Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 37

• 51 279
  • 785
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, днес ми казаха вх. Номер, но не мога да влезна в сайта.
Дали все още е рано, за да имам достъп до сайта - проверка на статус или грешно съм записала номера и трябва да се свържа с тях?

# 616
Не сте, сайтът се обновява броени пъти в месеца.
Рано е, пробвайте след няколко дни, да не кажа другата седмица.

# 617
  • Пловдив
Момичета, току що получих мейл от фонда с входящия ми номер. 😊 Дано хванем това заседание.

# 618
Здравейте, днес ми казаха вх. Номер, но не мога да влезна в сайта.
Дали все още е рано, за да имам достъп до сайта - проверка на статус или грешно съм записала номера и трябва да се свържа с тях?
За да направите проверка на Вашия статус е необходимо да въведете както входящия номер на заявлението и данни от ЕГН на заявителката, а също и кода, който се зарежда на интернет страницата http://www.car-bg.org/status.php.
Данните на интернет страницата са валидни към дата 28.02.2023 г. включително.
Заявленията, подавани след тази дата, не са въведени в уебсайта и са със статус "прието заявление".

# 619
  • Пловдив
Преди няколко часа, като проверих в сайта, все още нямаше инфо за моя входящ номер. Но вече е със статус "прието заявление".

# 620
  • Бургас
Момичета, с какво удостоверявате, че имате неуспешни опити от инсе или инвитро когато сте с неустановен стерилитет. От болницата трябва да им кажа да ми издадат някакъв документ сигурно, но какъв?

# 621
Момичета, с какво удостоверявате, че имате неуспешни опити от инсе или инвитро когато сте с неустановен стерилитет. От болницата трябва да им кажа да ми издадат някакъв документ сигурно, но какъв?
След всяка процедура трябва да ви дадат епикриза. С нея се кандисатства.

# 622
  • Бургас
След всяка процедура трябва да ви дадат епикриза. С нея се кандисатства.
Ами примерно след последния трансфер имам епикриза, че е направен трансфер. Но никъде не пише успешен ли е или не.

# 623
Момичета, миналата седмица си оставих всички документи за кандидатстване по фонда в клиниката, която посещавам. Те ще ги подадат, но какво следва от тук нататък? Трябва да чакам да ми се обадят за входящ номер ли? Все още нямам никаква информация.

# 624
Момичета, миналата седмица си оставих всички документи за кандидатстване по фонда в клиниката, която посещавам. Те ще ги подадат, но какво следва от тук нататък? Трябва да чакам да ми се обадят за входящ номер ли? Все още нямам никаква информация.

Ще ви се обадят да ви дадът входящ номер и вече по него си следите в сайта. Горе долу до две седмици след подаване звънят.

# 625
Здравейте, мили момичета!

Нова съм във форума и се нуждая от вашата помощ относно инфо за кандидастване по Фонда!

Има ли изискване към двамата партньори да са с непрекъснати здравноосигурителни права за период от 5 години назад?  Казуса е следния.... партньорът ми има период на трудова заетост извън България, като съответно е осигуряван там. Вече е пуснал заявление за възстановявяне на здравноосигурителните права в Бг, но доколкото разбрах се чака в рамките на около 6 месеца.

Това ще бъде ли пречка да кандидатстваме по Фонда?

Благодаря преварително!

# 626
Здравейте, мили момичета!

Нова съм във форума и се нуждая от вашата помощ относно инфо за кандидастване по Фонда!

Има ли изискване към двамата партньори да са с непрекъснати здравноосигурителни права за период от 5 години назад?  Казуса е следния.... партньорът ми има период на трудова заетост извън България, като съответно е осигуряван там. Вече е пуснал заявление за възстановявяне на здравноосигурителните права в Бг, но доколкото разбрах се чака в рамките на около 6 месеца.

Това ще бъде ли пречка да кандидатстваме по Фонда?

Благодаря преварително!
Няма такова изискване. Фонда е отделен от ЗК. И ММ нямаше плътно осигуровки, но ни одобриха.

# 627
Привет! При подаване на документите за кандидатстване има ли изискване лабораторните изследвания /спермограми, АМХ и т.н./ да са със син печат от лабораторията или се приемат и разпечатани от сайта на лабораторията?

# 628
Редно е клиниката да Ви каже кога е подала документите Ви в ЦАР.
ЦАР издава входящ номер и също може да Ви го каже, ако направите запитване на имейла им.

# 629
  • Пловдив
Тази сутрин към 8 и нещо ми звъннаха от Селена, да ми кажат входящия номер. Аз го знаех от вчера, понеже писах на фонда. Документите са входирани на 28.02.

Общи условия

Активация на акаунт