практичността и красотата на подобни рокли. Имам бяла и черна поплин с такива воланчета, но с лек буфан ръкав, до лакътя.

И извън темата.
Два дни в текущата седмица бях квестор на 12 клас и много се накефих на някои девойки, които бяха изключително стилно облечени, въпреки крехката си възраст. Съобразили бяха годините си, с телосложението си, дрехите, маникюра, грима и лъхаше на свежест. Едно от момичетата беше с рокля бодикон в петролено зелено, въпреки заоблената си фигура, но все пак стегната, при това беше с черен, кожен колан на талията. Толкова ѝ се зарадвах, че чак и направих комплимент, докато я съпровождах до тоалетната. Bowtie
А една девойка в бял топ, бели дънки с разширяващи се от ханша надолу крачоли, груби черни обувки, беше толкова красива, че трудно откъсвах поглед от нея и то само за да не се притесни и да забрави мисълта си. Трябваше да я питам откъде са дънките.

# 678
outnocontact,
бях писала за цветотипа - ако ти застава розово/цикламено червило значи си зима, а по-коралови цветове отиват на есен Simple Smile
Днес видях много страхотно облечени младежи, баловете почнаха и по улиците вървят с цветя и подаръци момчета и момичета като от филм Simple Smile

zari65,
някога спях с такива нощници, това ме е поизкривило и не харесвам такива рокли освен на малко момиченце

Light Beam, няма да ми харесат Grinning Съгласна съм с теб, дънките на Кенсол са ми малко къси и ще ги нося с токчета или гуменки на босо, за да превърна дефекта в ефект.

# 679
Много ми е трудно с цветовете, определено съм в графата "ярка", защото чертите са ми доста контрастни. Но дали съм в топлата или студената гама ми е най- трудно да разбера.
Взех си 2 парчета плат от джо-анн, едното сребристо, другото златисто, от тези които отразяват светлината и ги държах под лицето си и се гледах много внимателно как ме правят да изглеждам. Златистия плат прави чертите ми по- меки и дава топлота на кожата ми, не ме прави бледа. Но пък сребристия направо свети върху мен и ми прибира брадичката и просто ми вдига лицето нагоре.
Много ми е интересна темата и ми се иска да публикувам снимки за мнение, но съм срамежливо човече.
Al Georgieva, при мен коралово червило стои по- добре, но за руж и сенки цикламено/розово.

# 680
Много бих искала да имам контрастни черти. Страшно харесвам, майка ми е така, или по-скоро беше като млада. Бяла кожа, зелени очи и много черни вежди и мигли и малко по-светла коса. Устните и бяха естествено червени. Тази жена нямаше нужда от грим въобще, постоянно изглеждаше все едно е гримирана.

Аз пък как нищо не съм взела, ами изцяло на бозавия род от другата страна съм се метнала.

# 681
Babri, всеки иска това, което няма. Аз съм доста подобно на твоята майка- светла кожа, зелени очи, катранено черни вежди и кестенява коса.
Но пък винаги съм харесвала хората, които са с по- сливащи се черти. Когато сложат нещо бежово, някой приятен земен цвят или пък любимите ми пастелни изглеждат като митични същества, много е красиво.

# 682
  • София
Аз съм с черна коса и черни вежди. Благодарение на доста бялата кожа и боята съм се докарала от зима на пролет и доста по- смилаема визия.

# 683
Аа, Глоси, бежово да сложа - абсурд. Ами аз направо ще се слея с него и ще изчезна.
Иначе много харесвам бежово, много класическо и елегантно стои, но на други хора, не върху мен.
Вярно, че кой каквото няма това търси.

# 684
Благодаря на всички за включването. Оставих си роклята. За ръкава ще видя винаги мога да го префасонирам или навия. И без това съм натрупала една купчина дрехи за корекция може някой ден да се наканя да извадя машината. Освен, че корекциите станаха скъпи, трудно се намират и шивачки, които рабботят качествено. Тази от която съм доволна, освен че ми е далече е и много бавна.

Последните дни вече няколко пъти ми се случва харесам нещо във физически магазин, няма номер, прибирам се и почвам да търся модела онлайн, няма го по сайтовете на брандовете и дистрибуторите им. А в магазините седят като нови колекции - незнам какво да мисля. Говоря за различни брандове, не за един.

# 685
Glossycherry,
студено е като кожата е бяло розова. Примерно лак за нокти какъв ти стои? В розовата или в кораловата гама?
Разпитвам те така, защото двете със сестра ми сме много различни цветово - топло vs студено, носим различни цветови гами и мога да правя сравнение.
Тя е в топлата гама - примерно бели тениски и ризи носи не съвсем бяло, а аз студена и нося бяло като сняг
Тя носи коралово червени лакове, златни бижута, бежово палто, а аз лакове в розовата гама, сребърни бижута и студено синьо и виолетово палто.
Винено червено, тъмно зелено, розово и стоят зле, а на мен добре.
И така нататък....дано съм била полезна Simple Smile

Сега съм с изсветлена коса и направо не се чувствам себе си.....

zari65, кои са брандовете? Стана ми любопитно

# 686
Привет, взех си тази рокля за повод, въпреки че не е моята дължина.

На мен ми стои коренно различно

Къде другаде се предлагат рокли на Asos
Издирвам тази под дърво и камък

# 687
Чехли - ecco и s.oliver, бельо триумф и панталон марко поло - тези последните май вече ще им зачерквам тотално магазина.
Чудех се дали не са от някакви стари колекции да са взели и да ги представят за нови щом не се намират онлайн и ги няма на сайтовете на брандовете.

# 688
payla🤍, на теб роклята ти стои много по- добре отколкото на модела от сайта.

# 689
Аз ще взема да се откажа да разсъждавам по темата цветотипове.
Определих се иначе като драматичен тип, но с цветовете е невъзможно.
Поначало съм с много бяла кожа и много тъмно кестенява коса с цервеникав оттенък, много тъмни очи.
Сега обаче косата ми е много изсветлена, ниво 9, а кожата страда от зачервяване, демек силно розовее, т. е зима - каквато съм поначало, вече не съм. Винаги съм носила предимно студени тонове, но сега се случва да нося и бежово, и горчица и не изглежда зле.
Ще се придържам явно към бяло и черно и това е.
Очите ми останаха в споделените горе тоалети в зелено.
Студено зелено с черно и бяло много ми хареса и ще търся нещо в такава комбинация на всяка цена.

Общи условия

Активация на акаунт