Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 37

• 51 279
  • 785
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Аз знам, че комисията заседава около средата на месеца. За толкова ранно заседание, за първи път чувам. Нашият входящ номер е от 28.02 и все още е със статус "прието заявление". Ще чакаме и ще разберем.

# 661
Да и аз изчетох доста теми назад и знам че е в средата на месеца и се учудих че така ми каза жената и за това реших да пиша да питам дали е минало.Явно ще следим в сайта

Аз знам, че комисията заседава около средата на месеца. За толкова ранно заседание, за първи път чувам. Нашият входящ номер е от 28.02 и все още е със статус "прието заявление". Ще чакаме и ще разберем.

# 662
  • София
Аз днес занесох нашите документи в клиниката и акушерката каза, че ще ги занесат най-късно в понеделник и имаме шанс да хванем мартенското заседание

# 663
  • Пловдив
Значи не е минало все още.

# 664
Момичета , тези от вас нека споделят, които са кандидаствали за втори опит , отново ли за същото време излиза заповедта ? Или повече се чака ?

# 665
  • Пловдив
И мен това ме интересува. И ние кандидатстваме за втори път. Дано не е по-дълга процедурата. 🤞 Но мисля, че ще е за същото време на първия път.

# 666
За втори опит се чака колкото за първи. Още на следващия месец ще си имате заповед. Успех 🍀🍀🍀

# 667
Последната заповед ми я връчиха електронно на 12.12.22. Така, че може ѝ да е минала.

# 668
Здравейте, мили момичета! Някой знае ли, дали е минала комисията за месец март? Успех на всички!

# 669
Комисията за месец март е минала. Ще качат информация в сайта след сряда. Това ми казаха по телефона.

# 670
  • Пловдив
Супер. Стискам палци всички да сме одобрени. 🤞

# 671
  • София
аз нямам входящ номер, кото значи че чакаме следващата. Успех на всички!

# 672
Здравейте ако някоя този месец си е получила заповедта по електронен път моля да каже.Гледам че сте писали че е минало заседанието а аз попринцип ако е минало получавам още на следващия ден а сега няма.

# 673
Да, аз също не съм получила нищо още. Дали някой вече си я е получил?

# 674
Момичета, дали днес ще обновят сайта и ще имаме добри новини? Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт