На ДЕСЕТИ клас се вижда края, а за профила още аз се колебая

• 40 784
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • някъде ... тук ...
На курс може да тръгне на 17г и 9м. На изпит - след 18. Това за нормална книжка. За малолитражка (В1) може и по-рано, но като стане на 18 пак се държи изпит за В
Трябва да потърся къде го пишеше. Това е по спомен от големия син.

# 646
  • София
Не, не е вярно. Курсът може да се започне най-рано 3 месеца преди навършване на 18г., а изпитът се държи след навършване на 18. Листовките могат да се държат на 17г. и 11м.

# 647
  • София
Уффф, ЕлиТ и sanaka, убихте всичките ми надежди.... Надявах се от януари догодина да я пусна на курс (много държа курсът да е през зимата), но тогава ще е на 17 и 7 м. Ще се наложи да го отложа за другата зима.
Спунк, я да вземеш да ми я покажеш тази "другарка" по физическо. Ей, така, дружески да си поговорим. Misc Bomb

# 648
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Спунк, я да вземеш да ми я покажеш тази "другарка" по физическо. Ей, така, дружески да си поговорим. Misc Bomb
Това ми хареса. Да ти покажа и нашия, който години наред и бил треньор на младежите по баскетбол ама са го изгонили?

# 649
  • В средата на времето
В 18-то също. Девойката ми с 4-ка и три 6-ци има 5 за срока и годината при 6-ца първия срок.
😳😳Е това пък е съвсем сбъркано! Сигурно вечер се потупват по раменете със задоволство колко са строги, стриктни и как ще покажат те подценява ли се този предмет току така. 🙄
Сиренце , и при моя син е така по БЕЛ. Първи срок 5, втори 6 и ако изкара над 95  точки на матурата ще има 6 за годината, иначе по-вероятно е да му пише 5 за годишна оценка. Неговата учителка е доста трудна на шестици. Виж, по математика летвата е 100 точки, което според наборът е постижимо, според мен е - амиии, добре.🙄

# 650
  • София
Ще ти покажа, ще ти покажа, Лейди.
Тъкмо ти е удобна по местоживеене. 😂

# 651
  • София
Ще ти покажа, ще ти покажа, Лейди.
Тъкмо ти е удобна по местоживеене. 😂
Договорихме се!

# 652
  • София
Значи приятелката ми ли не си спомня от нейните деца или се е променило. Надявах се да отметнем задачата през ваканцията, но явно няма да стане.

Ако знаете какви кошмарни спомени имам от моите часове по ФВС... бях ги заровила дълбоко и сега ми изплуваха с пълна сила. Тия хора акъл имат ли? Ще отида да помагам на Fair Lady в разговора.

# 653
Аз само се моля това да не е една от оценките за препъни камъчето за стипендията, че както е кротка мойта ще избухне, а това е и класния им ръководител.

# 654
Има някаква вратичка за шоф. курс. Бях се интересувала за лятото. Говорих с препоръчана школа. Казаха: елате със снимка към края на август. Може би карат кормуване, без да са вписани официално като курсисти и после, при навършена възраст, да им нанасят часовете като взети. Нали инструкторите работят постоянно с КАТ/ДАИ - едва ли има риск да ги спрат произволно за проверка. Свободни размисли по темата са. Не съм носила снимка и всичко е казано-речено по телефона.

# 655
  • София
Може да се смеете, но преди 100 г. се явих на изпит за промяна на оценката по ФВС пред комисия. Е, комисията единодушно реши да не ме изпитва на художествена или спортна гимнастика. Още се чудя защо (чешещо се по главата човече).

# 656
  • София
Няма начин да е кой знае колко зле щерката по физическо след дванадесет години плуване, една фехтовка и сега стрелба.

Те сега шофьорските курсове са картички.  Синът ми за месец и половина май взе книжката.

# 657
A колко е дълъг шофьорския курс? Признавам си - не съм наясно по темата. Наборът е роден в началото на юли и май ще му се “вържат” нещата, ама аз съм му замислила ангажимент за август и май на мен няма да ми се получат  ..😂 Прочетох.

# 658
Това с физическото при нас е малко бонус, защото синковецът е 2006 и гледат нормативите за предния набор 😁 та си докарва 6ци без проблем.
Иначе за шоф. курс му е криво, преди няма и месец стана на 16 и ще има да почака докато завърши 😎
Обаче ме вънка мощно за мотор, да карал курс за категория А1 за 125 кубика, а аз съм категорично против, много ме е шубе 🙄

# 659
Аааа Спунк аз преди 21години взех книжка за 19 дена и веднага скочих на колата и продължих.

Общи условия

Активация на акаунт