На ДЕСЕТИ клас се вижда края, а за профила още аз се колебая

• 41 073
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • В средата на времето
Спунк, стискам палци и аз!  Flowers Four Leaf Clover Все пак там учат бъдещите олимпийски надежди или поне така изглежда от страни с целия този натиск от по ФВС. Simple Smile
А пък в Първа, да ви кажа, си е life is life. Simple Smile Чакам резултатите от матурите, защото от тях зависи дали наборът ще завърши с 5 или 6 по БЕЛ и по МАТ.

# 631
Аз също бих заложила на френския пред испански, въпреки наличието на греди…

# 632
  • у дома с любимите си хора
Izida, дано да му се получат нещата на младежа,въпреки че не е редно едно НВО да определя годишна оценка.

Моята девойка беше приета миналата година в Испанската,но аз не я пуснах в София.Сега съжалява,че не е писала Първа английска.Наше познато момиче в 10 клас се премести там  и е много по-доволна от ГПЧЕ-то.

# 633
  • Sofia
Аз се чудя какви ще ги мъдрим с малката.

Вилиан, ако и дъщеря ти беше дошла тук, направо всички се местете Laughing Почти цялата ни компания от приятели сме заедно още от студентските години и те са все от вашия град и почти всички от ГПЧЕ-то. Свеки е от първия набор с френски език на гимназията, още се събират със съученици, племенниците на ММ завършиха немски и английски там - всичките са интелигентни и успели хора Heartpulse А нивото навсякъде пада за жалост.

нинка, стискам много силно палци здравословните проблеми бързо да отшумят и да си отпуснеш душата! Sparkling Heart

# 634
  • у дома с любимите си хора
Ани,нямаше как да се случи това.
Скрит текст:
Свекър ми е много болен и се нуждае от постоянни грижи.Почти всеки месец сме в Александровска, а тук всяка седмица по изследвания и лекари.

# 635
  • София
Благодаря ви, пускайте палците.
Уви, няма да се ходи на олимпиада.

# 636
Е, не, вярно ли и остави петица?!

# 637
ня-мам-ду-ми!!!!

# 638
  • В средата на времето
Това не го разбирам, честно. 🙄Ако беше друга ситуацията, щях да кажа, че въпросният човек избива комплекси по този начин. Егати физическото в ЕГ.

# 639
  • София
Еее, ужасно е това. Понякога си мисля, че има симпатяги, които получават душевен оргазъм, попарвайки нечия детска мечта.

# 640
  • София
Не сме се трогнали особено, но случаят е показателен за атмосферата в гимназията.
Ще го мислим от догодина, когато участва в дипломата за кандидатстване.

# 641
Какво е общото с олимпиадата (сори изпуснах май 🙄)

# 642
  • София
Изкаралите шестица по ФВС във ФЕГ директно са включени в олимпийския  ни отбор. Квота има.

# 643
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Изкаралите шестица по ФВС във ФЕГ директно са включени в олимпийския  ни отбор. Квота има.
Имам чувството, че във ФЕГ най-важниЯТ предмет се очертава ФВС.
В 18-то също. Девойката ми с 4-ка и три 6-ци има 5 за срока и годината при 6-ца първия срок.

# 644
  • София
Значи ФЕГ категорично не е за нас.
Izida, стискам ви палци! То и при нас е подобно положението, но особено за БЕЛ, защото там има 5 първия срок.
Моите деца хич не ме слушат какво трябва да учат и какви профили да пишат - те са съвременни деца и си знаят правата. Всички права много добре си ги знаят Joy Та малкия ще учи при сестра си. Там любимата му исторя е вързана в профи с БЕЛ. А този предмет определено не му е силата, но не иска да ме чуе за една 2-ра АГ например, където има история+география. Не че сме видели резултатите и са го класирали за там де Close
Той беше тази година на курс по БЕЛ при учителка от испанската. И въпреки всичките му огромни дефицити по предемета, тази жена направи чудеса. Хареса ми определено.

Вярно ли е, че само изпита за шофьорска книжка може да се държи едва 3м. преди 18-тия РД, а курса би могъл да се кара по-рано. В случая на наборката, ако подкара курс, който да приключи в средата на септември, може ли в средата на октомври да се яви на изпит?

Общи условия

Активация на акаунт