Сняг на вън вали и вее, ЮЛСКО бебе в мен живее

• 14 746
  • 280
  •   1
Отговори
# 240
     Здравейте и от мен!Присъединявам се към майчетата със сутрешното гадене,с разликата,че при мен е денонощно и най-тежко вечер.Не мога да спя,а и като ви слушам как на всички ви се спи -блазе ви!
   Аз съм с Rh- и вчера минах изледването за антитела,което излезе отрицателно и вече се успокоих малко.Но това гадене....Ако някой знае ефикасен лек-приемам всякакви,но без лимони със захар,че си изповърнах червата с тях.

# 241
  • София
Валя,искренно съжалявам за случилото се Hug
Здравейте на новите мами безпроблемна ви желая!
Днес са ме налегнали тъмни мисли,които са умножени по две  Cry

# 242
  • Sofia
Аз набързо само за едно здравей

прочетох ви набързо и ви желая приятен ден и до довечера

# 243
Здравейте   bouquet
Томасе за срещата съм на линия  Hug, който може и има желание ще дойде. Wink Ако не ви харесва заведението - давайте предложения за друго Wink
Letisiq и при мен положението е подобно, ама в по-лека форма. Даже мъж ми се смееше, че при мен както обикновено положението е обратно - традиционното сутрешно гадене е вечерно  Laughing Лек не знам  newsm78 Дишам дълбоко и си задържам въздуха и помага малко, ама не винаги  Sad
New Valia съжалявам за това, което ти се е случило.  spoko Каквото и да говорим само ти си знаеш колко ти е тежко. Силно ти желая всичко да се нареди при теб  smile3525
Гоца какви са тези черни мисли в петък  hug
На всички ЧЕСТИТ ВИ ПЕТЪК  Joy

# 244
Здравейте и от мен момичета.Късно снощи се върнах от софия със снимка на човечето и много щастлива.Чухме сърчице и мъничето е 16 мм.това е засега,пак ми се гади,но отивам да си купя нещо за ядене и дано да ми мине.Никакви изследвания не съм си правила още,трябва да си намеря лекарка в бургас и тогава.
Мия добре дошла-радвам се за теб.Четях те в искам бебе и знам колко искаше бебе.Успех.
Валя,съжалявам много.Бъди силна и ти пожелавам най-скоро време пак да се похвалиш.Всичко е Божа работа според мен.аквото е писано да стане,ще стане.
ANI_s не тормози човека.Има такива мъже,които не могат да гледат такива неща,мила.Ние жените сме по-силни-доказано е, не му се сърди.
Лек ден момичета!

# 245
И аз съм тук. Много сте ранобудни! Аз чак сега пристигам на работа, добре че имам разбрани шефове... Гаденето сутрин като се съчетае с падане на кръвното и виене на свят / причерняване, най-редовно ме кара да закъснявам последните седмици.
Като единствен лек досега съм открила да се хапне нещо тестено, сухо - някоя меденка, сладка, Сълзица, парченце кифла - нещо такова. Но ми омръзнаха вече, а и това че са сладки не ми харесва, не ми се яде сладко. Ще пробвам Кубетите, дано да не са много мазни като Bake Rolls.

За утре - ще се опитам да дойда, но не смея да обещая, защото съм се наканила да си отспя здраво и може да откарам до обяд...
Намислила съм и да ходя до някой магазин за бременни да си купя панталон. Неприятно ми е как ми стягат дънките вече и скоро няма да мога да ходя с тях.

Идната седмица ще си правя кръвните изследвания. Ще включат и токсоплазмоза (да се види дали съм карала), защото имам котка и ако съм прекарвала токсоплазмоза, това ще е едно хубаво успокоение. Обаче и да не съм, пак няма да махна котката - поне до раждането! Някоя от вас има ли котка и как решихте въпроса с нея? Аз досега на двама различни доктори съм била, и двамата казват да я разкарам. Само че аз прочетох доста материали из нета и реших, че опасността не е реална. Животното е домашно гледано, няма и не е имало абсолютно никакъв досег с други животни, и никога не е яла каквато и да е сурова храна. С почистването на тоалетната й вече се занимава само мъжът, а пък аз си мия ръцете двойно по-често, и просто няма начин всичко това да не е достатъчно...

# 246
Здравейте момичета,толкова сте изписали за ден, два,че ми е трудно да ви изчета.
Валя, толкова съжалявам за случилото се,освен сила и спокойствие, и вяра в по-доброто не знам какво друго да ти пожелая  Hug
Миа най-после и ти се присъедини към нас,добре дошла и най-безпроблемните бременни месеци ти пожелавам

аз днес бях на контролен преглед,бебето расте и сърчицето му бие,след две седмици пак съм на контрола,а от 21.12 нататък,когато взема другото направлене ще ми пуснат и изследвания.Оказва се ,че съм 6 седмица и 6 дни ,малко по-малко, отколкото ги изчислявах преди това и терминът доки ми го определи на 21.07,а не на 18.07.Томасе,ако можеш поправи го в началната страничка.Благодаря  Party
както и на повечето от вас, на мен ми се спи като на пън,но други особени проблеми нямам за сега.Утре заминаваме за почивните дни на почивка в Трявна и вече с нетърпение чакам края на работния ден,който за съжаление се очертава дълъг,но после ще си почивам и ще се видя с колегите от студентство  Laughing
лек ден и до после  Joy

# 247
Аз имам куче на 8 години,а дъщеря ми е на 7.През бременността ми с нея сърце не ми даде да  махна кучето,макар всички  да ми казваха обратното.Даже нежно си я наричаме "нашата голяма дъщеря".Сега със второто също нямам намерение да я махам.Имунизирваме я редовно и мисля ,че ако спазваш елементарните хигиенни изисквания,няма да имаш никакъв проблем.Не махай котето ако го обичаш.И е добре ,че мъжът ти е поел тоалета й.

# 248
Здравейте!Утре и аз ще дойда на срещата,досега уговарях мъжът ми да гледа детето,обеща ми.Дано не изникне нещо,но съм на линия.Според мен ще има места,споко!Ако не ще измислим нещо на място.

# 249
Е май много ви се е приспало ,че никой не пише !

Приятно изкарване утре на срещата и иска ме снимки , че да проплакнем очи тези които не можем да дойдем.

Приятно изкарване на почивните дни!

# 250
mersi ELPET!Spored  moja genekolog sam 4-5 sedmija.

# 251
  • София
Барборанке, "много ви се е приспало" е меко казано, умирам за сън  ooooh! Но гледам да устискам. За срещата съм по принцип за, но утре ще съм 100% сигурна, аз ще се чуя с Там-там.
Томасе, едно ново мамче ми писа на ЛС: Tiff, на 26 години, първа бременност, термин- 29.07.07 Поканих я да навести темичката  Peace
А ние не трябва ли пак да си мислим именце за новичка или е рано още? Thinking

# 252
  • София
Тиф, добре дошла, лека и безпроблемна бременност ти желая и тук!  Hug

# 253
izvinete me za latinijata no njamam kirilca.Mersi i  ti pojelavam i na teb leka bremenost.

# 254
tiff - добре дошла при нас   bouquet
elpet на теб уж ти се спи, а как намираш нови мами  Joy Hug
Май наистина всички сме заспали  smile3524 Joy

Общи условия

Активация на акаунт